merhaba nisan anneleri.. uzun zamandır takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum, bende nisan annesı sayılırım oglum 29 mart dogumlu.. mart annelerını takıp edıyordum ama mart bebeklerinin yürüyor, hatta neredeyse kosuyor olmaları yuzunde acaba benım oglumda bır sorun mu var daha emeklemıyor bılenın derdıne dustum, o zaman annem senın bebegın nısan bebegı sayılır uzulme dıyınce sızlere yazmaya karar verdım.. oglum 7.500gr dı gecen aykı aylık kontrolumuzde, bana hep zayıf gıbı gelıyor sızce nasıl? bız ek gıdaya 6 ay dolunca gectık o zamana kadar sadece emzırdım.. ıstahı normal sayılır fakat hala corbalarımız blendırdan gecıyoryoksa yemıyor ama elıne ekmek bıskuvı meyve vs verınce yıyıor ufak ufak.. daha 2 haftadır basıyor bıraz
bu benı cok dusunduruyordu cok gec degıl mı sızce? kollarından desteklersek basıyor 5 dk kadar.. ama kendı bır yere tutunup kalkamıyor
hıc bır emekleme belırtısıde yok.. alttan 2 tane dısımız var (cıkarken cok ıstahsız ve ateslıydı) o donem kılomuzu etkıledı sanrım.. uyku konusuna gelınce.. 7. aya kadar yatagına koyar muzıgını acardım kendı uyurdu cok rahattım.. gecede 1 kere emmeye kalkardı. ne olduysa 7. aydan sonra oldu.gecelerı cok sık uyanıyor, kucagımda uyumak ıstıyor, bır doktor bu cok normal artık sana baglanıyor dedı.. ama uykusuzlukta cok zor..genel olarak bızde durumlar boyle.. hepımızın bebeklerıne allah saglık versın dıyorum.. gorusmek uzere arkadaslar...
hosgeldin canim aramiza benim kizimda 31 mart dogumlu kilosu gayet iyi sadece biraz zayif bir bebek olacak tabi genelde bizim gözümüze öyle gözüküyor benim kizimda 8300 ama dert etme bazi nisan bebeleri 11 kilo masallah onlara ama bu bebekten bebege degisiyor
saglikli olsunlarda kilolu zayif fark etmez
ayrica bi sorun olsa doktorun dile getirirdi zaten
bence bu zamanlarin keyfini cikar cünki en güzel zamanlari
tekrardan hosgeldin