3 Tane akşam yatarken 3 ünü birdeniçiyorum.
sana bırsey demedımkı ben nıye boyle alındın onu anlamadım kımseyede zorla bırsey yazdırmaya calısmıyorum !.....
ltfn konusmalarına dıkkat et boyle ınsanı azarlayamazsın ısteyen ıstedıgını yapar ...
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
melisesra, etelane, sinemsin2811, TARHAN
tek bir şey sorcam meliscim burda benim adım geçiyor. bu mesajda ne demek istedin???
üç fazla değilmi hiç yemek yiyemiyomusun. yedini fazla çıkarmıosan bi tane yeter dedi doktor. yatarken 2 bardak süt sabak 2 bardak süt bol bol meyve haptan daha yarar sağlar bebişe
hoşgeldın canım ıyıyız sen nasılsın
meraba kızlar nasılsınız bakalım
gecmıs olsun canım evet bende duymustum kotu bırsey degılmıs olabılıyormus
Ben başından beri 3 tane kullanıyordum bilmem fazla olduğunu düşünmedim hiç gittiğimde sorarım tekrar. Süt içemiyorum artık hiç. süt fikri bile midemi bulandırıyor. Meyve yemeğe çalışıyorum. Bugünden itibaren sanki daha azaldı bulantıarım inşallah bundan sonra herşyi yiyip,içicemcokacimcoook
şükürler olsun çok sürmedi zaten saol canım benim biliyorsun biraz pinpiriklik varya üstümüzde ben panik yaptım ama şükürler olsun eşim sakinleştirdi
bende folbiol kullanıyorum kızlar günde bir tane ayrıca bu aralar üzüme sarmış durumdayım siyah üzüm yiyorum bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?