2010 Nisan Anneleri

hoşbulduk canımm giremiyom pek çok hastayım bu aralar klima çarptı :
Geçmiş olsun sibelciğim.Ben boynu tutulmuş halde 3-4 gün dolaştım ama bu sıcaklarda da mecburen açık klima.

oğlanı herifle beraber kaynanaya yolladım. ohhhh kafa dinliyom... bakalım kaç saat dayanacaklar?

Sefan olsun ayşegülcüğüm.

İyi akşamlar kızlar.

Canım kan ilacı ferrosanol bebeklerin %10unda kabızlık %5 indede ishal yapabiliyor.Birkaç gün denersin yine yapmazsa o zaman vermezsin.

Nesliciğim canını sıkma benim ailemde yanımda değil.ARKADAŞLAR SAOLSUN:)

Bende oğluma dvit3 vermedim hiç başlangıçtan beri fontaneli küçüktü.Kusması ferrosanoldan kaynaklanıyorsa farklı bir ilaç verir doktorun canım.Birde verilen kan ilacı zaten tedavi amaçlı değilki profilaktik veriliyor düşük dozda.

Ben kullanmayı düşünmüyorum şimdilik fundacığım.Kabızlığı için şeftali degilde kayısı versen işe yarar belki.Annene de geçmiş olsun canım.Allah şifalar versin.

BEN YAPTIRMADAN ÖNCE FİTİL SONRASINDA CALPOLLE DEVAM EDİYORUM.

SEN BİLİRSİN CANIM EMZİK KONUSUNU.inşallah bulurum keçi sütünüde.

Ben yaptırmadım rota virüsü aşısını.İnternetten bakarsan yan etkilerini yazıyor canım.Geçmiş olsun.

Maşallah sana canımcığım.Helallllllopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Allah yardımcın olsun refişim.Sen becerikli hatunsun kalkarsın altındanopuyorumnanaktan
Hem oruçlu olmayınca daha rahat alırsın misafirlerini.Ben bu sene hiç gözüm kesmiyor misafir almayı.Son bir saat kala iyice halsizleşiyorum.

sağol tatlım .annem göktuğu görünce biraz iyi oldu oynadılar beraber......

kayısıyı nasıl vereym şimdi kayısı bulabilirmiyim ya dr bişey demedi 15 gün sonrasında başla dedi ama kabızlık yani yapamması benim aklımı kurcalıyo.........

keçi sütüne ne diyosun tatlım.yoğurdu olur mu?birde sen eymen için yoğurdu hazır sütten mi yapıyosun?

iyigeceler kızlar nasılsınız?
bugünlerde pek uğrayamıyorum çizim, kaanın sağlık işleri, ev işi derken çok dağıldım. ev işi dediğimde günlük yemek bulaşık falan. yarın da doktora gitcez istanbula nörolojiye. inşallah ondan sonra annemle temizliğe girişcez evi b.k götürdü.
ara sıra okuyup çıktım da. aklımda 2 kişi kaldı

refişim yağ bezen için çok geçmiş olsun. yağ bezen diyorum inşallah daha kötüsü çıkmayacak tatlım senin gibi marifetli hareketli hatuna hastalık yakışmaz zaten görceksin bak turp gibisin.

özgecim sende evine dönüyormuşsun. anne yanı iyidir güzeldir ama kendi evinde düzenini kurarsın artık. ama internetini ihmal etme ki kaynananlardan bunaldıkça gel çekiştirelim:) caner enişteye de çok kızma huysuz muysuz ama biz nasılki onların anneleriyle rhat edemiyorsak onlarda bizimkilerden bunalabilirler. 4 ay bitti be güzelim. 4 aydır annendesin ona da hak ver:) ama kaynananlarla bir arada olmak istememeni gayet iyi anlıyorum ezdirme bacım kendini saygı maygı hikaye tepene çıkarlar:)

canım ya aklımdasın kaç gündr ama yoğun olduğunu bildiğim için arayamıyorum vaktini almak istemiyorum biraz düzene girin ilk fırsatta telefonlaşalım?

merhaba canımm Adamız nasıl?

Meltemcm masajı sormuşsun giremedim çok hastalandım bogazım şiş burnum göçüyoo kafada bi milyonnn çoooook kötüyüm çok bu sıcakda da çok zor oluyoo inşallah elifime geçmezz

banyodan sonra bebe yağımızla bütün vücudunu masaj yaparak ağlıyorum özellikle sırtına yapınca çok hoşuna gidiyoo

canım ya kaç defa gittim dr a sormadm bebe yağını kullanıyosun he bende kullansam mı diye düşünüyordum?

allah yardımcın olsun 20 kişi 2 çocukla az değil hani..sen şimdi becerikliliğinide döktürürsün ohhhh bende geliooomm banada yer aççç:)) kolay gelsin bacım[/COLOR

filiz maşallah sana emin adımlarla ilerliyosun.kız mavişden nie bahsetmion hiç.maviş nasıl?

yaa bakıyorumda oğlumun huysuzluğu her bebede var.bu ayda onların kuduruk ayı demekki..bakalım beklioz işşalah düzelir.gece gene ağlayarak uyandı ağlamasından mamasını içemedi yavrum ya.böle olunca elim ayağım birbirnr karışıo bi yerimi ağrıyo die.ya bide niye benim oğlum çalar saat gibi hep 6 da uyanıo.nasıl uzatacam ben uyku saatlerini yaaa

dün sinirlerim tepemdeydi kızlar.önceki geceden iftar için 3 çeşit yemek yapmıştım.dün kayınvalidem arıyo beni(bugüne kadar benim yemeğimi,sahurumu düşünmeyen kadın) evine geçiorum iftrlığın varmı?patatesle tavuk kızartıcam pilav yapıcam.dedim noluyo yaa emri vak..dedim benim yemeklerim var gerek yok..olsun ben gene yapayım çeşit olsun dedi yaaa.eve bi gittim akşam evin kadını gibi sıvamış kolları mutfakta iş yapıo bu ne rahatlık yaaa.sanki yemek yok evde.oğluna şirin görüncek ya bak geldim yemeklerizini yaptım gibisinden.sinriden çatladım ayol.iftara da bizdeydi bende annemi yollamadım babamıda çağırdım kalabalık iftar yaptık ohh oldu..sanki bana bi karları var yaa.gelip evimde saltanatlık sürüolar.kocamada dedim bu son istemiom bidaha misafirliğini bilsin bu evin kadını var..off gene darlandım

ayyyy bu kaynana sıkıntısı her yerde var demekki..............herkesinkide bi çeşit ya.....anaa kızlar bizdemi böyle olcaz Allah korusun..........senin kaynanada hep değişik canım.mamanın parasını istemiş ya yuhhhhhhhhhhhh dedim içimden...........

kızlar ....face deki grubumuzda bir konu başlattık nazlı ile...benim uzun zamandır rahatsız olduğum ve sürekli dillendirdiğim bir konuydu....artık buyuk bir temizlik başlıyor eleme yapılacak ve gercekten kk dan olmayan arkadasların uyelikleri iptal olacak....biz burada olduğu gibi ordada samimi bir ortam yaratmıştık fakat burda 35 kişiysek orda tam 70 kişiyiz....kızlar buyrun faceye iki dakka bir isiminizi yazın ve bugun halledelim şu konuyu...şimdiiden çok tesekkür ediyorum ..öpüyorum sizleri....bu arada bu konuya isim yazmayanlar silinecek denildi ama gönül konulmasın sakın tatilde falan olmuş olanımız varsa yanıt alınmamışsa tekrar istek yapar sorun olmaz

ne zamandr dile getirmek istiyordum özge valla sırf bu yüzden soğumuştum bile facedeki sayfamızdan çok iyi olur ya ben gidip bi bakayım.........anammmmmmmm o kadar yabancı var ki bunlar kim oluyorum bazen birde arkadaşlık gönderiyolarfalan bilmediğim birisini kabul etmekde istemiyorum her zaman dönüp facedeki grubada bakamıyorum gruptan mı diye.önemli bi konuya barnak bastınız tebriklerrrrrrrrrralkisalkisalkis

İyi akşamlar güzel nisan anneleria.s.

Hasta olan annecikler ve bebişlere geçmiş olsun.

Yine kaynana konusu açılmış,Hiç bitmeyecek olan ortak sorunumuzmirmirmirmir

Fundacığım maşallah Göktuğumuza.Ben meyve suları veriyorum canım.kaydirigubbakcemile2.Hatta ufak ufak baharatsız şeylerden tattırıyorum.

Tuğbacığım kaanımızı doktora götürecekmişsin, inşallah güzel sonuçlarla gelirsin.

oluyy gel canım valla hiç uykum yok yaa sabahlarım bu gece

maşallah canım allah nazardan esirgesin

slmmmm arkadaşlar ...

fundacım maşallahı var kucunun

kızlar çokkkk thankssssssssssssssss çok muckkkkkkkkkkkkksssss.ve hepimizin bebesine benden koccamannnnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar:

slm herkese
fundacım maasallah goktusa cnm
sıbelcım gecmıs olsun
ozge benıde sılmeyın faceden ya sımdı telde bakıyom gruba gıremıyorum yarın ancak bakarım
ya bu arada benım kız da 6 cı ayrıca sabahın 6sında uyanıp bır baslıyo cıglık atmaya yatana kadar artık sesı kısılıyo ama cıglık atmak hanımefendının hosuna gıdıyor cıglık atıyo sonrada kıkır kıkır guluyo ama ınaın basım sısıyo ya ole bole degıl gunduz uykusu zaten hıc yok denecek kadar az offff bu arada fılızcım emzıgınıze bayıldım yaa benım kız emzık almıyo ama sadece bır resımlıkte olsa bulursam alcam yaaa

ayyy kimse uyumadı bebemde ayakta acamadım daha msni ....
bu arada biliyonuzmu facedeki gruptan bir kişi ayrılmış....şaka gibi....
hem kızlar ben sizi biliyorum biziim grup belli amacımız bilinmeyenleri silmek ve neden sildiniz dendildiğindede cewap olarak acılan konuya yanıt vermediniz demek...bakalım yarında acık kalsın konu...
bu arada demek ki bitek ben rahatsız olmuyormuşum baya sevindm

kızlar benimkide 6 cı olma yolunda ilerliyor.sabah bi çığlık bi kahkaha ....dur bakam hayriyecim ne dediydi heeee aklıma geldi kuduruk aylarııııııııı

açık kalsın istersen bencede özge çünkü bu akşam işi olan arkadarlar olabilir görmeyen çok olur gerçi çoğunluğu bizden olur ama kız çok iyi oldu ya .anam neydi öyle yaaaaaaaaa ..........ay kim silmiş merak ettim yawbilmiyorumkismile

slm herkese
sıbelcım gecmıs olsun
ozge benıde sılmeyın faceden ya sımdı telde bakıyom gruba gıremıyorum yarın ancak bakarım
ya bu arada benım kız da 6 cı ayrıca sabahın 6sında uyanıp bır baslıyo cıglık atmaya yatana kadar artık sesı kısılıyo ama cıglık atmak hanımefendının hosuna gıdıyor cıglık atıyo sonrada kıkır kıkır guluyo ama ınaın basım sısıyo ya ole bole degıl gunduz uykusu zaten hıc yok denecek kadar az offff bu arada fılızcım emzıgınıze bayıldım yaa benım kız emzık almıyo ama sadece bır resımlıkte olsa bulursam alcam yaaa

sağol canımmm....
benim kızda erkenci sabah müthiş enerjik oluyooo:)

fundacım
ben JOHNSON'S BABY - Nemlendirici Yağ kullanıyorum ilk dogdugundan beri çok hoşuna gidiyor Dr hiç sormadım ebemiz sölemişti

ya kızlar bişey diycem. bana kırılmayın faceede bebeklerimizin fotosunu gruptan foto ilerleterek göremiyorum çünkü nedense benim pc fotoları ilerletmiyo.sadece direk sayfamda olanlara bişeyler yazabiliyorum.kırılmayın heeeeeeeee yoksa asla ayırt etmiyorum msj yazarken

sağol canımmm....

fundacım
ben JOHNSON'S BABY - Nemlendirici Yağ kullanıyorum ilk dogdugundan beri çok hoşuna gidiyor Dr hiç sormadım ebemiz sölemişti

bende de ondan var canım 1 kere kullandm sadece artık kullanayım bende

sağol tatlım .annem göktuğu görünce biraz iyi oldu oynadılar beraber......

kayısıyı nasıl vereym şimdi kayısı bulabilirmiyim ya dr bişey demedi 15 gün sonrasında başla dedi ama kabızlık yani yapamması benim aklımı kurcalıyo.........

keçi sütüne ne diyosun tatlım.yoğurdu olur mu?birde sen eymen için yoğurdu hazır sütten mi yapıyosun?

kızlar çokkkk thankssssssssssssssss çok muckkkkkkkkkkkkksssss.ve hepimizin bebesine benden koccamannnnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar:

Büyük marketlerde olur canım kayısı.Yogurt yapamadım henüz canım.Keçi sütü sorup duruyorum herkese.
slm herkese
sıbelcım gecmıs olsun
a.s hosgeldin yurdagülcüğüm.İdilimiz nasıl oldu?Benim oğluşta erkenden uyanıyor işe başlayınca zor olacak zorrrrrr.

sağol canımmm....

fundacım

Bende aynı bebe yağını banyo suyuna damlatrak kullanıyorum.

ben ozgeye katiliyorum bu konuda ne o oyle millete seyirlik ciksin oh ne hos insan haftada ayda bir bir satir yazar ama yani degil mi 2 foto koyar sanki nazar degecek odleri kopuyor milletin kiymetli elin bebesi caniiiiiiimmm:) bizimkiler ortalikta reklam oldu :) sen silmeden kendisini silmis iste o kisi ne guzel biz deghlemeden o bizi dehlemis :)

Back
X