Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese hayırlı kandıller
kızlar nerelerdesınız
geçmiş kandilin mübarek olsun canım.geçmiş olsun bennu nasıl??iyileşti mi ??benim kızda da geniz akıntısı vardı 3 haftadır ilaç kullanıyoruz şükür geçti.bende herşeyine dikkat ediyorum asla soğuk bişey yedirmiyorum yinede nasıl olduysa hasta oldu.çocuklar işte hemen hasta oluyorlar.bu arada oğlun gelecekti ne oldu geldi mi???yaz geldi ya hatunlar yok ortalıkta:))
sagol canım senınde kandılın kutlu olsun oglum geldı 1 gece kaldı gıttı cok guzeldı bennuda gecen pazartesı yıne antıbıotık basladık persembe gece kustu sımdı daha ıyı anam cok feleket acıcık ruzgardan kapıyo alay ederdım mılletın bebesıyle aynı öyle oldu benım uflesem hastalanıyo sanada cok gecmıs olsun öpuyorum kendıne ıyı bak aman tek hasta olmasınlar bebelerıde kendılerıde gezmede olsunlar
bugün kızım yürüdü okadar mutluyum ki uzun süredir bu anı bekliyordum sonunda yürüdü allaha şükür.
vaQUOTE=weyden;19997907]bugün kızım yürüdü okadar mutluyum ki uzun süredir bu anı bekliyordum sonundaü allaha şükür.[/QUeni enim kızımda katılsım b
valla kızlar bende yeni katıldım benimmkızmda 8aylık erken yürüdü oyüzden benim yorgunlugum önceden baslamıstı seninde gözünaydıncanım![]()
vaQUOTE=weyden;19997907]bugün kızım yürüdü okadar mutluyum ki uzun süredir bu anı bekliyordum sonundaü allaha şükür.[/QUeni enim kızımda katılsım b
valla kızlar bende yeni katıldım benimmkızmda 8aylık erken yürüdü oyüzden benim yorgunlugum önceden baslamıstı seninde gözünaydıncanım![]()
funda onlıne sın naber
gözun aydın bacım kosusuturmacan hayırlı olsun
cansuk aramıza hos geldın
canımcım çok sağol dört gözle bekliyordum yürümesini inan çok mutluyumbennu hanımıda ne yapıyor bakalım?erkenden kalkıyor mu yine?
funda onlıne sın naber
gözun aydın bacım kosusuturmacan hayırlı olsun
cansuk aramıza hos geldın
sağol canım bizim kız yürümesede yorgunluk hep vardı malum her an peşindeyim hanımefendinin.maşallah senin kız ne kadar erken yürümüş allah bağışlasın kızını.bizim ki çok tembel çıktı desenebu arada aramıza hoşgeldin cansuk:)
ana kızlar nerdesınız ben tatıle gıttım geldım kımse gırmemeıs[/QUOTE
valla en güzelini sen yapmıssın canım biz burda sıcaktan kavrulalım sen tatilini yaptında geldin ramazanda neyzpcaz kızlar ben izmiredeyim sıcaktam ramazanı nasıl geçirecegimim hiç düsünemiyorum malum istanbuldan geldim buraya 2sene oldu ama halen sıcagına alısamadım kızımı bir görseniz sıcaktan ne bsey yiyo nede uuyabiliyor meltemcim senin bebişe yaptıgın çorba tariflerden varsa ilete bana bende deniyim arık neti tükettim çorbalardan tamam tatil güğzeli ben aranıza yeni katılmıstım seninlende tanıstıgıma memnun oldum
kızlar nerdesininz çok sıcak bebişim sıcaktan durmuyo ramazanda geldi hayırlı olsun