valla ben mi ikiz doğurcam yok anam tek valla ama....ben iki haftadır normal kıyafetelrimi giyemez oldum valla....kaydirigubbakcemile3
canım dünkü gibi çok büyük görünmüyor ama özendim ya bak şimdibenimkide belli olsa keşke mafoldumben . bende akşamları belli olsun diye dapdar badi giyiyorum o zaman çıkıyor biraz çok güzel bir duygu bu opuyorumnanaktan
ana aynen benim gibisin ruzenincim sende de gizli ikiz mi var acaba
göbüşler büyüyoo
dimii o elbisendi biliyodum,yoksa çok değil( kendimi teselli ediyim bari) ......ben heran sevyorum konuşuyorum bebişimle,akşamları hiç sorma yemek sonrası iki kat büyük....bende hep böle zayıf arkadan bakınca hamile gibi gözükmeyen fakat karnında basket topu varmış gibi olan hamilelre bayılıyorum,çok hoşuma gidiyo hani böle ne giyseler şirin oluyo dar bile olsabi yanları çıkmıyo ama benn ahh bennnn .kısmet değilmiş canım bebiş iyi olsunda ben azman olmaya razıyım...
işte göbüşüm kızlar ben taktım valla,bakın burdada hamiş kıyafeti yok genemi çok büyük,ben azman bi hamile mi oluyorum yoksa....zemuszemus
maşallah göbişin ne güzel büyümüş öle benimde okadar var göbeğim. bebişler sağlıklı olsunda ben şişmeye razıyım.
hayatım bence senin göbiş çok cici. sevsin o göbişin içindeki meleği teyzesi :1hug: . çok şanslısın bence . şuan hamile olduğumu bir ben bir çevrem biliyor. ah bir an önce belli olsada sabahları otobüste yer verseler artık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayatım bence senin göbiş çok cici. sevsin o göbişin içindeki meleği teyzesi :1hug: . çok şanslısın bence . şuan hamile olduğumu bir ben bir çevrem biliyor. ah bir an önce belli olsada sabahları otobüste yer verseler artık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım sende aynı dertten müzdaripsin sanırım ..SAbahları neyse ayakta geliyoruzda akşam iş çıkışı zor oluyo be
canım maşallah ...benimde var ama daha hala göbek olarak görünüyooo...
daha otobüs ve dolmuşlarda fark edilmiyokaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?