canım bizim doktor şimdiye kadar hep renksiz baktı ama ultrasyon cihazı yeni bende renksizmi acaba diyorum renkli veriyomuş daha sonra sanırım senin yengenlere vermişmiydi levent bey:uhm:
canım ya geç yazabildim dünürüm internet malum.yengem değilde dün kiminle konuştum hatırlamıyorum renkli dedi.........vardır renklisi belki biraz daha büyüyünce bakıyolardır
hoşbuldum zeynocum opuyorumnanaktan yedim kuzum yedimm... şimdik çekirdeğimi bile yiyom kaydirigubbakcemile3hoşgeldin canım afiyet olsun kendini aç bırakma tatlım hemen bişeyler yecokacimcoook
cnmm.. neden kırıldın kiii.. sabah bana daoldu aynı şeyy kii ben 7/24 brdayım gbi bişey :roflol: yanii çok giremeyenlere cvp verilmiyo diye bişey yok onu anlatmak istediimm... üzgünümm.. ama lütfen böyle düşünme.. ben zaten yemek yiyodumm görmedim ciddenn... opuyorumnanaktanarkadaşlar tamam ben mesajınızı aldım yanii bi a.s h.geldin diyemediniz valla çok kırıldım şimdi.
tam bana da bikaç isim bul kızz dicektim kaçıyomuşun yaa... arada gel barii. sık gelmiyon sendesorun değil cnaım varmı başka istiyen varmı arttıran :))) kib aeo zümmin tabi bebişede..
çık cnmm çık.. valla site bi garip.. yemek yiyene kadar 4 sayfa birikmiş yarım saatte okudum kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktanbende çıkıyom kızlar net düzelsin gelirim sonra görüşürüz yeğenlerimi ii besleyin
bugün sitenin garipliği cnmm... akşam üzeri görüşürüz o zaman opuyorumnanaktanaynen bende kaç mesaj attım kimi gelmemiş kimi iki kez gelmiş.... Okunmuyor bile kızlar çıkıyorum biraz net düzelsin akşam üzeri girerim yine hoşçakalına.s.
canım ya geç yazabildim dünürüm internet malum.yengem değilde dün kiminle konuştum hatırlamıyorum renkli dedi.........vardır renklisi belki biraz daha büyüyünce bakıyolardır
selam annişlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?