Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım doktorum bagcılarda çok ıyı bı bayan doktordur tavsıye ederim gıtmek ıstersen bagcılar yenı ufuk hastanesınde beylıkduzundede dogum yapıyor ben ona gıdıcem sureklı
evet canım bendede oluyor bende korkuyorum allahım korusun bebeklerımızı
renginar hanım canım hafta içi aksam 6 dan sonra geliyor
cuma gunu ızınlı c.tesıde oglen 2 den p.tesı sabahına kadar orda
bence 7.haftada gıdebılırsın suan 5.haftadasın sanırım
kızlar dün doktora gittim hala şoktayım iki kese var ikizmiş benimkiler :bbo: 7 haftalık 8 cm ler şimdilik hiçbir problem yok kalpleri de atıyor :sm_cool:
slm ben gerçekten uyandım geldim :)))))))) bana dua edin yarın bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidicez inş bi sorun yoktur çok korkuyorum
hanimlar oruc tutma konusunda su an bebeislerimizin bizim yediklerimizle alakasi yok yani bebislerimiz bizdeki depo edilen vitaminlerle besleniyorlar yani 3.aydan önce bizin yedigimizin bebege yaradigi yok.bizim yediklerimiz degisen metabolizmamizin direncini yükseltmek icin yani oruc icin en rahat aylar 3.-5 aylardir diger zamanlarda yediklerimiz plesanta yoluyla bebege ulasiyor cünkü
kızlar dün doktora gittim hala şoktayım iki kese var ikizmiş benimkiler :bbo: 7 haftalık 8 cm ler şimdilik hiçbir problem yok kalpleri de atıyor :sm_cool:
canım gözün aydın ikiz annesi hadi hayırlısı canım rabbim o kalp atışını duymayı banada nasip eğler inşallah bitanem :Saruboceq:![]()
oruc tutmak ısterdım aslında ama bulantılardan dolayı malesef canım ya..bugünde sağ kasıgım cok agrıyo birde kızlar ya sizdede beyaz akıntı varmı.