çokk sevindim canım ya bir oğluşumuz daha geliyo desene maşallah nazar değmesingamyoncuiremsu
amiiiiii bitanemmm Şeniz
hayirlisi gönlüm kiza yanip duruyordu ama napalim saglikli olsun baska bisey istemiyorum diyordum
ayy resmen kipir kipirdi yhaa ,ne muhtesem birsey bunlar yarabbimm ,sen onlari koruuu:Saruboceq:
selam arkadaslar nasilsiniz Şeniz
bugun 13.cü haftamiza girdik ve cinsiyetimizi ögrendik :kedi:
nisan ayi topigi cidden erkekle dolup tasicak besbelli
OGLuuuuŞŞŞŞumuu gördümm kaydirigubbakcemile3
doktorumuz herseyi ölctü hersey iyi dedi,cok cabuk gelisiyor dedi ama karnim hala tahta gibi dumduz
9.7 cm olmuuss bebisim,kipir kipirdi tekme salliyordu kaydirigubbakcemile3
doktor sabah jimnastigi yapiyor ufaklik diyor -tatlicadiarzu-
kızlar bugün öğlen doktora gittim başka bi doktora şeytanlar dürttü ya beni kendi kendime kaşındım neyse dr beni muayene etti en az bi yarım saat ultrasonla baktı test sonucumu sordu evde dedim onu görmem lazım dedi hayırdır bi sorun mu var dedim bebeğimin kaburgası eğri duruyomuş bu dedi duruş pozisyonundan da kaynaklanıyor olabilir bi sakatlıkta olabilir dedi 15 gün sonra tekrar gel kontrol edelim dedi bebeğin biraz daha gelişmesi gerekli tam anlayabilmemiz için dedi neyse akşam üzeri test snucumu götürdüm herşey normal gözüküyor burda dedi ooofff yaa kendi kendime kafam karıştırdım ben senağlama
selam arkadaslar nasilsiniz Şeniz
bugun 13.cü haftamiza girdik ve cinsiyetimizi ögrendik :kedi:
nisan ayi topigi cidden erkekle dolup tasicak besbelli
OGLuuuuŞŞŞŞumuu gördümm kaydirigubbakcemile3
doktorumuz herseyi ölctü hersey iyi dedi,cok cabuk gelisiyor dedi ama karnim hala tahta gibi dumduz
9.7 cm olmuuss bebisim,kipir kipirdi tekme salliyordu kaydirigubbakcemile3
doktor sabah jimnastigi yapiyor ufaklik diyor -tatlicadiarzu-
herkese merhabalar
budebeciğim kimsecikler yok sanırım haziran annelerine bakıyorum yaa ne güzel yeni heyecanlar pıt pıtlar zaman ne çabuk geçiyo gelcek ayda temmuz anneleri açar topik artık
eeee canım biz yaşlandık sıra onlarda.inşallah bizim gibi olanlarda bir an evvel hamiş kalırlar canım
selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik?
:CüvCüv:selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik?
s.a kızlar nasılsınıza.s.?
s.a kızlar nasılsınıza.s.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?