2010 Nisan Anneleri

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
melisesra, etelane, sinemsin2811, TARHAN

tek bir şey sorcam meliscim burda benim adım geçiyor. bu mesajda ne demek istedin???

ayrıca o yazı altta alta bakarsan gorursun kımsenın adını yazmadım benım adımda cıkıyor bakarsan

tamam canım yanlış anlamışım özelden problemimizi hallettiğimize göre konuyu kapatabiliriz opuyorumnanaktan

üç fazla değilmi hiç yemek yiyemiyomusun. yedini fazla çıkarmıosan bi tane yeter dedi doktor. yatarken 2 bardak süt sabak 2 bardak süt bol bol meyve haptan daha yarar sağlar bebişe

Ben başından beri 3 tane kullanıyordum bilmem fazla olduğunu düşünmedim hiç gittiğimde sorarım tekrar. Süt içemiyorum artık hiç. süt fikri bile midemi bulandırıyor. Meyve yemeğe çalışıyorum. Bugünden itibaren sanki daha azaldı bulantıarım inşallah bundan sonra herşyi yiyip,içicemcokacimcoook

dün gece çok korktum eşim sahur için kalkmıştı bende yanına gitmek için kalkıcağım sırada burnumun kanadığını farkettim çok korktuk bişeymi oluyo diye neyse hemen internetten araştırdık olabiliyomuş sanırım hormonlardan dolayı şükürler olsun fazlada sürmedi zaten

bende folbiol kullanıyorum kızlar günde bir tane ayrıca bu aralar üzüme sarmış durumdayım siyah üzüm yiyorum bol bol

gecmıs olsun canım evet bende duymustum kotu bırsey degılmıs olabılıyormus

şükürler olsun çok sürmedi zaten saol canım benim biliyorsun biraz pinpiriklik varya üstümüzde ben panik yaptım ama şükürler olsun eşim sakinleştirdi

arkadaşlar hangi markayı kullandığınıza göre değişiyor olabilirmi günlük ilaç sayısı? doktorum banada en başta günde 3 tane folic plus verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…