2010 Nisan Anneleri

ya kızlar nasıl bu şeyleri ekliyorsunuz ben yaptım ama çıkmıyor yaa

canım linki kopyalayınca çıkmıyosa, hazırladığın tickerın üzerine sağ tuşla bas ve en alttaki özelliklere tıkla. orda yazan adresi copy yap sonra kullanıcı panelindeki yere yapıştır. o zaman çıkıyo...

Yazgülüm hoşgeldin.Sana da günaydınlar.İnşalah bişeyin yoktur.Eğer lekelenmen kırmızı ise başka dr da olsa bir git muayene ol bence.

Kızlar mideniz yanmasın diye ne yiyorsunuz? Sahurda kahvaltı yapıyorum acayip midem yanıyor.
Yoğurtu şeyler mi yesek acaba ya da meyve falan. Akşam yemekten sonra da yani ne zaman yesem yanıyor.
Mide yanmasına karşı hangi gıdaları önerirsiniz

Hoşgeldin derindeniz.

Sahurda yedikten sonra hemen yatma canım.Hemen yatarsan daha çok yanma olur.Oruç tutuyorsan bir gunde tutmadan dene yanman yine aynı olacak mı bakalım.

gunaydın kıslar dun bebegımın kalp atısını gordum duyamadım ama doktorum karından bakıldıgı ıcın dedi 105 atıyordu mınık yavrumun kalbi bebegıde gordum minicikti ALLAHIM SANA SUKURLER OLSUN AMA AKSAM GECEYI ACILDE GECIRDIM BAŞ AGRISI MIGDE BULANTISI ÇOK KOTUYDUM SERUM LA AGRI KESICI YAPTILAR AMA KORKTUM IHSALLAH BEBEGIME BIRSEY OLMAZ HALA DEVAM EDIYOR BAS AGRIM NAPICAM BILMIYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…