• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Nisan Anneleri

ayyy netten araştırdık şu yabancılama olayını...hergün dışarı çıkıp bir yabancı tanıycakmışız..biz şincik yabancı tanımaya gidiyoruz 1-2 saate dönmezsek artık birilerini arayın canlarım:)))))))

ayyy netten araştırdık şu yabancılama olayını...hergün dışarı çıkıp bir yabancı tanıycakmışız..biz şincik yabancı tanımaya gidiyoruz 1-2 saate dönmezsek artık birilerini arayın canlarım:)))))))
:52: :52: :52: :52: kolay gelsinnnn:90:

iyi günler kızlar.. hepinizin cuması mübarek olsun.. sabahtan beri evde dört dönüyorum.. bugün dipten temizlik yapmak istiyorum ama ancak evi toparlama çamaşır katla,yerleştir mutfağı ,dolapları fln derken daha süpürgeyi ancak elime alıcam.. derken eda geldi yemeğe.. geçmişe de artık temizlik arasında mola verirsem o zaman bakarım inşallah.. umarım herkes iyidir.. ben kaçıyorum.. edaya yemeğini hazırlayıp utkuyu emzireyim veo inşallah uyursa temizliğe girişeyim :)
sonra eda gider.. 3 de geri gelir.. akşamüzeri de yemek derdi.. ayyyy inanmıyoruum ay inanmıyoruum ay inanmıyoruuummm :))))
iyi günlerr..

Günaydınlar......sabah 9 da kalktı bizim hrz annesi alışkındı halbuki daha uzun uyumasına ama neyse bende grip lcam sanırım ya uffffffffff göktuğa geçmese bari çcuğum yeni yeni atlatıyo
maske tak bacım
1 saat oldu sos S.O.S
ACIL DURUM BACUUUU KEREVIZIN TARIFINI ISTEDIM EK GIDAYA BI BAK
TARIFI VERMEDEN YABANCILAR YIMESIN SIZIIIIIIIII
iyi günler kızlar.. hepinizin cuması mübarek olsun.. sabahtan beri evde dört dönüyorum.. bugün dipten temizlik yapmak istiyorum ama ancak evi toparlama çamaşır katla,yerleştir mutfağı ,dolapları fln derken daha süpürgeyi ancak elime alıcam.. derken eda geldi yemeğe.. geçmişe de artık temizlik arasında mola verirsem o zaman bakarım inşallah.. umarım herkes iyidir.. ben kaçıyorum.. edaya yemeğini hazırlayıp utkuyu emzireyim veo inşallah uyursa temizliğe girişeyim :)
sonra eda gider.. 3 de geri gelir.. akşamüzeri de yemek derdi.. ayyyy inanmıyoruum ay inanmıyoruum ay inanmıyoruuummm :))))
iyi günlerr..
KOLAY GELSIN BACUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
PEK BI ZO İŞİN

6 DA UYANAN BENNU ILAC YAZDIRMAYA GITTIK 20 DAK UYUDU YOLDA VE SIMDI EMIYO KUCAKTA ACCIK UYUSA BARIII

meltem bu bennu neden uyumaz oldu kızzzz arpası fazla geliyo bence:90:

refişim kolay gelsinnnnn ben çizim yapıyom ne temizlik ne bişi yapamıyom bakalım bayrama ne halt edicem:)

süpürdüüüm ve molaa :) aç aç hiç çekilmiyo ama gitsin kaloricikleeerrr :)))

ayy kızlar sahi dün demir damlamızı almak için sağlık ocağına gittik.. hem 7 aylık kontrolümüzü olduk.. hemde utku birkaç gündür kulağını çkeiştiriyodu ona baktırdık.. maşallah paşamın bişiyciği yokmuş.. dişlerinden miş tahmin ettiğim gibi :) kilomu 10.400 olmuş.. maşallah oğluşuma.. ek gıda yı fln konuştuk ama yazmaya gerek yok herkes biliyo herşey yediriliyo bebelere zaten.. maşallah hepsine.. şu cvplarımı yazayım da eda gelmeden silmeyi de halledeyim :)

klay gelsn refiye ğlan uyandı ben çay içmeye gidyrum hade tpla oğlanı kızıda gel
:) çok sağol tatlım.. aramızdaki mesafeyi düşününce zarif teklifin için teşekkür ediyorum :16:
ahh refiyecim ahh benimde çok uğraşmam lazım gardrobtakileri giymek için malum 15 kilo fark var ama kararlıyım canım gidecek bu kilolar 2 ay önce 20 kilo fazlam var diyordum bunada şükür
hem bak bu sabah yine tartıldım 400 gr daha vermişim o gazla 4.5 km yürüdüm:)

bende yeşil çayı çok severim canım normal çayı hiç aramam ama günde 3 kupa içiyorum
birde bimden beşi bir yerde çayı aldım doğadan marka 2 fincanda onu içiyorum
çalışalım ve gitsin kilolar :) yavaş yavaş gitsin ama geri gelmesinler tatlım.. amaç bu ;) emzirdiğim için 5i 1 yerde içemem sanırım ama yeşil çay içiyorum..
gunaydın guzel nısan annnelerı nasılsınız
hatırladınız mı benı
:16: hatırlamazmıyız. hşgeldin rahimecim.. oğluşuna geçmiş olsun..
ahh refişim ahhhhh..ben doğurdum doğuralı diyetteyim:(((birde emziremediğim için hiç gitmedi benim kilolar:((ne verdiysem hepsi diyet ve sporla:(((hadi şu olayı bi hızlandıralım yaaa...face te gülseminciğimin açtığı bi yarışma vardı hadi orayı hareketlendirelim biraz:)))jalecim gel sende oraya:)))
ben emzirdimde ne oldu.. süt olsun diye yiye yiye 10 kilo aldım doğumdan beri :14: yarışmaya göre veremem ben de kendi halimde uygun olur diye düşünüyorum... buraya bile kaç günde anca girebiliyoru.m. yoksa dünden hazır beni bekleyen bi diyet topiğim var :) ama paylaşım esas... o da bende yok.. vakit yok çünkü..
sim kızlar ....
öncelikle beklenen haberi vereyım hamile değilim çok sukur ne korktum ama...
şimdide esradayız oğlumla...
kuzi kaanın oyuncaklarıyla oynuyo
kaanda uyumaya calışıyo...
öpüldunuz...
:7: sefanız olaaa... gözün aydın ayrıca..
kızlar şehriya çrbasını yerler dimi hani biraz uzunya şehriye ezmeye gerek kalmaz dimi?
utku çok seviyoo.. kıymalı.. tavukluu.. vıjtt kayıyo zaten ağzında :) göktuğ da yemişokudum.. afiyet olsun..
ayy bu arada bugün kaanın sebzesini blendırdan geçirmedim çatalla ezdim yedi çok seivndim valla:)
:13: çok sevindim canım.. yavaş yavaş alışıcaklar zaten. gözün aydın..
kızlar recıme gırdım sutlerım doldu nıye bılıyomusunuz
sabahtan berı dunyanın sıcaga yakın ılık suyunu içtım
ve sutler dolduuuuuu
:8: :21: ohhh yarasın bennuyaa...
:1:
KOLAY GELSIN BACUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
PEK BI ZO İŞİN

6 DA UYANAN BENNU ILAC YAZDIRMAYA GITTIK 20 DAK UYUDU YOLDA VE SIMDI EMIYO KUCAKTA ACCIK UYUSA BARIII
saol canımm..:16:
refişim kolay gelsinnnnn ben çizim yapıyom ne temizlik ne bişi yapamıyom bakalım bayrama ne halt edicem:)[/B][/COLOR]

:16: saol canım.. ayyy bende pazardan sonra başlıyım diyorum cam perde büyük temizlikadı altında.. bayrama anca yetişir.. bugünkü sadece dip köşe ,balkonlar,koltuk altları mutfak dolabı ocak falann.. ayy ne uzatttıımm.. kusuruma bakmaa :16:

biz geldik:))))yabancı tanıdık dışarıda hiç sorunu yok paşamın maşallah..hatta parkta oynayan çocuklardan ayrılmak istemedi:)))

özgeeee canım benim ne bahtsızsın sen yaa havaya bak yazdan kalmış gibi resmen....

selam kızlar ayy bu işler bitmez zaten bi mola evişine dün balık yapmıştım oğluşum bi güzel yediki sormayın maşlallah oğluşuma yavaş yavaş iştahı açılıyor yaa sonunda ama burnu hala tıkanık yaa bolca akıyor neyse inşllah geçer oda
esra ile özge buluşmuş facede resimlerini gördüm bayıldım özeniyom maşallah size
esracım benim oğlumda aynı biyere gittimmi gideceğime pişman oluyom resmen kucağımdan inmiyo bendemi çıksam birilerini tanımaya neyseki komşular var hergün birine artık gideriz şaka bi yana ben gezmeyi sevmem ki
filizcim sütüm azaldı diye ara verdim ama yeniden başladım yaa off gitmiyo ya yürüyüş yapsam hemen gidiyor da malum bebek hasta havalarda çocuğa göre soğuk bende evde hareket yapim en iyisi
refyecim sanada kolay gelsin canım senle aynıyız valla bu saat olmuş daha yeni elime süpürgeyi alcam akşam yemeğide yok artık bakalım
fundacım dikkat et hastalanma aman benden geçti kuzuma zaten nane ıhlamur falan bişeyler iç geçmiş olsun canım
çok şşükür sanırım hasta bebek yok maşallah anneler rejimde bende devam etmek istiyomda şeytan kandırıyor yaa boşversene bak böylede güzelsin diyor

çok yoruldum yaaa.. temizlik eh işte tam içime sinmese de 2 çocukla olabileceğinin en iyisi oldu :) yani eski halinden derli toplu ve temiz en azından.. ama bayram temizliği yapmak lazım.. kapıya pencereye derinden al atmak lazım.. neyse haftaya inşallah :) hıı bu arada eda hanıma söz veripte bir türlü fırsat bulup yapamadığım pastayı yaptım.. kendim sadece 1 dilimcik yiyebilicek olsam da hem bunca işimin arasında onu ya sıkıştırabilmiş olmam üstün başarı hem de can parem mutlu oldu.. utku da bayılıyo pastaya :) hem her bölümü ev yapımı.. sadece krem şantisi hazır .. onu da ben çırptım ama yaa :)) hehe.. neyse daha pilav yapıciiimmm... buraya da giremiyorum giremiyorum .. bi girince de kopamıyorum.. :))

biz geldik:))))yabancı tanıdık dışarıda hiç sorunu yok paşamın maşallah..hatta parkta oynayan çocuklardan ayrılmak istemedi:)))
.
aman aman iyi.. sağ salim geldiniz ya şükür.. bi bakayım da polisi öyle arayım diyodum allahtan yazmışsın :16: senin oğlan evde misafir mi istemiyo ki acaba.. dışarıda kalabalıktan sıkımadığına göre.. :81: :82: :83: :80: :79: :74: :92: :90: :93: :94: :95: :96: :98: :36: :24: :38: :28: :76: :86: :98: ayoool ne hoş bunlarrr :)))
selam kızlar ayy bu işler bitmez zaten bi mola evişine dün balık yapmıştım oğluşum bi güzel yediki sormayın maşlallah oğluşuma yavaş yavaş iştahı açılıyor yaa sonunda ama burnu hala tıkanık yaa bolca akıyor neyse inşllah geçer oda

refyecim sanada kolay gelsin canım senle aynıyız valla bu saat olmuş daha yeni elime süpürgeyi alcam akşam yemeğide yok artık bakalım
maşallah yasin paşaya.. bizde de yarın akşam balık var.. babacıım kendi elleriyle tutmuş.. bize gelicekler burdapişrip yicez.. ama ne balığı olduğu konusundaen ufak bir fikrim yok :)) inşallahkılçıklı fln değildir de oğluşumda yer:) saol bu arada hacercim.. 2 çocuklunun halinden anlarsın.. hem benim biri okula gidiyoo.. öğlen geliyo yine gidiyo.. yemeğim akşamdan var biraz da yanına pilav yapıcam bende.. turşu bide cacık ohh tamamdır :))) oğluna geçmiş olsun tekrar canım.. inş. tamamen atlatıcak..en kısa zamanda..

Bugün okadar yoğundum ki öğle yemeğimi 14,30 da yedim o da yarımyamalak.kıçımın üstüne anca şimdi oturabilidim.güya ek gıda topiğine yeni tarifler ekleyecektim ay kuusra bakmayın valla yarına kaldı artık..şimdi çıkıorum oğlumu alıp eve geçicem kuzenim gelicek bana kalmaya.bişeler hazırlayacam daha..yemeğimde yok tavuk pilav filan düşünüom bakalım..offf hala mesaim bitmedi yani evde tam gaz dewam çalışmaya:))herkeze ii akşamlar..

refiş afiyet olsun bacım edayla utkuşla beraber pastanıza:)))

esra gününüz güzel ne geçmiş ohh ne ii..darısı başımıza bende oğluşumu alıp çıkabilsem öle zamanım olsada keşke...

slm hatunlar yaaa acayip uykum var eşim nöbetçi bu gece yine biz kızımla yanlızı evde ve benim şu an felaket uykum var anlatamam elim kolum kalkmıyo sanırım hasta olacağım dün kendimi çok yordum temizlik falan yapmıştım terlemiştim duş almıştım sanırım hava çarptı beni annemler köydeler keşke evde olsalardı yaa hiç gözümü kırpmadan soğuk demeden giderdik kızımla babam alırdı bizi of yaaa ne yapacağım gizoş bacağımdan çekiştiriyo şu an beni kucağına al der gibi yürüteçte artık kesmiyo bizim kızı yaa zaten bugün bir ara mutfaktaydım bizim zilloş yuvarlana yavarlana sobanın tam ucuna gelmiş canım çıktı resemn görünce rabbim korusun yanabilirdide bu gece çok yanıma gelin bitaneniz yaa valla kahve çay herbişeyi yaparım ruh gibi kaldım evde tek hayriş eşin işe gidecekti al poyrazı gel hadii

refişim kaan anladığım kadarıyla benim ilgimin azalmasını istemiyor..eve biri gelince onlarla ilgileniyorum sohbet ikram derken nekadar istemesemde ilgim bölünüyor:(ilk buluşmamızdada yaptı çünkü ben kızları bulunca birden ne konuşacağımı şaşırdım..evde bütün gün yalnızız ben hangi odada o orda hep oyun falan alıştı kuzum..eve çok gelen giden yok bi izmirde kalabalık görüyo çucum:(((babasıda işten geç geliyo...onun için tamamen bana bağımlı hale geldi...

hayriyeci umarım hafta sonu hava çok güzel olurda sizde poyrazla eğlenirsiniz:)

yaa Kaana tahıllı ekmek yapayım d4edim ama başarısızlıkla sonuçlandı..ama yinede çorbalarına konabilir belki:((

selam millet

super otesi stresli bir gun gecirddik ailecek ve salakliklarima bir yenisi ekleyrek bu konuda tahtimi kimsenin sallaymayacaginida bildirmek isterim :))) 29 ekim gunu (tatil) konsolosluga gitme cabamizdan sonra yasananan bu olay bi kez daha gosterdiki ben yilin salagiyim :)) pasaportumun suresini uzatmak icin dunya bir yol tepip sehre indik hava buz gibiyidi zaten otobandan 1 bucuk saat yol teptik sehre girince gps( yol gosteren alet) yuksek binalardan dolayi calismadi uzaydan sinyal aliyoryya hasbam:)) neyse zor bela konsoloslugu bulduk girdik iceri adam evraklar lutfen dedi ben nufus cuzdanimi masaya koydum sonra bi baktim nufus cuzdaninda fot kismi bos ulen bu ne dedim elime bir aldim ki Adi soyadi Derin Mavi ozturk icimden bir hast... cekmisim ki nerdeyse disardan duyulacakti:)) adam tutturdu gidin getirin olmaz diye neyse en sonunda yine bizi derin mavi kurtardi onun kaydini da yaptirmistik konsolosluga dogdugu zaman ordaki eski evraklardan adamcegiz bulduda yirttik ama dedim ben nasil bir sazanim:)) donerken bizim goca yine yolu kaybetti Chicagonun icinde tur atmaktan saga sola don gaz fren derken kiz butun yedigini uzerime kustu sonra cart curt kaka etti daracik arabada onu degistir kusmugu temizle derken rezil oldum uyumadi kudurdu araba les gibi kokuyor bayilacagim kokudan herif yolu kaybetti dellendi montlar cantalar islak mendiller boklu bezler kusmuklu elbisem zir zir bir cocuk cildirmis bir koca!!! yani anlayacaginiz anamdan emdigim sut burnumdan geldi bugun eve gedik soyun dokun sonra kicanin basina eskidim benim gunun bebegi videosunu yap ha yap diye adam iyce komaya girdi su saat oldu ancak kicimizin ustune oturduk ayyy yaz yaz parmaklarim yoruldu ayooolll:)))

neyse havadisler boyle kocanin is gorusmesini sormussunuz 12 kasimda gidiyor gorusmeye sabah gidip askama gelecek bakalim hakkimizda hayirlisi ruzgar bu sefer bizi nereye surukleyecek biktim ben bu kocanin abuk sabuk islerinden aman neyse geziyoz bi yandan iyi oluyor ama ev york bark yok duzen yok ...iste oyleee

esra ile özge buluşmuş facede resimlerini gördüm bayıldım özeniyom maşallah size
esracım benim oğlumda aynı biyere gittimmi gideceğime pişman oluyom resmen kucağımdan inmiyo bendemi çıksam birilerini tanımaya neyseki komşular var hergün birine artık gideriz şaka bi yana ben gezmeyi sevmem ki
filizcim sütüm azaldı diye ara verdim ama yeniden başladım yaa off gitmiyo ya yürüyüş yapsam hemen gidiyor da malum bebek hasta havalarda çocuğa göre soğuk bende evde hareket yapim en iyisi
fundacım dikkat et hastalanma aman benden geçti kuzuma zaten nane ıhlamur falan bişeyler iç geçmiş olsun canım
çok şşükür sanırım hasta bebek yok maşallah anneler rejimde bende devam etmek istiyomda şeytan kandırıyor yaa boşversene bak böylede güzelsin diyor
afıyet olsun yarasın kuzuya
Bugün okadar yoğundum ki öğle yemeğimi 14,30 da yedim o da yarımyamalak.kıçımın üstüne anca şimdi oturabilidim.güya ek gıda topiğine yeni tarifler ekleyecektim ay kuusra bakmayın valla yarına kaldı artık..şimdi çıkıorum oğlumu alıp eve geçicem kuzenim gelicek bana kalmaya.bişeler hazırlayacam daha..yemeğimde yok tavuk pilav filan düşünüom bakalım..offf hala mesaim bitmedi yani evde tam gaz dewam çalışmaya:))herkeze ii akşamlar..
canın sag olsun mamma annne beklıyoz 4 gözle amam strese sokma kendını
refiş afiyet olsun bacım edayla utkuşla beraber pastanıza:)))

esra gününüz güzel ne geçmiş ohh ne ii..darısı başımıza bende oğluşumu alıp çıkabilsem öle zamanım olsada keşke...

yaa Kaana tahıllı ekmek yapayım d4edim ama başarısızlıkla sonuçlandı..ama yinede çorbalarına konabilir belki:((
olsun deneye deneye ögrenecez
selam millet

super otesi stresli bir gun gecirddik ailecek ve salakliklarima bir yenisi ekleyrek bu konuda tahtimi kimsenin sallaymayacaginida bildirmek isterim :))) 29 ekim gunu (tatil) konsolosluga gitme cabamizdan sonra yasananan bu olay bi kez daha gosterdiki ben yilin salagiyim :)) pasaportumun suresini uzatmak icin dunya bir yol tepip sehre indik hava buz gibiyidi zaten otobandan 1 bucuk saat yol teptik sehre girince gps( yol gosteren alet) yuksek binalardan dolayi calismadi uzaydan sinyal aliyoryya hasbam:)) neyse zor bela konsoloslugu bulduk girdik iceri adam evraklar lutfen dedi ben nufus cuzdanimi masaya koydum sonra bi baktim nufus cuzdaninda fot kismi bos ulen bu ne dedim elime bir aldim ki Adi soyadi Derin Mavi ozturk icimden bir hast... cekmisim ki nerdeyse disardan duyulacakti:)) adam tutturdu gidin getirin olmaz diye neyse en sonunda yine bizi derin mavi kurtardi onun kaydini da yaptirmistik konsolosluga dogdugu zaman ordaki eski evraklardan adamcegiz bulduda yirttik ama dedim ben nasil bir sazanim:)) donerken bizim goca yine yolu kaybetti Chicagonun icinde tur atmaktan saga sola don gaz fren derken kiz butun yedigini uzerime kustu sonra cart curt kaka etti daracik arabada onu degistir kusmugu temizle derken rezil oldum uyumadi kudurdu araba les gibi kokuyor bayilacagim kokudan herif yolu kaybetti dellendi montlar cantalar islak mendiller boklu bezler kusmuklu elbisem zir zir bir cocuk cildirmis bir koca!!! yani anlayacaginiz anamdan emdigim sut burnumdan geldi bugun eve gedik soyun dokun sonra kicanin basina eskidim benim gunun bebegi videosunu yap ha yap diye adam iyce komaya girdi su saat oldu ancak kicimizin ustune oturduk ayyy yaz yaz parmaklarim yoruldu ayooolll:)))

neyse havadisler boyle kocanin is gorusmesini sormussunuz 12 kasimda gidiyor gorusmeye sabah gidip askama gelecek bakalim hakkimizda hayirlisi ruzgar bu sefer bizi nereye surukleyecek biktim ben bu kocanin abuk sabuk islerinden aman neyse geziyoz bi yandan iyi oluyor ama ev york bark yok duzen yok ...iste oyleee

ay fılız felaket olmus neyse hallolmus yaaaaaa
kusmugu usuyunce kokar sallanmaktan olsa kokmazdı ınıp bınerken terlı fılndıysa
kocanın ısıde hayırlıysa berı gelsın hayırsızsa gerı gıtsın
gezıyon ıste dunyanın 4 bır yanını

kızlar herkese gunaydın
bennuya bu gun kahvaltısını örumcegınde yedırdım dökmeden becerdım ama dıger ogunlerı yedıremem sanmıyorum
pırasa verıyorum elıne dıslerını rahatlatsın dıye
icinde dıslerı rahatlatan bısey varmıs
dişcım söledı
dun aksam 2 köfte yedırdım elımle koparıp verdım
neyse bennuu durmuyo snr yazarım bay herkese ıyı gunler

selam millet

filizcim aksilik işte takma kafana.sen çok yorulmuşsundur ama canım yaa..neyseki günü atlattınız hayırlısıyla:))

slm hatunlar yaaa acayip uykum var eşim nöbetçi bu gece yine biz kızımla yanlızı evde ve benim şu an felaket uykum var anlatamam elim kolum kalkmıyo sanırım hasta olacağım dün kendimi çok yordum temizlik falan yapmıştım terlemiştim duş almıştım sanırım hava çarptı beni annemler köydeler keşke evde olsalardı yaa hiç gözümü kırpmadan soğuk demeden giderdik kızımla babam alırdı bizi of yaaa ne yapacağım gizoş bacağımdan çekiştiriyo şu an beni kucağına al der gibi yürüteçte artık kesmiyo bizim kızı yaa zaten bugün bir ara mutfaktaydım bizim zilloş yuvarlana yavarlana sobanın tam ucuna gelmiş canım çıktı resemn görünce rabbim korusun yanabilirdide bu gece çok yanıma gelin bitaneniz yaa valla kahve çay herbişeyi yaparım ruh gibi kaldım evde tek hayriş eşin işe gidecekti al poyrazı gel hadii

canım eşim hala gitmedi hala belli deil tarih heran gidebilir..ahh keşke yakın olsakkta geliversem canım..sende hastalığı ilerletme canım yaa dikkat et kendine

günaydın kızlarr herkeze mutlu huzurlu sağlıklı haftasonları diliorum:)) yine kuduruk bi gece geçirdik poyraz beni uykusuz bırakmakla kalmadı kuzenimide uyandırdı.eşim salona geçti uyumaya kuzenim benle yattı yatmak denmez gerçi poyazla uğraştık 2 saatte bir..hayret yaa bu çocuk hala nie böle anlamış değilim..

Back
X