• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Nisan Anneleri

valla bız odayı ayıramıyoruz yerımız musaut degıl
ben emzırıyorum uyutuyorum besıgıne yatırıyorum bıde bakıyorum yanımda uyanyo
uyku sersemı yatarak emzırıyorum bıda besıgıne koymuyorum bazen uyanırsam yatırıyorum besıgıne
dıgerlernıde öyle buyuttum
oturarak emzırmeye alısmadım böylece uykumda bölunmuyo

ben ilk dogum yaptıgım zamanlar bır kac kez yatarak emzırdım ama uyur kalırım dıye korkuyordum.. sonra doktor yatarak emzırme, bebekte orta kulak ıltıhabına neden olabılır dıye uyardı. aklında bulunsun.. bu arada gece ustunu ortuyormusunuz bebıslerın, ben uyku tulumu gıydırıyorum kalın olanlardan ve ortmuyorum, klımada 22 derecede oluyor, acaba usuyormudur dıye aklıma takılıyor.

ben ilk dogum yaptıgım zamanlar bır kac kez yatarak emzırdım ama uyur kalırım dıye korkuyordum.. sonra doktor yatarak emzırme, bebekte orta kulak ıltıhabına neden olabılır dıye uyardı. aklında bulunsun.. bu arada gece ustunu ortuyormusunuz bebıslerın, ben uyku tulumu gıydırıyorum kalın olanlardan ve ortmuyorum, klımada 22 derecede oluyor, acaba usuyormudur dıye aklıma takılıyor.

yok usumez
18 20 derece normal gece ıcın
ben fazla örtmuyorum oda acmıyor zaten besıgındeyken
ama yanımdayken o örtulunce ben acık kalıyorum

merhaba arkadaşlar....:3:

hepiciğinizi ve topiği çok özledm herkes canlandıralm diyor burayı ama yapamadk gitti bi türlü.....
tabi bebelerde çok fırsat vermiyor hade kızlar ya canlanınnnnnnnnnnnn

merhaba arkadaşlar....:3:

hepiciğinizi ve topiği çok özledm herkes canlandıralm diyor burayı ama yapamadk gitti bi türlü.....
tabi bebelerde çok fırsat vermiyor hade kızlar ya canlanınnnnnnnnnnnn
canlanın dıyene bak haftada bı ugruyo
her gun herkes ugrarsa cvp yazarsa canlanır

meltem hemen hemen her gün bakıyorum ama yazan olmayınca ve benden başka kimse olmayınca online ne yazayım deyip çıkıyom bacım ya sen nasılsn?minnak kuzun nasıl?fotolarını ekle facede göreyim özledm kız yoksa eklednde ben mi görmedim?öpüyorum seni....:21:

meltem hemen hemen her gün bakıyorum ama yazan olmayınca ve benden başka kimse olmayınca online ne yazayım deyip çıkıyom bacım ya sen nasılsn?minnak kuzun nasıl?fotolarını ekle facede göreyim özledm kız yoksa eklednde ben mi görmedim?öpüyorum seni....:21:

saqgool fundam
yarın ev tasıyorum 1 muddet netım olmaya bılır
bennus ıyı masallah ev temızle topla anannesı bakıyo kızıma özluyo benı aksamda gelınce kucagımdan ınmıyo
pc forrmat atıldı bulutoot cıhazını kabul etmıyo fotod cekmıyo facedekı vıdeoların bıle cogunu ızleyemıyorum
msn de var resmı gecen hafta cekmıstım
12 kılo olmus ellerını bırakıp ayakta dıkılıyo cogu kelımelerı söyluyo hele aleynayı cok hos bısey söyluyo
öle ıste belkı bıda yazamam hakkını helal et aklımdasın hep öpuyorum

saqgool fundam
yarın ev tasıyorum 1 muddet netım olmaya bılır
bennus ıyı masallah ev temızle topla anannesı bakıyo kızıma özluyo benı aksamda gelınce kucagımdan ınmıyo
pc forrmat atıldı bulutoot cıhazını kabul etmıyo fotod cekmıyo facedekı vıdeoların bıle cogunu ızleyemıyorum
msn de var resmı gecen hafta cekmıstım
12 kılo olmus ellerını bırakıp ayakta dıkılıyo cogu kelımelerı söyluyo hele aleynayı cok hos bısey söyluyo
öle ıste belkı bıda yazamam hakkını helal et aklımdasın hep öpuyorum

canım Allah kolaylık versn ev taşıma işi zor bacım inşallah burdan sonra kendi evine geçersn
bennuşu çok özledm bildiğin gibi değil ben rastlamadm yakında vey sen koymadınfotosunu...uzaktan uzağa da olsa insan özlüyo yinede çocukları...maşallah canım kilosu gayet iyi bizim kide 12.5 u geçti boy 80 cm falan belkide daha fazladr....
şimdi msn deki fotoya bakıcam tatlm.sen de hakkını helal et pc internet işini hallet görüşelim bi ara...mucksss

Herkese Kocamaan Merhaba!!! Bende uzun zamandır çok boşladım burayı oğlumla ilgilenmekten ve ev işleri malum, vakit bulamadım bi süredir.

merhaba arkadaslar, oğlum 1 haftadır emeklıyor cok sukur :) kafama takılıyordu bu cocuk 1 yaısna yaklastı daha emeklemıyor bıle dıye, bır sabah bır anda emeklemeye basladı cok sasırdım :53: bu arada arkadaslar aklınızda bulunsun oglumun ıstahı acılsın dıye ona balık yagı aldım seven sea orange dıye, cocugun olan ıstahınıda kapattı :43: doktora sormadan bır sey vermemek lazımmıs cıdden..ne yedırecegımı sarsıryorum ben bazen.. ev yemeklerınden yemıyor, hep corba hep corba, sızler ne yedırıyorsunuz bıraz paylasırmısınız??

ayy ne güzel anılarımız var burada yaa ama kimseler uğramaz oldu gerçekten biraz daha canlandırsak keşke burayı yaa ne bilim bana burası sanki ilk göz ağrısı gibi geliyo:69:

zeyracığmhakikaten çok boş oldu yaa buralar,çok yazamasam da sizleri okuyup takip ediyordum.şimdi 2011 nisan annelerine bakınıyorm çok heyecanlılar ya:70: anılarım canlandı onları okurken,demek 2009 nisan anneleri de tecrübelerini paylaşırken bizimle bu heyecanları tekrar yaşıyorlardı

merhaba arkadaslar, oğlum 1 haftadır emeklıyor cok sukur :) kafama takılıyordu bu cocuk 1 yaısna yaklastı daha emeklemıyor bıle dıye, bır sabah bır anda emeklemeye basladı cok sasırdım :53: bu arada arkadaslar aklınızda bulunsun oglumun ıstahı acılsın dıye ona balık yagı aldım seven sea orange dıye, cocugun olan ıstahınıda kapattı :43: doktora sormadan bır sey vermemek lazımmıs cıdden..ne yedırecegımı sarsıryorum ben bazen.. ev yemeklerınden yemıyor, hep corba hep corba, sızler ne yedırıyorsunuz bıraz paylasırmısınız??
ben evde ne pişiyorsa yediriyorm bunun haricinde çorbalarına ve yoğurduna devam ediyorm,ev yemeklerini kendi çorbalarından daha çok iştahlı yiyor.sabah kahvaltısında ve geceleri devam sütüyle birlikte sıksık emzirmeye çalışıyorm.benim oğlum da çok iştahlı değil binbir şaklabanlıkla yediriyorum,babasına kalsa çocuk aç kalacak,istemiyor işte diyor hemen pes ediyor,yedirme zorla diyor.beyefendi rahatına düşkün olduğu için oğlumla mücadeleye tek başıma devam ediyorum,sonuçta oğlum oyuna dalarak yemeğini yiyor.sabırlı olmak gerekiyor,o da benm eşimde yok:50: babayım diye gururla anlatıyor istanbul da olan ailesine ama tüm yük benim omuzlarımda,bir de vurdum duymazdır ki sormayın,sevgisinden şüphem yok oğlumuza ama,bazen ateşlendiğinde aklına takmadan rahatlıkla uyur,ertesi gün uyandığında hiç aklına gelmez işe gider telefon ile aramak aklına bile gelmez.ben babamdan böyle görmedim garip geliyor eşim bana bazen,çalışıyorum çok yorgun oluyorum diyor,ya ben de çalışıyordum yani çalışmaksa ben de çok yoruluyordum hem de ev işi mutfak idare ediyoruz biz hanımlar,bu bahane olmamalı bence, sizlerde de varmı sorumsuz eşler,sağolsun benimki işe gidiyorum işte çalışıyorum deyip sıyrılmaya çalışıyor:47:

ooooo sanki 1000 sene olmus ya buraya yazmayali:) ancak kendimizegelebildik:) ben su anda adanadayim arkidisler biliyosunuz zaten, insallh tez zamanda kurtluyorum burdan tokat bartin ve isvicre 3 secenekten biri bizi bekliyor bakalim hayorlisi hangisi ise hakkimizda o olsun.
Derin mavi yi sorarsaniz iyce zaptedilmez bir hale geldi hala emekleyemiyor ama masallah popo ustiher yere gidebiliyor surunerek kendini ittirerek filan yuvarlaniyor sonra kalkip oturuyor sonra bidaha yuvarlanip baska bi yone oturuyor sonra popo ustu gidiyor filan evin her kosesini buskeilde dolaniyor zaten geri geri butun haliyi katedeiliyor bir yere tutunup ayakta durabiliyor ama siralam namina bi olay yok yurumesi zaten bana hayal gibi geliyor desteksiz ayakta duramiyor ve bir yere tutunup kendisi kalkamiyor ama son gunlerde epey gayretli sanki kalkacak gibi dizlerinin uzerine dikiliyor gerisi gelmiyor ama. cene desen masallah car car car kafamizi sisiriyor . iste son havadisler boyle face kolay oluyor buralari pek tenha kalmis:(

selam valla burasida canlansa ne güzel olur :)))
ayrica civ civ seni görmek ne hos
facebook grubumuzda yoksun sen herhalde yoksa benmi bilmiyom ay
okadar cok kisi varki burdan nuickini bilemedigim :))

Back
X