2010 Nisan Anneleri

çokk sevindim canım ya bir oğluşumuz daha geliyo desene maşallah nazar değmesingamyoncuiremsu

amiiiiii bitanemmm Şeniz

hayirlisi gönlüm kiza yanip duruyordu ama napalim saglikli olsun baska bisey istemiyorum diyordum

ayy resmen kipir kipirdi yhaa ,ne muhtesem birsey bunlar yarabbimm ,sen onlari koruuu:Saruboceq:

amiiiiii bitanemmm Şeniz

hayirlisi gönlüm kiza yanip duruyordu ama napalim saglikli olsun baska bisey istemiyorum diyordum

ayy resmen kipir kipirdi yhaa ,ne muhtesem birsey bunlar yarabbimm ,sen onlari koruuu:Saruboceq:

bende öle hissediyodum hep kız dedim,cevremdekilerde öle dedi,hatda hala öle diyolar bakalım kısmet zaten doktor yuzde yuz demedi bana,yuzde 60-70 ihtimal dedi ....gamyoncuiremsu

canım çok sevindim sağlıkla gelir inşallah oğluşun bende dr.a gidince çok şaşırdım ne kadar hareketli oluyolar dimi eli kolu durmuyodu valla benimkininde sürekli gidip görmek istiyo insan:)

nese kızlar,ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın....bebişleride öpüyorum ....iyi bakın bebişlere....:hulya:

canim insallah hersey yolundadir kendini fazla üzme canim
umarim bidahaki kontrolde icini ferahlataccak seyler duyarsin
allah korusun bebislerimizi

gözün aydin canim :ecrin_bebek:

meraba kızlar sonunda site kendine gelmiş bugün hep sorun vardı

yazgülü canım içini ferah tut bitanem benim inan bişey yoktur canım benim rabbim korusun bebişlerimizi bitanem

zehirciğim seninde gözün aydın canım oğluşun olacak demekki yaa nisan ayı erkek ayı oldu resman damatlar çoğaldıkaydirigubbakcemile3

hoşbulduk zeyracım
yazgülüm bence bir sorun yoktur öyle demişya sonradan doktorun.içini ferah tut canım

budebeciğim kimsecikler yok sanırım haziran annelerine bakıyorum yaa ne güzel yeni heyecanlar pıt pıtlar zaman ne çabuk geçiyo gelcek ayda temmuz anneleri açar topik artık

budebeciğim kimsecikler yok sanırım haziran annelerine bakıyorum yaa ne güzel yeni heyecanlar pıt pıtlar zaman ne çabuk geçiyo gelcek ayda temmuz anneleri açar topik artık

eeee canım biz yaşlandık sıra onlarda.inşallah bizim gibi olanlarda bir an evvel hamiş kalırlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…