2010 Nisan Anneleri

canım bizim doktor şimdiye kadar hep renksiz baktı ama ultrasyon cihazı yeni bende renksizmi acaba diyorum renkli veriyomuş daha sonra sanırım senin yengenlere vermişmiydi levent bey:uhm:

canım ya geç yazabildim dünürüm internet malum.yengem değilde dün kiminle konuştum hatırlamıyorum renkli dedi.........vardır renklisi belki biraz daha büyüyünce bakıyolardır

canım ya geç yazabildim dünürüm internet malum.yengem değilde dün kiminle konuştum hatırlamıyorum renkli dedi.........vardır renklisi belki biraz daha büyüyünce bakıyolardır

hımm öylemiş sanırım canım 5. ayında bakıyomuş eşimede arkadaşı demiş:teytey:

yaa off bu ne yaa net çok yavaş başya yerlere gidiyorum çok güzel nette sorun yok ama kk da sorun var galiba yazdıklarım bazen gelmiyo bazende iki defa geliyor

bende çıkıyom kızlar net düzelsin gelirim sonra görüşürüz yeğenlerimi ii besleyin

aynen bende kaç mesaj attım kimi gelmemiş kimi iki kez gelmiş.... Okunmuyor bile kızlar çıkıyorum biraz net düzelsin akşam üzeri girerim yine hoşçakalına.s.

aynen bende kaç mesaj attım kimi gelmemiş kimi iki kez gelmiş.... Okunmuyor bile kızlar çıkıyorum biraz net düzelsin akşam üzeri girerim yine hoşçakalına.s.

hoşgeldin canım afiyet olsun kendini aç bırakma tatlım hemen bişeyler yecokacimcoook
hoşbuldum zeynocum opuyorumnanaktan yedim kuzum yedimm... şimdik çekirdeğimi bile yiyom kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar tamam ben mesajınızı aldım yanii bi a.s h.geldin diyemediniz valla çok kırıldım şimdi.
cnmm.. neden kırıldın kiii.. sabah bana daoldu aynı şeyy kii ben 7/24 brdayım gbi bişey :roflol: yanii çok giremeyenlere cvp verilmiyo diye bişey yok onu anlatmak istediimm... üzgünümm.. ama lütfen böyle düşünme.. ben zaten yemek yiyodumm görmedim ciddenn... opuyorumnanaktan
sorun değil cnaım varmı başka istiyen varmı arttıran :))) kib aeo zümmin tabi bebişede..
tam bana da bikaç isim bul kızz dicektim kaçıyomuşun yaa... arada gel barii. sık gelmiyon sende lmaz: isim önerilerini bekliyom hee.. opuyorumnanaktan
bende çıkıyom kızlar net düzelsin gelirim sonra görüşürüz yeğenlerimi ii besleyin
çık cnmm çık.. valla site bi garip.. yemek yiyene kadar 4 sayfa birikmiş yarım saatte okudum kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
bugün sitenin garipliği cnmm... akşam üzeri görüşürüz o zaman opuyorumnanaktan

selam kizlar gecmise bi göz atim dedim izin vermedi
nettemi yoksa kk dami anlamadim ama herseyi okuyamadim malesef
herkes iyidir umarim
bende bugün kimsecikler yoktu evde esim yattiyordu
evi söyle bir dipten temizledim kaynananin odasina girmedim
ay kadin 3 gündür calisiyo afedersin odayida sey götürüyo insan bari kirlilerini atar
valla kapadim kapisini el bile sürmedim
ama gerisini hep yaptim
camasir attim astim yemek yaptim ay bende kendimi cok met ettim canimkaydirigubbakcemile3

haceroguzcok sagol canim allah seninde gönlüne göre versin insallah ama kesin olmayinca dedigim gibi kiz diye sevinemiyorum ama icimde kipir kipir ne yalan söyliyim
bebeg83sagol canim evet güzel olurdu oglanla kiz
seninde insallah bi oglun olur doktorun dedigi dogru cikar

neysem kizlar selam verim dedim ben birazcik cikim baya yoruldum uzanacam
bu ara hayirli cumalar insallah dualarimiz kabul olur

ruzenin sende canini sykma nolur canim hersey olacagina varir
elden bisey gelse keske ama dualarim seninle emin ol

selam kizlar gecmise bi göz atim dedim izin vermedi
nettemi yoksa kk dami anlamadim ama herseyi okuyamadim malesef
herkes iyidir umarim
bende bugün kimsecikler yoktu evde esim yattiyordu
evi söyle bir dipten temizledim kaynananin odasina girmedim
ay kadin 3 gündür calisiyo afedersin odayida sey götürüyo insan bari kirlilerini atar
valla kapadim kapisini el bile sürmedim
ama gerisini hep yaptim
camasir attim astim yemek yaptim ay bende kendimi cok met ettim canimkaydirigubbakcemile3

haceroguzcok sagol canim allah seninde gönlüne göre versin insallah ama kesin olmayinca dedigim gibi kiz diye sevinemiyorum ama icimde kipir kipir ne yalan söyliyim
bebeg83sagol canim evet güzel olurdu oglanla kiz
seninde insallah bi oglun olur doktorun dedigi dogru cikar

neysem kizlar selam verim dedim ben birazcik cikim baya yoruldum uzanacam
bu ara hayirli cumalar insallah dualarimiz kabul olur

ruzenin sende canini sykma nolur canim hersey olacagina varir
elden bisey gelse keske ama dualarim seninle emin ol

canım benimle konuşmuştun sanırım ben son gidişimde doktor fazla kilolarımdan dolayı kemik ölçümlerini yapamayınca, net göremeyince usg ile beni genel usg odasına gönderdi. ordada renkli doppler olarak incelendi bebişim. ayrıca ana damarları renklendirip bana kalbinin ve kordonunun yerini gösterdi doktor. yani bütün görüntü renkli değildi. sadece çok net görüntü ve ana damarlar mavi ve siyah olarak oda bir düğmeye bastığı zaman renkleniyordu. daha sonra anlattığımda sen renkli dopplere girmişsin dediler. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

batuhanım.. hoşgeldin cnmm.. sende ben gibi helak etmişsin kendini bugüün.. benimde şimdi yemeklerpişiyo.. çamaşırlarım yeni bitti asıcam.. :))) inş. cnmm.. ne diyiimm.. rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize önceliklee.. hadii accık dinlen sen bebeğim... opuyorumnanaktan

batuhanım.. hoşgeldin cnmm.. sende ben gibi helak etmişsin kendini bugüün.. benimde şimdi yemeklerpişiyo.. çamaşırlarım yeni bitti asıcam.. :))) inş. cnmm.. ne diyiimm.. rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize önceliklee.. hadii accık dinlen sen bebeğim... opuyorumnanaktan

ayşe deniz nasılsın canım sadece ikimiz varız. kimsecikler yok :hulya:

Selam canlar, off ya geçen doktora gittim karin agrisiyla, biçak gibi darbeler yiyordum sanki aniden, birsey demedi. Önemli olan o degil, doktoruma dedimki ben dayanamiyorum 26 kasimi bekleyemiyecegim, bana reçete verebilirmisin dedim, ultrasiyona girmek için, bebegin cinsiyetine ôgrenemek içinkaydirigubbakcemile3 istemedi cadi lmaz: Veriyim ama doktor emin olmazsa dedi sen iyice kafayi yersin dedi en iyisi kasim ayini bekle dedi :gitme: Iyi tamam dedim, artik sabirsizla kurban bayraminin bekliyorum :ecrin_bebek: insallah kizim olur hatunlarrropuyorumnanaktan:hulya::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…