mehtapcım saol canım ya gecmezse ne yapılabilir acaba ,orda kitle oluşur falan alınması gerekir diyolar...
aslında ovalamadığım bacapında bişi yok,ovaladığım yer böle fındık gibi oldu ve o bacağını sürekli oynatıyo rahatsızlık duyuyor gibi...
birde acaba bu kan için olan damla kabız yaparmı ya...
ben dun sabah ac karnına kayısı suyu verdim de öğlene öle yapabildi...
şimdi gene iki gun oldu tık yok ....
canım dıkkat ettınmı gunduzlerı az emen çocuklar gece yüklenıyorlarmış memeye ondan senın aksam çöpe gıdıydur
jalecım çok geçmıs olsun galıba senın anlattıgın umma ılk bebegımde bendede olmustu o sagdıgını veermıyorsun degılmı
günaydın..dün kü soruma tuğba dan başka cevap veren olmamış.sağolun yani..
günaydınlarrrrrrrrr nasılsınız güzel nisan anneleri?oğlum uyuyo bende yeni kahvaltı yaptm.benim oğlan emiyo ya ama gece sık emiyo anlamadm huyları değişti bu araar memem sanki seyyar uzatıyo sıkıştırıyo falan çekiyo baya oğlum dur diyom bazen acıtıyo canımı üst damak şişmiş dişşşşşşşşş geliyo sanırım artıkın napaz ya ateş yapmasa bari
Günaydın fundacığım.Hep aynı bu veletlersempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
canım benimki gece gündüz emiyo ya yalnız sık emdiğinden sütüm az geliyo sanırım kendini iyice doyurana kadar sık uyanıp emmek istiyo.
maşallah kız sanada bennuya vermediğin yiyecek kaldımı:uhm:
canım ya ne sormuştun ben alıntı yaptm dün gece baya sonrada gitti ufffffff yaz tekrarda akşama görürüm canım gezmeye gtcem az sonra akşam mutlak yazarm canım.ya hayriye yarkan gelmiş rizeye gittiniz mi konsereolumunekankayizsmile
yaa deniz benim neyime yaa migrenim tuttu yine off gizoşta kucak istiyo eşime dedim sen git bana bide o ısrar ediyo gel diye güneş daha beter yapsın yaa yokmu bu migrene bir tedavi ne yediysem çıkardım yine
dünür nedisen göktuş aşı oldumu canım biz aşşağıya indik dün akşam insanın evi gibisi yok valla ama bugün yine çıkıcağız off yaa
canım benimki gece gündüz emiyo ya yalnız sık emdiğinden sütüm az geliyo sanırım kendini iyice doyurana kadar sık uyanıp emmek istiyo.
maşallah kız sanada bennuya vermediğin yiyecek kaldımı:uhm:
canım ya ne sormuştun ben alıntı yaptm dün gece baya sonrada gitti ufffffff yaz tekrarda akşama görürüm canım gezmeye gtcem az sonra akşam mutlak yazarm canım.ya hayriye yarkan gelmiş rizeye gittiniz mi konsereolumunekankayizsmile
merhaba kızlar
anca fırsat bulabildim dün gece bebeğimin öksürüğü arttı sabah doktora götürdüm çok şükür sadece nezle doktor şurub verdi antibiyotik şuruba gerek yok dedi inşallah geçer. sonrasında alışveriş yaptık eve geldim
temizlikti derken bu saati buldu daha yemek yapacağım
sizler nasılsınız keyifler yerindedir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?