Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın şekerler yeni gelen annecikler hepiniz aramıza hoşgeldiniz a.s.
Sağol canım.. sonunda güvenebileceğim bir doktor buldum ona gidicem bugün..senin bebişin kaç haftalık?
hanzade gecmiş olsun ne oldu... ben kacırmısım ?
esros.. sağol canım... güzelim ben bebiş için 92 den indim 80 e.. buna da şükrediyorum. :))) kızımda 72yle hamile kalıp 87 yle doğuma girmiştim.. ama şimdi inan bunları hiç düşünmüyorum.. yeterki kesem ve içinde bebeğim gelişsin.. dün vajinal ultrasonla 6.9 mm. lik kese rahim içinde görünü ama adetimle uyumsuz bi gebelikmiş. geç döllenme sanırım.. inş. 2 hafta sonra ki kontrolümde lesem gelişmiş olur. ve belki içinde mercimek kadar da olsa bebeğimi görürüm..
ebrucum... amin canım güzel duaların için.. inş. sorunsuz bi şekilde ilerler gebeliğim.. ve kesemde bebeğimde gelişir.. ve inş. bu meleğim beni bırakmaz...
geçtiğimiz pazar kahverengi akıntım geldi bide çok kasık ağrılarım vardı. bir haftadır sadece wc için kalkıyorum yataktan ve progetan kullanıyorum.dün gittiğimizde herşey yolundaydı.1 cm olmuş :))) ve rahim içinde herhangi bir kanama noktası yoktu çok rahatladık canım...
Doğru söylüyorsun canım...senin hem 2. bebeğin benim ilk..pko vardı bende 85 ten düştüm bu kiloya...inşallah bebişini görürsün kontrolde..içini rahat tutmaya çaılış..iyi şeyler düşünki iyi şeyler olsun:)dualarım seninle canım...:Saruboceq: