• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Nisan Anneleri

hayriyecim poyraz dişden dolayımı huysuz yoksa açıkıyormu
Ben gece elfimi emzirip yatırıyorum 1 saat sonra tekrar kalkıyordu ama 2 gündür emzirdikden sonra arkasından birazda mama veriyom ozaman 3-4 saat uyuyo

herkeze günaydııınnnnnn....nerdesiniz yaaa..biz kalktık evimizi silip süpürdük...kahvamizi içiyoruz şimdiiii.....

herkeze günaydııınnnnnn....nerdesiniz yaaa..biz kalktık evimizi silip süpürdük...kahvamizi içiyoruz şimdiiii.....

bızde bennuyla ugrasıyoz emde emdı gerı actı gözunu
yıne huysuzluk yapacak besbellı bugun
hayrıs dısındendır mutlaka gunduz nasılmıs:98::88::87::82::92:

kızlar yenı gulumsemelerı frk ettınızmı

merhabalar kızlarrrr.
refişim yine kendini aşmışsın, pastalar,pilavlar, temizlikler helal valla:)
zeynocum yalnız geçirdiniz demek geceyi ama eşin bu sayede evde daha çok bulunuyor boşver tatlım düzeniniz çok güzel. hergün gündüz yalnız kalacağına haftada 2-3 gece yalnız kalmak daha iyidiri bence:) ama bi dahakine bunalırsan atla bana gel:)
hayrişim poyraz seni uyutmamış ve yoğun bir gün geçirmişsin yine birde neden kilo veriyom diyosun o kadar koşturmaya buharlaşıp yok olma emi arkadaşım:)
meltem günün diğer uykusuzu da sensin demek bennu çıldırdı uyumuyo anlaşılan. kaan ilk 5 ay beni çokkkkk uykusuz bıraktı maşallah bu aralar bayağı iyiyiz. darısı başınızaaaa.

ayyy filizcim seni atlamışım bol maceralı bir gün geçirmişsiniz. çocukla dışarı çıkmak zor iş. ben de yaparım öyle saflıklar. hadi sizin ikinizinde pembe nüfus cüzdanı. bizim bir mavi biri pembe nasıl oluyosa her doktora gidişimizde çıkarıp benimkini veriyom önce:)

merhabalar herkese ohh sabah erken kalktım evimi temizledim kahvaltımızı yaptık bebişimi uyuttum şuan için rahatım sadece akşama yemeğim yok bakalım ne yapcam aklımda bişey yok
filizcim tatlım gerçektem çok ktü bi gün yaşamışsın yaa ayy çıldırmmak mümkün değil yaa neyse derin mavinin nüfüsü sayesinde yırmışsınız bidaha o yol çekilirmiydi git bidaha gel aman allahım sana bi tavsiye canım herşeyden önce sakin olcan sakin olmadınmı herşey daha ters gidiyor sen beni bi görsen altını değişirken yapmadığım şebeklik kalmıyor kendini oyana buyana atıyor istemiyor bağlatmıyor ağlamaktan mahvoluyor bi yandan bağlıyom bi yandan şebeklik mesela yani sende sakin davransan herşey yolunda gidecek hayatım yılın salağı ne demek hepimiz acemiyiiz canım benim ikinci olmasına rağmaen her çocuk farklıymış diyolar yaa gerçekten yle yaa bu yusuftan çok farklı
relax canım relax

merhabalar kızlarrrr.
zeynocum yalnız geçirdiniz demek geceyi ama eşin bu sayede evde daha çok bulunuyor boşver tatlım düzeniniz çok güzel. hergün gündüz yalnız kalacağına haftada 2-3 gece yalnız kalmak daha iyidiri bence:) ama bi dahakine bunalırsan atla bana gel:)
hayrişim poyraz seni uyutmamış ve yoğun bir gün geçirmişsin yine birde neden kilo veriyom diyosun o kadar koşturmaya buharlaşıp yok olma emi arkadaşım:)
meltem günün diğer uykusuzu da sensin demek bennu çıldırdı uyumuyo anlaşılan. kaan ilk 5 ay beni çokkkkk uykusuz bıraktı maşallah bu aralar bayağı iyiyiz. darısı başınızaaaa.

merhabalar canımmmm nasılsın? ay bi kahvede ben içeyim aklıma düşürdün

yok tubacım malesef ben uykusuz kalmıyorum bennu yanımda yatıyo emıyo ıster uyusun ıste uyumasın ben uyuyorum
bende bıı kahve yapayım karnımı doyurur belkı

kötu oldu bu recım
kızlar 60 kılo olursam esım 20 gram bılezık alcak bana:92:

yok tubacım malesef ben uykusuz kalmıyorum bennu yanımda yatıyo emıyo ıster uyusun ıste uyumasın ben uyuyorum

kötu oldu bu recım
bak o iyiymiş ben senden daha uykusuz kalıyom desene saat başı beşiğe kalk su ver, emzik ver, ağladı pışpışla, üstünü ört derken:)))
yalnız teşvik süpermiş 20 gram demek.:23: ben bilezik sevmem bana nakit ver derdim gerçi:33:

bızde bennuyla ugrasıyoz emde emdı gerı actı gözunu
yıne huysuzluk yapacak besbellı bugun
hayrıs dısındendır mutlaka gunduz nasılmıs:98::88::87::82::92:

kızlar yenı gulumsemelerı frk ettınızmı

sorma canım yaa kaanda aynı..bütün gece mız mız mız mız...sabaha karşı artık bitap düşüp alıyorum yanıma...dişten dedi bizede doktor...

merhabalar canımmmm nasılsın? ay bi kahvede ben içeyim aklıma düşürdün

napiim tubacım uğraşıyorum bu kudurukla..kaanların adındanmış canım oğlunun adı kaan olan bir arkadaşım demişti:)))koyu renk saçlı olurlar..aşırı hareketli olurlar...uykusuz olurlar dedi gerçektende bütün tanıdığım kaanlar öyle...

kötu oldu bu recım

ahhh meltem ahhhh...ben 60 a düşeyim 20 gr bileziği ben takarım kocama:92::92::92:

napiim tubacım uğraşıyorum bu kudurukla..kaanların adındanmış canım oğlunun adı kaan olan bir arkadaşım demişti:)))koyu renk saçlı olurlar..aşırı hareketli olurlar...uykusuz olurlar dedi gerçektende bütün tanıdığım kaanlar öyle...

ahhh meltem ahhhh...ben 60 a düşeyim 20 gr bileziği ben takarım kocama:92::92::92:
aaa benim kaanım sarışın ama canımmm ikinci adı egemen ondan galiba:9:
sana katılıyorum 60 kg olayım kim isterse ona takayım bileziği:9:

kızlar biz çok hastayız yaaa off korktuğum başıma geldi ve grip olduk yaaa hiç bişey yemek istemiyorum ayrıcana migreneimde tuttu ne olur dua edinde bir an önce kendime geleyim yaaa

filizciğim süper bir gün olmuş heee valla seni öyle güzel anlıyorumki bazen anne olark ne kadar zor anlar atlatıyoruz valla maşallah o kadar olayı iyi idare etmişsin canım yaa

tuğbişim yakın olsak hiç durmam gelirim canım ni demk:))

dünürcüğüm elim kolum kalkmıyo demiştimya dün meğersem hastalık sinyaliymiş canım yaa bu akşam annemlere idecğiz bakalım

hacerciğim gitsin kilolar gelsin bilezikler o zamn beaa

esracığım kocaman bir maşallah canım ben bugün kendimi zor taşıyorum resmen yıkılıyorum temzilikler yapılmış ohh sfan olsun tatlım

hayriyecim poyraz dişden dolayımı huysuz yoksa açıkıyormu
Ben gece elfimi emzirip yatırıyorum 1 saat sonra tekrar kalkıyordu ama 2 gündür emzirdikden sonra arkasından birazda mama veriyom ozaman 3-4 saat uyuyo

ayy sibelcim diş ikitane çıkardık gene huysuzluk gitmedi.acıkıo desen mama içio iki defa içtikten yarım saat sonrada uyanıo acıkması mümkün değilki yaa..

merhabalar kızlarrrr.

sorma tubacım yaa yakında buharlaşacam ama az kaldı..

bak o iyiymiş ben senden daha uykusuz kalıyom desene saat başı beşiğe kalk su ver, emzik ver, ağladı pışpışla, üstünü ört derken:)))
yalnız teşvik süpermiş 20 gram demek.:23: ben bilezik sevmem bana nakit ver derdim gerçi:33:
yok bacım uyutuyom besıge koyuyom anam bı bakıyom sabah bebe yanımda
uykum fazla bölunmuyo
sorma canım yaa kaanda aynı..bütün gece mız mız mız mız...sabaha karşı artık bitap düşüp alıyorum yanıma...dişten dedi bizede doktor...
bızde dişe yoruyoz

tamam tugbayla ıkınız takın bana

ayy sibelcim diş ikitane çıkardık gene huysuzluk gitmedi.acıkıo desen mama içio iki defa içtikten yarım saat sonrada uyanıo acıkması mümkün değilki yaa..

sorma tubacım yaa yakında buharlaşacam ama az kaldı..

aman hayrıs yorma o kadar kendını

slm kızlar....
recim flan demişinizde ben valla yapamıycam sanırım yok olmuyo kendi kendi olmuyck...
burda oryantal kursu var oynarak kilo vercem ben ....
hafta sonu full doluymuş ama bakalım daha konuşmadm....
hem zaten dun akaşmartı dayanamdım ve nutella al dedim kocama...
bu sabahta kaynanam saçta gözleme yaptı off diyroum sabah sabah onuda yedim şimdi gene acıktım
yani benrecim yapamam....
bu arad kocam zayıflasın bn ona takarım 20 gr bilenzik.....
20 gramda baya iyıymış haa meltem ii para...
altının gramıda bay yukselmişkene...:)))

kizlar sagolun valla anlattiklariniz bana teselli verdi

TUGBA: Valla sen benden saskinsin he ben nufuz cuzdanlarinin rengi ayni diye kapip gelmisim mavi olsa farkederdim herhalde :))) bide alsikin degiliz ya bebelerin cuzdanina aklima bile gelmedi ulen bu kimin bir bakayim demek:)) bu arada gamsiz ablam 38 yasina girecek botokslu garu benide sasirtti 35 demisim so sogry gam tasa yok engin daglardan serin hasbam :))

MELTEM: yavrum ben 60 oldum ama bisey gormedik senin gocada ne manken gari meraklisiymis bizimkide ne hale geldin kemiklerin sayiliyor diyo 60 kilo olup kemigi sayilan bir insan gordunmu seni bizimkide balina kari meraklisi tobeee:))

HAYRIYE:hayriyecim cok guzel bir fikir geldi aklima ama supriz fotosunu cekip yollayacagim sana henuz yapmadim pazratesi halledebilrisem aksam resim yollarim montessori ile ilgili..

HACER: yani bu unutkanlik tecrubeyle filan giderilecek bi durum degil diyosun :)) benim bu salakligim zaten bebekle ilgili degil ben onceden de boyleydim ablam beni doktora bile goturmustu b12 itamini ictim 1 yil ama goruldugu gibi bir ise yaramamis:))

ZEYNEP: zeynepcim valla dedigin gibi fevkaladenin fevkinde bir gun oldu zaten o arabanin arka koltugunda yasadiklarimi bugune kadar bir ALLAH bir ben biliyorum:)))

iste boyle arkadaslar hafiza kaybim ve salakliklarim tam gaz devamediyor bakalim hayrlisi biyerde kendimi unutmassam iyidir bu arada regl olmayi basardim ve agrilarimdan kurtuldum benim kisteler yumurtalik bolgesine yerkestikleri icin regl sirasinda degil oncesinde yumurtlama doneminde agriyor neyse dogum kontrol ilacina basladim sutu etkilemeyen bir ilac bu turkiyede yok ama ne yapcam bilmiyorum tanesi 25 dolardan 4 tane aldim simdilik gideren 100 dolara bi 4 tane daha alirim iste sutten kesilene kadar beni idare eder bakalim bu ay ise yararsa dugun bayram edecegim...

şu emzirme dönminde kullanılan doğum kont hapı süpermiş yawww
burdda olsa keske

yavrum dr aradim sutu etkilemeyen 2 isim verdi biri minipill(iste bu tr de yok ) digeri depo provera 2 aylik dogum kontrol ignesi 300 mg alacaksin dedi iste bu var bizim orda cunku ben zamaninda vurdurmustum bunu onu yapabilriisn ozgecan hem o igneyi sanirim yurdagulde vurduracakti oda sut veriyor ona sorabilirsin veya poseti takip yapcan gulum anladin sen onu ahahhahahaaa:)))

yavrum dr aradim sutu etkilemeyen 2 isim verdi biri minipill(iste bu tr de yok ) digeri depo provera 2 aylik dogum kontrol ignesi 300 mg alacaksin dedi iste bu var bizim orda cunku ben zamaninda vurdurmustum bunu onu yapabilriisn ozgecan hem o igneyi sanirim yurdagulde vurduracakti oda sut veriyor ona sorabilirsin veya poseti takip yapcan gulum anladin sen onu ahahhahahaaa:)))

yavrukus valla bende ıgne yaptıacaktım evet sutu etkılemıyor drumda yaptırabılırsın deıstı ancak bu ıgneler mıgreı olanlara onerılmıyormus cunku agrıyı arttırıyormus bende onun ıcın adet doneı sancı ve asırı kanamalara ıyı gelen bır spıral cesıdı buldum ılaclıymıs cok fazla korkmama ragmen bunu deıycem son anda vazgecmezsem gercı sureklı o agrıları cekıcegıme dıyorum bır kere o acıyı yasarım napalım
:83:

Back
X