2010 Nisan Anneleri

hadi gözün aydın canım...
ne güzel kalbi atmış işte sorun yok yani..
darısı benim başıma..inşallah ben de duyarım..
geçmiş olsun, umarım bir an önce baş ağrın geçer, sonuçta her hamile kolay geçirmiyo.
inşallah bundan sonrası kolay geçer.bebek sahibi olmak zormuş..yaşamayan bilmiyo gerçekten. uzaktan kolay geliyo ama bütün herşey değişiyo hamilelikte...

geçmiş olsun canım yat dinlen kendini yorma.

Bebeği görmüşsün nasıldı bu senin tickerdeki gibi miydi? yani renksiz de olsa hatlar belli oluyor mu nokta gibi mi?

Canım geçmiş olsun...bebişin sağlıklı ya inşsllsh sende bi an önce iyileşirsin...

saol canım çok tsk ederimmm basagrısına mıgde bulantısıda eklenınce cok kotu oldu ıstıfrah ettım rahatladım ama hala devam edıyor bas agrım

canım benim gözün aydın gördün demekki pamuk civicvinin kalp pıtpıtını çok güzel bir duygu yaa içinde bir can var rabbim yarın banda nasip eğler inşallah nazcığım dün seni baya bir merak ettim

Geçmiş olsun... Ben hiç mide yanması hissetmedim...
Oruçta tutmuyorum.. Sen tutuyormusun?

Gözün aydın canımmm.Çok sevindim.İnşallah bizlerde görürüz o pıt pıtları.Dün akşam benimde başım kötüydü 110 bitki diye bir yağ var ondnunla masaj yaptık geçti çokşukür.

ben duyamadım ama gordum 105 atıyordu mınık yavrumun kalbi 3 hafta sonraya cagırdı nasıl gecıcek bılmıyorum

tatu inşalh güzel haberler alırsın canım seninki ne kadarlık oldu . Bende dün doktora giitim senin gibiydim acaba kese büyüdümü gelişme varmı diye doktor güzel büyümüş dedi 2 cm olmuş kese bebeğide gördüm küçücük ama ben 5+5 olduğumdan kalp atışlarını duyamadım . Ama bebeğimi azda fasulye gibi görmek bana yetti ınşallh sende güzel şeyler duyarsın ve görürsün

Kolay geçer inşallah.Birde transferden sonraki günlerini düşünürsen endişeli bekleyişi hiç degilse bu bekleyiş daha mutlu bir bekleyiş olacak.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…