Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkeze günaydııınnnnnn....nerdesiniz yaaa..biz kalktık evimizi silip süpürdük...kahvamizi içiyoruz şimdiiii.....
merhabalar canımmmm nasılsın? ay bi kahvede ben içeyim aklıma düşürdünherkeze günaydııınnnnnn....nerdesiniz yaaa..biz kalktık evimizi silip süpürdük...kahvamizi içiyoruz şimdiiii.....
merhabalar kızlarrrr.
refişim yine kendini aşmışsın, pastalar,pilavlar, temizlikler helal valla:)
zeynocum yalnız geçirdiniz demek geceyi ama eşin bu sayede evde daha çok bulunuyor boşver tatlım düzeniniz çok güzel. hergün gündüz yalnız kalacağına haftada 2-3 gece yalnız kalmak daha iyidiri bence:) ama bi dahakine bunalırsan atla bana gel:)
hayrişim poyraz seni uyutmamış ve yoğun bir gün geçirmişsin yine birde neden kilo veriyom diyosun o kadar koşturmaya buharlaşıp yok olma emi arkadaşım:)
meltem günün diğer uykusuzu da sensin demek bennu çıldırdı uyumuyo anlaşılan. kaan ilk 5 ay beni çokkkkk uykusuz bıraktı maşallah bu aralar bayağı iyiyiz. darısı başınızaaaa.
merhabalar canımmmm nasılsın? ay bi kahvede ben içeyim aklıma düşürdün
bak o iyiymiş ben senden daha uykusuz kalıyom desene saat başı beşiğe kalk su ver, emzik ver, ağladı pışpışla, üstünü ört derken:)))yok tubacım malesef ben uykusuz kalmıyorum bennu yanımda yatıyo emıyo ıster uyusun ıste uyumasın ben uyuyorum
bende bıı kahve yapayım karnımı doyurur belkı
kötu oldu bu recım
kızlar 60 kılo olursam esım 20 gram bılezık alcak bana:92:
bızde bennuyla ugrasıyoz emde emdı gerı actı gözunu
yıne huysuzluk yapacak besbellı bugun
hayrıs dısındendır mutlaka gunduz nasılmıs:98::88::87::82::92:
kızlar yenı gulumsemelerı frk ettınızmı
merhabalar canımmmm nasılsın? ay bi kahvede ben içeyim aklıma düşürdün
yok tubacım malesef ben uykusuz kalmıyorum bennu yanımda yatıyo emıyo ıster uyusun ıste uyumasın ben uyuyorum
bende bıı kahve yapayım karnımı doyurur belkı
kötu oldu bu recım
kızlar 60 kılo olursam esım 20 gram bılezık alcak bana:92:
aaa benim kaanım sarışın ama canımmm ikinci adı egemen ondan galibanapiim tubacım uğraşıyorum bu kudurukla..kaanların adındanmış canım oğlunun adı kaan olan bir arkadaşım demişti:)))koyu renk saçlı olurlar..aşırı hareketli olurlar...uykusuz olurlar dedi gerçektende bütün tanıdığım kaanlar öyle...
ahhh meltem ahhhh...ben 60 a düşeyim 20 gr bileziği ben takarım kocama:92::92::92:
hayriyecim poyraz dişden dolayımı huysuz yoksa açıkıyormu
Ben gece elfimi emzirip yatırıyorum 1 saat sonra tekrar kalkıyordu ama 2 gündür emzirdikden sonra arkasından birazda mama veriyom ozaman 3-4 saat uyuyo
merhabalar kızlarrrr.
refişim yine kendini aşmışsın, pastalar,pilavlar, temizlikler helal valla:)
zeynocum yalnız geçirdiniz demek geceyi ama eşin bu sayede evde daha çok bulunuyor boşver tatlım düzeniniz çok güzel. hergün gündüz yalnız kalacağına haftada 2-3 gece yalnız kalmak daha iyidiri bence:) ama bi dahakine bunalırsan atla bana gel:)
hayrişim poyraz seni uyutmamış ve yoğun bir gün geçirmişsin yine birde neden kilo veriyom diyosun o kadar koşturmaya buharlaşıp yok olma emi arkadaşım:)
meltem günün diğer uykusuzu da sensin demek bennu çıldırdı uyumuyo anlaşılan. kaan ilk 5 ay beni çokkkkk uykusuz bıraktı maşallah bu aralar bayağı iyiyiz. darısı başınızaaaa.
yok bacım uyutuyom besıge koyuyom anam bı bakıyom sabah bebe yanımdabak o iyiymiş ben senden daha uykusuz kalıyom desene saat başı beşiğe kalk su ver, emzik ver, ağladı pışpışla, üstünü ört derken:)))
yalnız teşvik süpermiş 20 gram demek.ben bilezik sevmem bana nakit ver derdim gerçi
![]()
sorma canım yaa kaanda aynı..bütün gece mız mız mız mız...sabaha karşı artık bitap düşüp alıyorum yanıma...dişten dedi bizede doktor...
bızde dişe yoruyoz
napiim tubacım uğraşıyorum bu kudurukla..kaanların adındanmış canım oğlunun adı kaan olan bir arkadaşım demişti:)))koyu renk saçlı olurlar..aşırı hareketli olurlar...uykusuz olurlar dedi gerçektende bütün tanıdığım kaanlar öyle...
ahhh meltem ahhhh...ben 60 a düşeyim 20 gr bileziği ben takarım kocama:92::92::92:
tamam tugbayla ıkınız takın bana
ayy sibelcim diş ikitane çıkardık gene huysuzluk gitmedi.acıkıo desen mama içio iki defa içtikten yarım saat sonrada uyanıo acıkması mümkün değilki yaa..
sorma tubacım yaa yakında buharlaşacam ama az kaldı..
şu emzirme dönminde kullanılan doğum kont hapı süpermiş yawww
burdda olsa keske
yavrum dr aradim sutu etkilemeyen 2 isim verdi biri minipill(iste bu tr de yok ) digeri depo provera 2 aylik dogum kontrol ignesi 300 mg alacaksin dedi iste bu var bizim orda cunku ben zamaninda vurdurmustum bunu onu yapabilriisn ozgecan hem o igneyi sanirim yurdagulde vurduracakti oda sut veriyor ona sorabilirsin veya poseti takip yapcan gulum anladin sen onu ahahhahahaaa:)))