2010 Nisan Anneleri

bende persembe doktora gıdıcemm gün azaldıkca heyecanımda artıyor inşallah hersey yolundadır..tam 1 oldu görmeyelı...

herkese gunaydın
Bebek bakımı ile ilgili kitap aldınız mı?
Bildiğiniz iyi bir kitap var mı?

günaydın canım....banada dün teyzem yollamış anne bebek kitabı baya kalın gebelikten doğuma ve bebeğin büyümesine kadar hersey var.........annemlerdede ansiklopedi varmış onlarada bakcam....ama internet zaten elimizin altında ben faydalı gördüğüm bilgileri alıyorum valla onlardan bile bi kitap olur.....zemuszemus

ymer canım gercekten idil beray çok hoş bir isim,bende iki isim koyucam büyüdüğünde hangisi hoşuna giderse onu kullanır ......

meraba kızlar biz geldik doktordan evet artık kesin olarak diyebilirim benim prensesim olacak rabbim izin verirse maşallah kuzucuğuma çok büyümüştü ve 2 hafta önde gidiyoruz sattan yani tahmini doğumu marta geliyo sezeryanda olursa büyük ihtimal bakalım şu an 18hafta 6 günlük gözüküyo 224 grmmış kuzucuğum maşallah boyuda 13.32 cm miş doktorumuz bazı ölçümler yaptı yine anlamadım iyi gayet sağlıklı dedi yarın üçlü test için kan vereceğim bakalım sonucu ya yarın yada çarşamba alıcakmışım teyzoşları şükürler olsun kuzumu gördümya

diş eti problemimede yumuşak diş fırçasıyla fırçalamamı söyledi 20 gün sonra bi daha gideceğiz kontollerimize rabbim izin verirse inşallah ayın 25 26 gibi gel dedi
:nazar: maşallah bebeğim yaa prensesin kocaman olmuş.. ne güzel haberlerle gelmişsin cnım.. içim açıldı okurkenn... adınız da belli hıı adıyla sağlıkla doğsun ve adıyla yaşasın cnım benim... :Saruboceq: darısı benim başıma.. inş. yarın bende böyle güzel haberlerle dönerim doktordan :Saruboceq:
İyi akşamlar kızlar.Perşembeden beri giremedim dün akşam eve döndüm bende.Sizleri özledim.Dün akşam siteye girdim ama mesaj yazılmadı:(site sorunluydu.opuyorumnanaktanCuma günü doktora gittik bizde veeeeee bizimde inşallah bir oğluşumuz oluyormuş.:nazar:.Doktorumuz şu an herşey yolunda dedi.190 gram olmuş bebişimiz..Birde dün hareketini hissettim babamızda hissetti:)sattan 3 gün öndeymişiz.
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip eylesin.
:nazar: maşallah canım oğluşun oluyor hıı.. çok sevindim cnım benim.. kızdan sonra erkekin geliyoo ne mutlu.. tabi öncelikle sağlıklı hayırlı evlat olmaları daha önemli ... sağlıkla doğsun inş.. ne mutlu haberler cnım... darısı başıma :Saruboceq:
ben 17 haftalık gebeyim bugün doktora gittim üçlü test yapamadı gerekli deilmiş siz yaptırdınız mı
hoşgeldin cnım a.s. ben 2li testi yaptırdım cnım.. yarın da üçlü test için çağırdı doktorum.. ama tabi o gel diyo ona göre gidiyorum.. her doktorun tutumu farklı.. seninki gerek görmemiş demekki...
[

saolasın canım.Teşekkürler.Aminn canımm.Bu bebişlere kız bulamıcağız :)))hep erkek.Eskiden kızlar evde kalırdı.Bizim oğluşlarmı evde kalacakkaydirigubbakcemile3
:roflol: kızzz sen çok yaşa emii... kaydirigubbakcemile3 nisan kızları azınlıkta baksana... mayıs varrr... haziran varr... temmuz varrrr.... kaydirigubbakcemile3 komşu topiklere kız istemeye,dünürlüğe gider erkek anneleri zemuszemus
bu arada kızlar eğer kızımız olursa ismi ben koyacağım için idil olmasını çok istiyordum dün babamız ilk defa isim önerisinde bulundu beray bizde ikisini yanyana düşündük uyumlu gibi oldu sizce nasıl idil beray
idil beray isim uyumlu bence de cnım.. ama anlamları daha önemli sanki hıı... anlamları nedir? araştırdınmı hiç?
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN
ayse_denizy, bebeg83+, birperi, etelane, ymer
günaydınnn cnım a.s.

günaydın herkese...

kıslar bide süt içebılıyomusunuzzz?

hayır hemen midem bulanıyor. ama peynir ve yoğurt mutlaka yiyiorum. Birde narda kalsiyumun bol olduğu söyleniyor. birtane de nar yiyorum günde.

dün anlattığınız rüyanın etkisinde kaldım .rüyamda bebeğimi gördüm emziriyodum ama göğsümden fazla süt gelmiyordu.rüyamda emzirmemin çok güzel olduğunu hissettim

aynı rüyayı bende gördüm. tabirlere bakarsan analmı güzel değil. ama bütün hamilelelr görürmüş bu rüyayı. allah hayırlara çıkarsın.

ymer canım gercekten idil beray çok hoş bir isim,bende iki isim koyucam büyüdüğünde hangisi hoşuna giderse onu kullanır ......

ben tek isim koyucam çünkü 2 ismi bloke etmeyi sevmiyorum. Ablam, görümcem, eltim hepsi iki isim koydu çocuklarına sadece birini kullanıyolar. Ve öteki güzel ikinci isimler onlar yüzünden kullanılamıyor. delikafadulden Bende iki soyisim kullanıyorum çok zor oluyor resmi dairelerde falan. o yüzden kısa ve tek istedim.:asigim:

sağol bebegcim anlamları da güzel idil : ıçten, saf aşk beray :Ay'ın en ışıltılı, en parlak hali

iki isim bende düşünmüyordum aslında kısa anlaşılabilir ve tek isim olmalı diyordum benim ismim uzun ve anlaşılması zor oldugu için bazı kişiler tarafından çok çektim . ama eşim isim önerisinde bulununca da bişey demek istemedim gönlü kırılmasın ikimizin istediği de olsun dedim

bebegcim inşlh sende yarın hayırlı ve güzel haberlerle döneceksin....haa bu arada eda nasıl oldu ......

bende öyle düşündüm ymercim ya eşiminde benimde içimizde kalmasın,ilk bebeğimiz ikimizde bişeyler yapmak istiyoruz ve fikir sölüyoruz biz cinsiyetleri belli olmadan önce bulmuştuk isimleri.....
kuzey semih veya nazlı nisa olacaktı.....

kızlarr büyük konuşmıyım da ben çocuğuma 2 isim koymayı hiiiiç düşünmüyorum... kimisi ilk ismini söylüyo... kimisi 2. ismini söylüyoo.. çocukta afallar gibi geliyo bana.. benim 2 ismim olmasını istemezdim ben zatenn... kızıma da okuması-yazması-söylemesi kolay bi isim koymaktı amacım ve öyle yaptım.. eda... buna da (eğer babamız son dakika golü atmazsa) ece yada ege koymayı düşünüyoruzz... cinsiyetimiz< kesinleşirse inş.. oturup net bir karar veririz ama ne biliim... bu tabiki benim fikrimm.. opuyorumnanaktan

kızlarr büyük konuşmıyım da ben çocuğuma 2 isim koymayı hiiiiç düşünmüyorum... kimisi ilk ismini söylüyo... kimisi 2. ismini söylüyoo.. çocukta afallar gibi geliyo bana.. benim 2 ismim olmasını istemezdim ben zatenn... kızıma da okuması-yazması-söylemesi kolay bi isim koymaktı amacım ve öyle yaptım.. eda... buna da (eğer babamız son dakika golü atmazsa) ece yada ege koymayı düşünüyoruzz... cinsiyetimiz< kesinleşirse inş.. oturup net bir karar veririz ama ne biliim... bu tabiki benim fikrimm.. opuyorumnanaktan

bizimde evlendiğimizden beri ADA vardı aklımızda. yanına bişiler koymak istemiyorum. Bu yeterli:))
sağlıkla gelsinlerde... inşallah...

Back
X