2010 Nisan Anneleri

Zamanla dağılıyor canım ya.İnşallah kitle oluşmaz.Ferrosanol kabızlık yapabiliyor.Ömer eymende 2 gün oldu poposuna bakıp duruyorumeyvahedigeldismile

günaydınlarrrrrrrrr nasılsınız güzel nisan anneleri?oğlum uyuyo bende yeni kahvaltı yaptm.benim oğlan emiyo ya ama gece sık emiyo anlamadm huyları değişti bu araar memem sanki seyyar uzatıyo sıkıştırıyo falan çekiyo baya oğlum dur diyom bazen acıtıyo canımı üst damak şişmiş dişşşşşşşşş geliyo sanırım artıkın napaz ya ateş yapmasa bari

canım benimki gece gündüz emiyo ya yalnız sık emdiğinden sütüm az geliyo sanırım kendini iyice doyurana kadar sık uyanıp emmek istiyo.
maşallah kız sanada bennuya vermediğin yiyecek kaldımı:uhm:

günaydın..dün kü soruma tuğba dan başka cevap veren olmamış.sağolun yani..

canım ya ne sormuştun ben alıntı yaptm dün gece baya sonrada gitti ufffffff yaz tekrarda akşama görürüm canım gezmeye gtcem az sonra akşam mutlak yazarm canım.ya hayriye yarkan gelmiş rizeye gittiniz mi konsereolumunekankayizsmile

Günaydın fundacığım.Hep aynı bu veletlersempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

filizcm yazıorum
biz 12.07.07 de evlendk başta hemen yani bebek istemedk sonra bende kist çıktı polikistk over diyolar dr bebeğe engle olmadığı ama kist varkende bebeği düşünme dedi.(ay cümle düşük oldu ama toparlayamadm bi türlü)sonra kist geçti başka bi kist çıktı falan.ben tabi netten arştrdm bebek oluşumuna engel falan yazıo.sonra ben dedm bırak yüksek lisans yapmayı bebeğe yönel.bi süre korunmadan devam ettik yok ama bu aralar benim kadın doğumcumla randevularm devam ediyo.neyse dedim dr a birde eşime tahliller yaptrsak diye benimle dalga geçti bebek olmuyoya eşinden mi biliyon falan dişye daha erken dur diyo dr hatta evleneli az oldu biraz daha bekle diyo.(dr um arkadaşım gibi çok tatlı bi insanbenden 6-7 yaş falan büyüktür)neyse ben ettim edemedm eşimede tahlil yaptrdm.eşimle test sonucunu beklerken dedim şimdi dr diyomuşki sizin bebeğiniz olmaz falan.neyse gerçektende öyle oldu eşimde sperm sayısı az ve haraketlilik yoktu.neyse ağlayar dr falan aradm olur canını sıkma gel bakalım dedineyse önce aşılama denedk yok sonra 2 defa tüp bbek rabbim 2.de bize göktuğu emanet etti Alaha şükür.ama çok zor dönemlerdi Allah biliyoya.....maddi manevi zorlandk ama şükürler olsun rabbim bize 2.de kavuşturdu yavrumu.dünyanın en mutlu insanı benim şimdi.o kadar çok bekleyen varki tüp bebek kapılarında.biz acıbademe gittik mesela hep yabancılar geliyo oraya ben ingilizce bilmiyorum soruyolar falan no diyorum anlaşamıyoruz yani.no ingilizce I AM ŞAKIR ŞAKIR TÜRKÇE DİYORUMkaydirigubbakcemile3.dillerimiz yabancı birbirine ama gözlerimizle birbirimizin derdinden anlayabiliyoruz çok değişik bişey bu.
sonunda bana göre tabi dünyanın en güzel varlığı benim bizim oldu.şükür.hayatım anlam kazandı ne güzel ya böyle bişey yok.karşılığı yok bu sevginin doğal kendiliğinden.için akıyo resmen yavruna.tarif bile edemiyorum bi gülüşü yeter derler ya öyle işte biliyosun .
ay akıyo gözden yaşşşşşşşşşsenağlama

ayyyyy yarkan yazmışım yaaaaaaaaaasırnaşık şey tarkan benden davacı olcek anam ben ona dava parasıda ödeyemem-tatlicadiarzu-:roflol:

ya oğlan kafayı yedi ya. gece saat başı çığlık çığlığa uyanıyooo. ağzına meme vermeden uyumuyoo. uykusuzluktan kafayı yiycem. ööle zor ki saat başı uyanmak...

yaa deniz benim neyime yaa migrenim tuttu yine off gizoşta kucak istiyo eşime dedim sen git bana bide o ısrar ediyo gel diye güneş daha beter yapsın yaa yokmu bu migrene bir tedavi ne yediysem çıkardım yine

dünür nedisen göktuş aşı oldumu canım biz aşşağıya indik dün akşam insanın evi gibisi yok valla ama bugün yine çıkıcağız off yaa

yaa deniz benim neyime yaa migrenim tuttu yine off gizoşta kucak istiyo eşime dedim sen git bana bide o ısrar ediyo gel diye güneş daha beter yapsın yaa yokmu bu migrene bir tedavi ne yediysem çıkardım yine

dünür nedisen göktuş aşı oldumu canım biz aşşağıya indik dün akşam insanın evi gibisi yok valla ama bugün yine çıkıcağız off yaa

oy geçmiş olsun ya canım zor şu migren göktuğu emzirdm şimdi az sonra gezmeye gtcz teyzesyle....insanın evi gibi yok ya zor oluyo dışarda kalmak evin bebeğine göre ayarlı oluyo.aşımız yarın tatlım ya:gitme:

atın beni denizlere of gocca yaz denizsiz geçti ayağımız dibi deniz gidemedk millet nerelere gidiyo deniz için ya

sorma canım yaa millet taa kaç kilometre gidiyo biz hala ayağımızı sokamadık bir karayaolu var arada :))seneye tatile gitmeyi planlıyoruz canım inşallah ege istiyorum ben hiç gitmedim o tarafa gelince görüşürüz olmazsa beraber bir yerlere gideriz hem çocuklarda büyümüş olur bir yaşını geçerler dünürüne diyorum valla ayarla kendini kıştan ayırt daha indirimli oluyo diyorum beraber çok güzel olur yaa

canım bizde gidelm diyoruz ama araba alırsak gtcez tabi yoksa otobüsle zor olur.iyi olur heeee güzel olur çocuklarda oynar kumla falan süper olur heeeee

canım arabaylada olur otobüslede bebişler 1 yaşını geçicek inşallah o zamana canım inşallah göktuşun aşısı ağrısız sancısız geçer ateşlenmez canım gizoş ağlıyo bir bakayım yatırdım kıyamet kopartıyo yine:))))

tuğbiş canım hoşgeldin kaan nasıl canım geçmişe pek bakamadım canım

merhaba kızlar
anca fırsat bulabildim dün gece bebeğimin öksürüğü arttı sabah doktora götürdüm çok şükür sadece nezle doktor şurub verdi antibiyotik şuruba gerek yok dedi inşallah geçer. sonrasında alışveriş yaptık eve geldim
temizlikti derken bu saati buldu daha yemek yapacağım
sizler nasılsınız keyifler yerindedir inşallah

evt canım rizeye geldi ama kendi memleketi ikizdere nin ovit yaylasına geldi.orasıda merkeze tam 2 saat uzaklıkta rakımı filan çok yüksek.yollarda perişan oluyoduk geçen senelerde.bu sene tarkana rağmen gitmedim.çok kalabalık olmuş ya değmezdi..

geçmiş olsun canım.nisan bebişlerine nazar değdi.hepsinde bi sorun var hemen hemen.allah beterlerinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…