sağol canım haklı olabilirsin hamileliktendir:CüvCüv: evet genelde açık olduğund sürekli başında olmuyorum .
ama ben okadar acemi yada beceriksizmki henüz bebek takvimim yok çoklu alıntıyı beceremedim ve de özel mesaj nerden atılıyo onu bile bilmiyorum:kedi:
kız giresun mu ordumu desem bilemiyorum iki şehrin arasında küçük bir ilçede yaşıyorum iki ilede yarım saat var aramda canım pardon görmemişim ama ben yazmıştım daha öncede sanırım canım hiç es geçermiyim bu arada hem üstümü giyiyorum hem msj yazıyorum hehehekaydirigubbakcemile3
budebe hazır ol canım az sonra çıkıyorumkaydirigubbakcemile3
neyse kızlar ben kaçar muck muck
geçmiş olsunna.s. canımmm sana ve eşine
neyse şimdi herşey yolundaymışş şükürler olsunn
kıyamam sana :1hug:
belli geçmişi okumamışsın bende acilde serumlar
yedimm bayramdan sonraa mafoldumben
3 gündür kendimdeyim ve işe geliyorumm
biliyomusunmafoldumben hemen sitem etme olarmı senağlama
bazen benim de sağ tarafımda özellikle seğirme gibi bişiler oluyor
öyle bişi mi dediğin şeyy zuzu fisfisfis
canim almanyada nasil bilmiyorum ama
ben avusturyadayim ve oglumdada 5 ayindan önce kesin biseyi diyemeyiz demisti
ama oglum göstermedi 7 aylik hamileydim ögrendigimde
bakalim bi 6 hafta sonra doktor randevum var belki ozaman belli olur
Zeyra benim sorumu yine es gectin kizzzzzzzkaydirigubbakcemile5
nerde yasiyon sen diyom ???
cevap yaz cikmadan yoksa meraktan catlarim
kız giresun mu ordumu desem bilemiyorum iki şehrin arasında küçük bir ilçede yaşıyorum iki ilede yarım saat var aramda canım pardon görmemişim ama ben yazmıştım daha öncede sanırım canım hiç es geçermiyim bu arada hem üstümü giyiyorum hem msj yazıyorum hehehekaydirigubbakcemile3
budebe hazır ol canım az sonra çıkıyorumkaydirigubbakcemile3
neyse kızlar ben kaçar muck muck
benim bugün terminim var belki diyorum bir umut 13 .haftadayim söyler yada iki hafta sonraya randevu alirsam o zaman israr edrsem söyler artik bebisime birseyler almak istiyorum kendimi zor tutuyorum ya
kızlarrr bende uzanıcam azıcık.. gerçi kalabalıktan kimse farketmemiştir bile belki de 2 saattir burda olup habire bişeyler yazdığımı ama neyse... ben yine de yaziiimm..
selamlar güzell hamişler ben geldim baya kalabalıkmış ohh
kızlarrr bende uzanıcam azıcık.. gerçi kalabalıktan kimse farketmemiştir bile belki de 2 saattir burda olup habire bişeyler yazdığımı ama neyse... ben yine de yaziiimm..
hadi bakalım bir cinsiyet daha belli olur inşallah. :) Allah gönlüne göre versin canım
merhaba arkadaşlar yoğunluktan ancak sıra geldi yazmaya cinsiyetini öğrenenlerin gözü aydın banada nisan erkek ayı olcak gibi geliyor ama hayırlısı tabi allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlat versin.bende inş. yarın gidip göreceğim bebişi:)
merhaba arkadaşlar yoğunluktan ancak sıra geldi yazmaya cinsiyetini öğrenenlerin gözü aydın banada nisan erkek ayı olcak gibi geliyor ama hayırlısı tabi allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlat versin.bende inş. yarın gidip göreceğim bebişi:)
selamlar güzell hamişler ben geldim baya kalabalıkmış ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?