2010 Nisan Anneleri

bende bir an önce doktora gitmek istiyorum off ama daha çok var ya haftaya salı bir de şu sağlık ocağı işi varki sormayın gitsin her doktor muayenesinden sonra oraya gidip bilgi vermem lazım o kadar ters oluyor ki sağlık ocağı eve yakın hastane işe yakın aynı günde halletmem imkansız işten de sürekli izin alamıyorum off off

bebegcim inşlh sende yarın hayırlı ve güzel haberlerle döneceksin....haa bu arada eda nasıl oldu ......
inşallah canımmm.. :Saruboceq: güzel duan için allah razı olsun senden :Saruboceq: opuyorumnanaktan eda gayet iyi canımyaa.. allaha şükür keyfi de iyi.. pembiş pembiş yanaklarımız da normal rengine döndü zemuszemus az önceuyandı zaten de annee kendimi çok iyi hissediyorum diye bağırıyoo kaydirigubbakcemile3 maşallah kuzuma.. biz bi şekilde idare edip iyileşiyoruz da meleklerimize iğne deyse içimiz parçalanıyoo.. kuzeyi büyütürken bunu daha iyi anlıcaksın güzelim gamyoncuiremsu
bende öyle düşündüm ymercim ya eşiminde benimde içimizde kalmasın,ilk bebeğimiz ikimizde bişeyler yapmak istiyoruz ve fikir sölüyoruz biz cinsiyetleri belli olmadan önce bulmuştuk isimleri.....
kuzey semih veya nazlı nisa olacaktı.....
ayy içinde kalıversin eşimin istediği isim kaydirigubbakcemile3 eda'da öyle olduu.. eşimin babası kayınvalidemin ismi için diretince dedim söz ver bana kız olursa ben koyucam .. erkek olursa istersen abdurrezzak koy sesimi çıkarmıcam diyee kaydirigubbakcemile3 dr. kıza benziyo demişti 4 aylıkken :)) ona güvenerek.. o erkek olursa gökalp istiyodu ama bu sefer koymak istermi bilemem ki valla... hiiç sesini çıkarmıyo biz eda'yla isim konuşurken.. onun bu sessizliği ürkütüyo beni :roflol: :roflol:

kızlar bebişim için bir oda daha beyendim.....

1207.jpg

bu arada normalde ilke_nur hep gün boyu olurdu ama iki gündür girmiyor umarım bi terslik yoktur

bunlarıda bizim için beyendim ......ben bugun kendime hamiş için hırka almayı düşünüyorum uzun bişi olsun .....birde paltomun üstüne alabileceğim panço gördüm çok şık......
1213.jpg

1216.jpg

uzun bir aradan sonra merhaba arkadaslar,nasilsiniz bebisleriniz nasil ?

dönüp gecmisi okumak gercekten cok zor,bebisleriniz nasil,cinsiyetler belli oldu mu

kizlar büyük gün geldi catti,dün büyük hastaneye amniyo sivisi icin gittik

herseye ragmen siviyi aldirmaktan vazgectim ,ki zaten doktorlarda bebegimin saglikli sekilde ilerledigini ve gerek olmadigini söylediler

aile tablosu cizildi,kimde ne var sorusturuldu ,kim neden öldü soruldu vs vs

sonra ultrasonla bebegimin organlarinin tümü kontrol edildi

benden ona giden kan akisindan tutun ,beynine,cigerlerine ,kendi kan akisina herseyine bakildi

rabbime cok ama cok sükürler olsun ki bebegim saglikli

dilerim ki Allahtan hepiniz saglicakla ve sag saglim kucaginiza alirsiniz :Saruboceq:

ymer.. cnım bende sağlık ocağına bilgi veriyorum ama aynı gün değil.. bir sonraki verdikleri tarihe kadar ne gelişme olduysa o zaman söylüyorum.. mesela geçen gittiğimde ikili test sonucumu alalı 2 hafta olmuştu o zaman gösterdim... 10 kasımda gittiğimde yarınki dr. kontrolümle ilgili bilgi vericem mesela...

kızlarr ben çıkıyorum artık... çamaşır asıcam.. soonra eda'ma kahvaltı hazırlayıp okul için hazırlanıcazz... okul dönüşü pazara uğrıcamm.. gelince girerim... görüşlürüzz.. öpüyorum hepinizii..

nazlıcım... unutuyodum az daha :))) bencede ada ismi yeterli gibi.. ama tabi siz bilirsiniz yine dee... :))) öptüm cnım..

bebegcim çok haklısın valla dün muayne sırası beklerken içerden gelen bebek ağlamaları ciğerimi deldi sanki,kıyamam ben onlara yaaa.....anne olmak çok zor birsey varya....valla esinin sessizliği pek hayra alamet değil,fikir yürütse aklından bşi geciyo dersin,son anda bir bomba patlatacakmış gibi geliyo .........akannehir

zehircim canım bebişin iyi haberleriyle gelmene çok sevindim tatlım...rabbim cümlemize nasip eetsin bebişlerimizin hayırlı haberlerini duymayı.....

bu arada kızlar dediğiniz gibiilke nur yok uzun zamandır...
yazgülündende ses yok...inşlh kötü seyler yoktur.....

ruzenin... oda çok şeker cnımm.. ayrı bi oda yapmaya yerin varsa süperr.. benim3 odam var.. şu anki oturma odamı boşaltıp 2 yavruma ortak bi oda yapabilirim ancak..(bende tabi misafir odamda geçiricem tüm günümü:) kızım da ranza lı bi oda istiyo.. hem yerden tasarruf... daha mantıklı olucak sanırımm.. okul dönüşü bende ranzalı oda takımlarına bakıcaktım :))))

zehir... cnımm gözün aydın.. çok sevindim herşeyin çok iyi olmasınaa... rabbim sağlıkla sorunsuz şekilde kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin cnım sana daa hepimize dee :)))

zehircim canım bebişin iyi haberleriyle gelmene çok sevindim tatlım...rabbim cümlemize nasip eetsin bebişlerimizin hayırlı haberlerini duymayı.....

ruzenin... oda çok şeker cnımm.. ayrı bi oda yapmaya yerin varsa süperr.. benim3 odam var.. şu anki oturma odamı boşaltıp 2 yavruma ortak bi oda yapabilirim ancak..(bende tabi misafir odamda geçiricem tüm günümü:) kızım da ranza lı bi oda istiyo.. hem yerden tasarruf... daha mantıklı olucak sanırımm.. okul dönüşü bende ranzalı oda takımlarına bakıcaktım :))))

zehir... cnımm gözün aydın.. çok sevindim herşeyin çok iyi olmasınaa... rabbim sağlıkla sorunsuz şekilde kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin cnım sana daa hepimize dee :)))

zehir cim güzel haberler almana sevindim canım

sagolun arkadaslar Şeniz

insallah hepimiz saglicakla aliriz kucagimiza insallahh

uzun bir aradan sonra merhaba arkadaslar,nasilsiniz bebisleriniz nasil ?

dönüp gecmisi okumak gercekten cok zor,bebisleriniz nasil,cinsiyetler belli oldu mu

kizlar büyük gün geldi catti,dün büyük hastaneye amniyo sivisi icin gittik

herseye ragmen siviyi aldirmaktan vazgectim ,ki zaten doktorlarda bebegimin saglikli sekilde ilerledigini ve gerek olmadigini söylediler

aile tablosu cizildi,kimde ne var sorusturuldu ,kim neden öldü soruldu vs vs

sonra ultrasonla bebegimin organlarinin tümü kontrol edildi

benden ona giden kan akisindan tutun ,beynine,cigerlerine ,kendi kan akisina herseyine bakildi

rabbime cok ama cok sükürler olsun ki bebegim saglikli

dilerim ki Allahtan hepiniz saglicakla ve sag saglim kucaginiza alirsiniz :Saruboceq:

çok sevindim canım çoookkk şükür...

özgecim bu oda da çok hoş. Bir önerim olucak sadece tabi sen bilirsin. ben alacağım odada biraz daha genç odası havasında bakıyorum. Çünkü yeğenimden biliyorum 5 yaşına geldi odasını beğenmiyor. Çocuk işiymiş onlar:roflol::roflol: büyüdü ya kendisi:)) o yüzden ben genç odası kıvamında bebek odası bakıyorum. duvarlarını süslemeyi düşünüyorum daha çok ki mobilyaya o kadar para vericem uzun süre kullansın. Tabi bilemiyorum şu anki fikrim. belki size de yardımcı olabilirim:))

özgecim... ayy sorma valla bende ondan korkuyorum :)))) yarın inşallah kesin bişey söyler doktor cinsiyetimiz içinde... akşam geldiğinde oturur biağzını ararım :) haha.... valla son anda çıkar da zırt diye acayip bişey der diye korkuyorum.. hayırr yani bişi değil de eda ya ben karar verdim ya (o gizem demişti:)) bu sefer pek diretemem de... ama yokk yaaa ben kandırırım kocişimi... çok kandırıkçıyımdır kaydirigubbakcemile3 anladın sen onu :))))

Nazlıcım gayet hoş ve zarif bir oda
zehircim çok sevindim canım.inşallah hep böyle güzel haberler alırız

günaydın kızlar eskisi kadar fazla takılamıorum topiğe işlerim çok yoğun bu ara.nazlı ekleidğin oda çok hoş çok beğendim.beyaz mobilyanın yeri bebek odasında bile bambaşka ..bide kızlar sabah farkettim eğilipte ayakkabılarımı bağlayamadım yaa karnımdan..ben mi anormalim yoksa aranızda benim gibi olan varmı kızlar yaaaaaaaaaa :gitme:

sağolun arkadaşlar yaaa. daha bi içime sindi şimdi.

evet bende eğilemiyorum . merdivene kaldırıyorum artık ayağımı:)))

Back
X