2010 Nisan Anneleri

maşallah göbişin ne güzel büyümüş öle benimde okadar var göbeğim. bebişler sağlıklı olsunda ben şişmeye razıyım.

aynen benimkide seninki gibi.büyük baya...hoşuma gitmeye başladı.ne güzel ya

valla ben mi ikiz doğurcam yok anam tek valla ama....ben iki haftadır normal kıyafetelrimi giyemez oldum valla....kaydirigubbakcemile3

hayatım demekki senin iç karnın çok dar. boşver ne güzel işte çokta yakışmış. darısı bana hihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar merhaba pek giremiyorum nasılsınız? bişi sorucam sizlere. karnınızda ara ara kasılmalar oluyormu? bende arada bir ağrı giriyorda endişe yaptım kendime korktum. cmt dr a gidicez ikili testimiz yapılacak. birde uykuda dönerken korkuyorum biraz hareketli yatıyorumda.

dimii o elbisendi biliyodum,yoksa çok değil( kendimi teselli ediyim bari) ......ben heran sevyorum konuşuyorum bebişimle,akşamları hiç sorma yemek sonrası iki kat büyük....bende hep böle zayıf arkadan bakınca hamile gibi gözükmeyen fakat karnında basket topu varmış gibi olan hamilelre bayılıyorum,çok hoşuma gidiyo hani böle ne giyseler şirin oluyo dar bile olsabi yanları çıkmıyo ama benn ahh bennnn .kısmet değilmiş canım bebiş iyi olsunda ben azman olmaya razıyım...

kızlarr baksanıza yaa ilgimi çektii... şimdi dr. bize cinsiyet söylese de yanılma payı baya bi var yani...

yapılan bir araştırmada gebeliklerinin 11-14 haftalarında olan 148 hastada bebeğin cinsiyeti görülmeye çalışılmış ve bunların 132 tanesinde bir tahminde bulunulabilmiştir. Ancak daha sonra yapılan takiplerde yapılan tahminlerin 106 hastada doğru olduğu geri kalanlarında ise yanılma söz konusu olduğu saptanmıştır. Bir başka deyişle cinsiyeti tahmin edilen bebeklerde yanılma oranı bu haftalar için %19.7'dir.

ılk trimesterda üç boyutlu ultrason ile incelenen 200 kadının bebeklerinde ise cinsiyet %85.3 oranında doğru olarak tahmin edilmiştir.

Bebeğin duruşunun uygun olmadığı zamanlarda gebeliğin sonuna kadar cinsiyet görülemeyebilir. Zaman zaman cinsiyet tayininde hatalar olabilmektedir. Kız denen bebeklerin doğduğunda aslında erkek olduğu ya da tam tersi durumlar söz konusu olabilmekte bu durum da bazı ailelerde yersiz endişeler yaratabilmektedir. Ultrason ile cinsiyet tayininin %100 olmadığı bilinmeli ve hata olabileceği her zaman hatırda tutulmalıdır.

kızlar ben çıkıyom bebişlerininzi ve sizi allaha emanet ediyomm büyüsün göbekler gelsin sağlıklı bebeklerr

ilkecim üzülme canım seninde en kısa zaman da çıkıcakk
çok şişmek daha zor sen ağır ağır gidiyon çok güzel bence
benimki şimdiden çıktı çok şişicem herhaldeee

hayatım bence senin göbiş çok cici. sevsin o göbişin içindeki meleği teyzesi :1hug: . çok şanslısın bence . şuan hamile olduğumu bir ben bir çevrem biliyor. ah bir an önce belli olsada sabahları otobüste yer verseler artık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

işte göbüşüm kızlar ben taktım valla,bakın burdada hamiş kıyafeti yok genemi çok büyük,ben azman bi hamile mi oluyorum yoksa....zemuszemus

canım maşallah ...benimde var ama daha hala göbek olarak görünüyooo...

daha otobüs ve dolmuşlarda fark edilmiyokaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

maşallah göbişin ne güzel büyümüş öle benimde okadar var göbeğim. bebişler sağlıklı olsunda ben şişmeye razıyım.

aynen öle canım onların iyi haberlerini alalım da sağlıklı olsunlarda biz şişelim sonra hep birlikte büyük bi azimle zayıflamaya koyuluruz.....

canım sende aynı dertten müzdaripsin sanırım ..SAbahları neyse ayakta geliyoruzda akşam iş çıkışı zor oluyo be

canım sıkıldı evin yakınındaki alışveriş merkezine gittim. daha da sıkıldım. tam bi şey beğeniyosun, sonra amaaaaannn alıp ne yapcam 7 ay giyinemeyeceğim nasılsa diye koyuyorum yerine. bu hamileliğin en kötü tarafı bu oldu. ağız tadıyla çarşı pazar gezemiyorum.

oyy kıyamamm ya ,napsak hamileyiz diye pankartmı assak acaba ,aslında her bayana yer verilmesi lazım ama,nerdeee .......ben farkediyorum çoğu zaman hamile kadını görüpte kafalarını çeviriyolar yer vermemek için,rabbim insaflı insanlarla karşılaştırsın....

canım sende aynı dertten müzdaripsin sanırım ..SAbahları neyse ayakta geliyoruzda akşam iş çıkışı zor oluyo be

Evet canım bendede aynı sorun var. ayakta gidiyorum , geliyorum genelde. birde akşamları istanbul trafiği malum akannehir .bazen şurda hamileyim yer verin diye bağırsam diyorum içimden :CüvCüv: sonra yine kendi kendime gülüyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım maşallah ...benimde var ama daha hala göbek olarak görünüyooo...

daha otobüs ve dolmuşlarda fark edilmiyokaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

napcan hamiş kıyafeti giycen azcık gerilcen oldu bitti,ozaman olur heralde:)))) benimki farkediliyo heryerde ağzıma bişi tıkıyolar sen hamilesin ye ye diyolar valla işimiz zor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…