Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN
ayse_denizy, bebeg83+, birperi, etelane, ymer
günaydın canımm..bence çok güzel olmus yakısmıs İDİL BERAY kulağa hoş geliyor...
güzel haerlerle gelirsin inşalahbende persembe doktora gıdıcemm gün azaldıkca heyecanımda artıyor inşallah hersey yolundadır..tam 1 oldu görmeyelı...
herkese gunaydın
Bebek bakımı ile ilgili kitap aldınız mı?
Bildiğiniz iyi bir kitap var mı?
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN
meraba kızlar biz geldik doktordan evet artık kesin olarak diyebilirim benim prensesim olacak rabbim izin verirse maşallah kuzucuğuma çok büyümüştü ve 2 hafta önde gidiyoruz sattan yani tahmini doğumu marta geliyo sezeryanda olursa büyük ihtimal bakalım şu an 18hafta 6 günlük gözüküyo 224 grmmış kuzucuğum maşallah boyuda 13.32 cm miş doktorumuz bazı ölçümler yaptı yine anlamadım iyi gayet sağlıklı dedi yarın üçlü test için kan vereceğim bakalım sonucu ya yarın yada çarşamba alıcakmışım teyzoşları şükürler olsun kuzumu gördümya
diş eti problemimede yumuşak diş fırçasıyla fırçalamamı söyledi 20 gün sonra bi daha gideceğiz kontollerimize rabbim izin verirse inşallah ayın 25 26 gibi gel dedi
İyi akşamlar kızlar.Perşembeden beri giremedim dün akşam eve döndüm bende.Sizleri özledim.Dün akşam siteye girdim ama mesaj yazılmadısite sorunluydu.opuyorumnanaktanCuma günü doktora gittik bizde veeeeee bizimde inşallah bir oğluşumuz oluyormuş.
.Doktorumuz şu an herşey yolunda dedi.190 gram olmuş bebişimiz..Birde dün hareketini hissettim babamızda hissetti:)sattan 3 gün öndeymişiz.
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip eylesin.
hoşgeldin cnım a.s. ben 2li testi yaptırdım cnım.. yarın da üçlü test için çağırdı doktorum.. ama tabi o gel diyo ona göre gidiyorum.. her doktorun tutumu farklı.. seninki gerek görmemiş demekki...ben 17 haftalık gebeyim bugün doktora gittim üçlü test yapamadı gerekli deilmiş siz yaptırdınız mı
:roflol: kızzz sen çok yaşa emii... kaydirigubbakcemile3 nisan kızları azınlıkta baksana... mayıs varrr... haziran varr... temmuz varrrr.... kaydirigubbakcemile3 komşu topiklere kız istemeye,dünürlüğe gider erkek anneleri zemuszemus[
saolasın canım.Teşekkürler.Aminn canımm.Bu bebişlere kız bulamıcağız :)))hep erkek.Eskiden kızlar evde kalırdı.Bizim oğluşlarmı evde kalacakkaydirigubbakcemile3
idil beray isim uyumlu bence de cnım.. ama anlamları daha önemli sanki hıı... anlamları nedir? araştırdınmı hiç?bu arada kızlar eğer kızımız olursa ismi ben koyacağım için idil olmasını çok istiyordum dün babamız ilk defa isim önerisinde bulundu beray bizde ikisini yanyana düşündük uyumlu gibi oldu sizce nasıl idil beray
günaydınnn cnım a.s.GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN
kıslar bide süt içebılıyomusunuzzz?
dün anlattığınız rüyanın etkisinde kaldım .rüyamda bebeğimi gördüm emziriyodum ama göğsümden fazla süt gelmiyordu.rüyamda emzirmemin çok güzel olduğunu hissettim
ymer canım gercekten idil beray çok hoş bir isim,bende iki isim koyucam büyüdüğünde hangisi hoşuna giderse onu kullanır ......
kızlarr büyük konuşmıyım da ben çocuğuma 2 isim koymayı hiiiiç düşünmüyorum... kimisi ilk ismini söylüyo... kimisi 2. ismini söylüyoo.. çocukta afallar gibi geliyo bana.. benim 2 ismim olmasını istemezdim ben zatenn... kızıma da okuması-yazması-söylemesi kolay bi isim koymaktı amacım ve öyle yaptım.. eda... buna da (eğer babamız son dakika golü atmazsa) ece yada ege koymayı düşünüyoruzz... cinsiyetimiz< kesinleşirse inş.. oturup net bir karar veririz ama ne biliim... bu tabiki benim fikrimm.. opuyorumnanaktan