Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya millet 4. ayında hiç kilo almamış oluyo daha sonra almaya başlıyo..
ben gene daha 1,5 ayda 2 kilo aldım nasıl oluyo bu anlam veremiyorum..
su içsem yarıyo...
galiba ben 9.ayımda ayağa bile kalkamıcam...kafamçokkarıştıbenneyaptımki:CüvCüv:
benım göbüş kendımı bıldım bılelı var.))
dun saglık ocagına gıttım bıtane bayan vardı 6.5 aylık hamıleymıs karnı dumduzdu sok oldum hemsıre soruyor gercekten hamılemısınız oda evet dıyor:))) iç karnımı ne genısmıs şok oldum ama
benimde çıktı birde mide bulantılarımda var artık o da dünden beri belli etti kendini hayırlısı bebişlerimiz için kilo hiç önemli değil onları veririz sıkı bir diyetle sporla sonra
benim zaten göbeğim vardı ama bu kadar da değildi...
kendimi bir fıçı gibi hissediyorum...
sanki heryerim şiş gibi...
ayrıca mide bulantım ara sıra geliyo gidiyo, yememi engellemiyo yani maşallah tosun gibi yiyiyorum...cokacimcoook
kızlar hastaneler genelde randevu vermiyo kadın hastalıkları bölümü için...
oraya gidip beklemek de zor ya..
beni eşim götürücek ama fazla vakti yok saatlerce mümkün değil bekleyemez ben de yalnız gidemem...
sabah gitsen kimbilir kaçıncı sıra gelir...
kafayı yicem hastane kararı verirken...
şimdi hadi bekliyelim ama son aylarda saatlerce doktor mu beklicez yaa...
siz napıyosunuz bu konuda..fisfisfis
ben de özele gidicem ama hiç biri vermiyo ki randevu...
diğer bölümlere veriyo ama...
Allah hepimize kolaylık versin...
uzun araştırmam sonucu pendik özkan hastanesine gitmeye karar verdim seher hanıma...
tavsiye edenler var.. bana da yakın...
umarım hayal kırıklığı yaşamam..
bilgisi olan var mı