2010 Nisan Anneleri

olurmu öylre sey hepimiz öyle idik ilk zamanlarda ben kac yillik üyeyim ama bebekle braber takvim yapmayi ögrendim bende cok ugrastim becerememistim hayatim egerki bana özelden bilgilerini yollarsan senin icin yaparim takvimi coklu alintiyi ben gecenlerde sans eseri ögrendim
bir kac kisiye mesela 5 kisiye cevap yazmak istioyrsan ilk dört kisinin mesajinin altindaki MQ yazan yeri tikliyorsun ilk dört icin en sondakinide alinti yap i tiklayip acilan sayfadaki yerlere cevap yazmak istedigin yerlelere yaziyorsan cevap yazmak istedigin iki kisi ise ilki icin yine MQ digeri icin Alinti yap i tikl aoldu bitti hayatim bukadar takma kafana kime sorarsan sana burada yardimci olurlar ama simdi en stresli zamanlarimiz bildigin üzre ilktrimester zamani stresli o yüzden takma kfana canim relax ol birsey olursa bana özelden mesaj yaz yardim etmeye calisirimkaydirigubbakcemile5

yemeğimi yedim geldim bu arada sizi de takip ettim ,amanın hiç bukadar kalabalık olmamıştık,yanlışmı görüyorum 20 kullanıcı birde misafirimz var....

ne bilim diger yaziyorda giresun felan yazsa sormiyacam zatenopuyorumnanaktan
hadi git
bebisini görde gel
hayirlisiyla
öpyüroum

sağol canım benim sana da çok ama çok geçmiş olsun bende serumdan sonra topladım baya...

Ayy canım evet aynen seğirme değilde sağ tarafımda oluyor çoğunluklaa :CüvCüv:

benim bugün terminim var belki diyorum bir umut 13 .haftadayim söyler yada iki hafta sonraya randevu alirsam o zaman israr edrsem söyler artik bebisime birseyler almak istiyorum kendimi zor tutuyorum ya

güzel haberlerle gel inşallah zeyracımm :Saruboceq:

benim bugün terminim var belki diyorum bir umut 13 .haftadayim söyler yada iki hafta sonraya randevu alirsam o zaman israr edrsem söyler artik bebisime birseyler almak istiyorum kendimi zor tutuyorum ya

hadi bakalım bir cinsiyet daha belli olur inşallah. :) Allah gönlüne göre versin canım

kızlarrr bende uzanıcam azıcık.. gerçi kalabalıktan kimse farketmemiştir bile belki de 2 saattir burda olup habire bişeyler yazdığımı ama neyse... ben yine de yaziiimm..

zeyracım... güle güle canımm.. bebişini gör gel de hemen yaz bize de.. olur mu canımm.. hayırlı habertlerini bekliyoruz canımm.. opuyorumnanaktan

kızlarrr bende uzanıcam azıcık.. gerçi kalabalıktan kimse farketmemiştir bile belki de 2 saattir burda olup habire bişeyler yazdığımı ama neyse... ben yine de yaziiimm..

ohh en güzeli canım benimde bacaklarım ağrıo,uzanma gibi bi imkanımda yok,gelenden gidenden ayaklarmı bile uzatamıyorum,sana iyi dinlenmeler....

:) darılma hemen canımmm :teselli: seni görmez olurmuyuz hiççç :1hug:

merhaba arkadaşlar yoğunluktan ancak sıra geldi yazmaya cinsiyetini öğrenenlerin gözü aydın banada nisan erkek ayı olcak gibi geliyor ama hayırlısı tabi allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlat versin.bende inş. yarın gidip göreceğim bebişi:)

hadi bakalım bir cinsiyet daha belli olur inşallah. :) Allah gönlüne göre versin canım

sagol akarcigim benim buradaki doktorlar nane molla ama isar belki ise yarar bilmiyorum bakalim hayirlisi canim seninde bebgini Allah kucagina almayi nasip edr insallah

senin ne kadarlik canim bebisin Allah yardimcin olsun hayirlisi olsun insallah

Amin canımm, inşallah.

sende hayırlı haberlerle gelip bize haber ver hemen yarın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…