2010 Nisan Anneleri

Sağol canım.. sonunda güvenebileceğim bir doktor buldum ona gidicem bugün..senin bebişin kaç haftalık?

2010 şubat annesi olmaya adaydım olmadı.. ama inşallah nisan annesi olacağım bende hihoyyyt

ilk ay klomel kullanımıyla ve solda 20 mm. lik sadece 1 yumurtayla hamileyiiimmm....

hamiş listesi yapıldı mı kaç kişiyiz... hiç bilmiyorum... aday listesine eklenmiştim ama 1 aydır netim yok giremedim.. şu anda annemdeyim gerçi :)) eve net sorunu giderildiğinde hergün sizinleyim bende :))) şimdilik merhaba..

Merhaba Bebeg...Gözünaydın canım..Allah sağsağlim görmeyi nasip etsin hepimizin bebeklerini:)))bu arada aynı kilodayız...bu kiloyla nasıl olucak hiç bilmiyorum...çok kafama takılıyor..

bebeg83 sonundqa buldum seni hayatım çok sevindim inanki rabbim tamamına erdirsin inş cnm şubat annelerinde göremedik seni ama nisan da gördüğümede çok sevindim rabbim çok bekletmedi şükür kızlar hepinize hayırlı dogumlar diliyorum tabi öncelikle bebeklerinize sağlık diliyorum hayırlı günler hepinize

esros.. sağol canım... güzelim ben bebiş için 92 den indim 80 e.. buna da şükrediyorum. :))) kızımda 72yle hamile kalıp 87 yle doğuma girmiştim.. ama şimdi inan bunları hiç düşünmüyorum.. yeterki kesem ve içinde bebeğim gelişsin.. dün vajinal ultrasonla 6.9 mm. lik kese rahim içinde görünü ama adetimle uyumsuz bi gebelikmiş. geç döllenme sanırım.. inş. 2 hafta sonra ki kontrolümde lesem gelişmiş olur. ve belki içinde mercimek kadar da olsa bebeğimi görürüm..

ebrucum... amin canım güzel duaların için.. inş. sorunsuz bi şekilde ilerler gebeliğim.. ve kesemde bebeğimde gelişir.. ve inş. bu meleğim beni bırakmaz...

hanzade gecmiş olsun ne oldu... ben kacırmısım ?

geçtiğimiz pazar kahverengi akıntım geldi bide çok kasık ağrılarım vardı. bir haftadır sadece wc için kalkıyorum yataktan ve progetan kullanıyorum.dün gittiğimizde herşey yolundaydı.1 cm olmuş :))) ve rahim içinde herhangi bir kanama noktası yoktu çok rahatladık canım...

esros.. sağol canım... güzelim ben bebiş için 92 den indim 80 e.. buna da şükrediyorum. :))) kızımda 72yle hamile kalıp 87 yle doğuma girmiştim.. ama şimdi inan bunları hiç düşünmüyorum.. yeterki kesem ve içinde bebeğim gelişsin.. dün vajinal ultrasonla 6.9 mm. lik kese rahim içinde görünü ama adetimle uyumsuz bi gebelikmiş. geç döllenme sanırım.. inş. 2 hafta sonra ki kontrolümde lesem gelişmiş olur. ve belki içinde mercimek kadar da olsa bebeğimi görürüm..

ebrucum... amin canım güzel duaların için.. inş. sorunsuz bi şekilde ilerler gebeliğim.. ve kesemde bebeğimde gelişir.. ve inş. bu meleğim beni bırakmaz...

Doğru söylüyorsun canım...senin hem 2. bebeğin benim ilk..pko vardı bende 85 ten düştüm bu kiloya...inşallah bebişini görürsün kontrolde..içini rahat tutmaya çaılış..iyi şeyler düşünki iyi şeyler olsun:)dualarım seninle canım...:Saruboceq:

hay allah cnaım yaa.. benim de gecen pazartesiden benri kahverengi akıntım var. ilacı bana da verdi doktorum hatta bir kere hafif kırmızı renk bile gordum. doktoru aradım progestan ı 8 saatte bir gunde 3 tane alıyordum onu 3* 2 ye cıkardı. bana yatma vermedi doktor , baya kesildi benimki de zaten damla damla geliyor ama insanın ici icini yiyor seni cok ıyı anlıyorum. bitse de kurtulsam bende.. cok gecmişş olsun canım sana da..

geçtiğimiz pazar kahverengi akıntım geldi bide çok kasık ağrılarım vardı. bir haftadır sadece wc için kalkıyorum yataktan ve progetan kullanıyorum.dün gittiğimizde herşey yolundaydı.1 cm olmuş :))) ve rahim içinde herhangi bir kanama noktası yoktu çok rahatladık canım...

canım çok geçmiş olsun...çok şükür şimdi iyiymişsiniz:)

Doğru söylüyorsun canım...senin hem 2. bebeğin benim ilk..pko vardı bende 85 ten düştüm bu kiloya...inşallah bebişini görürsün kontrolde..içini rahat tutmaya çaılış..iyi şeyler düşünki iyi şeyler olsun:)dualarım seninle canım...:Saruboceq:

benim 7 yaşında kızım var canım.. okula başlıyoruz bu yıl.. :)) geçen yıl kasımda da 4 haftalık düşük yapmıştım.. o zamandan beri uğraşıyorduk :)) iyi düşünüyorum canım... inanıyorum bebeğim beni bırakmıcak...

zaten dr. um düşüğüm olduğu için bu kez tedbirli davranmalıyız dedi ve progestan veri günde 3 kez.. bide folbiol günde 2 kez.. inşallah bu bebeğim düşmez benimle kalır ve onu koklarım doğduğunda.. hepimiz için aynı dualarım canmm... :Saruboceq::nazar:

hanzade cim.. canm.. benim kızımda 8 haftalık hamileyken olmuştu kanamam.. rahim içinde kanama noktası vardı.. 10 gün sadece wc için kalktım ve 10 günün sonunda geçmişti.. ve kızım şu an 7 yaşında canmm.. çok şükür geçmiş bak.. inşallah bi daha korkutmaz senin bebiş..

teşekkürederim kızlar.allah hepimizin bebeklerini korusun.
canım dün doktor benimkini günde bir taneye düşürdü sadece akşamları yatarken alıcam. zaten yatak istirahatimde yarın bitiyor. pazartesi işbaşı :D

Back
X