2010 Nisan Anneleri

benim kociş erkek istiyodu 1 ay daha bekleseymişiz takvime göre erkek çıkıyo

amaaan hiç belli olmaz cnm çok takılma şu takvmlere...
doğruluk payı olmuş olsaydı her dr odasında olurdu birartane cinsiyetini öğrenmek için 3,5 ay bekletmezlerdi.

taktığımdan değil söyledim canım.

ama senin yorumda harika. çok haklısın :)

tarhan seninle aynıyız. 10+4 varmı problemlerin? ben işteyim heran yazamıyorum kusura bakmayın

merhaba canım valla bende bulantı hiç olmadı. ama bayağı bir dikkat dağınıklığı var çalışmakta zorlanıyom. halsizlik uyku gaz mide yanması falan normal şeyler yani. birde alerjim çok arttı akannehir kaydirigubbakcemile3 senin nasıl gidiyor aynıyız valla sende nasıl geçiyor hamilelik?

Benim önceden 2 düşüğüm olduğu için çok stresliyim. bikaç zamandır kahverengi ama açık kahve akıntım vardı. Yatınca azalıyor. Ama dükkanımız var çalışmak zorundayım. Drum miden bulanmaya devam ediyorsa sorun yok diyor. en son 1,5 hafta önce baktırdım elleri oynuyordu:) Mide bulantılarım devam az önce yine wc ye koşmak zorunda kaldım. Ama bulantılar beni sevindiriyor:)) İnşallah hep böyle gider:1hug:

hoş geldin canımmmm... ben google'dan aratıp yaptım ordaki sayfa açılmıyo bende :)

çok geçmiş olsun nazlıcım bu seferki yüzünü güldürsün inşallah yaşdaş bebişlerimiz:) hamileyken çalışmak zor gerçekten birde eski düşüklerin stresiyle daha da zordur eminim allah kolaylık versin.
madem bulantının devam etmesi senin için iyiye işaret, hep bulansın miden risk geçene kadar inşalllaaahh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…