- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
- 356
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar kızlar.Sabahtan yazdım ne cevap var ne bişi bende hiç yazmadım bişi.
Yarın görüşürüz.
hepimiz için sağlıklı olmaları hayırlı evlat olmalarıen önemlisidir... aramızda illeerkekyadakızolsun diyen biri olduğunu sanmıyorum ama hiiçç merak etmeyen biri var mıdır acaba şu dünyadaa.... :)))))
harekete benzer bişeyler hıssedıyorum ama emın degılım çünkü doktorum 20 haftadan önce hıssedemezsın demıstı...ee ozaman hıssettıgım ne anlamaıdm bagırsak hareketıne benzemıyokı
bende bişiler hissediyorum bağırsak hareketi değil bu.
ayırt edebiliyorum.ama benim 2.hamileliğim erken hissedebilirmişim.bunuda nette bir yerde okudum.
ayy evett unutuyodum az kaldıı... okul dönüşü marketten çikolata stoğumu halletmem lazımm.. yarım saat önce mi başlıyım ki yemeye... geçen erkeğe benziyo lafını duyduğum gün :)))) hehahaheheh sabah 7de başladım yemeye... çok mu geldi acaba.. pek tepindi zavallı çocuğumm....
yarım saat önce yicekmişiz canımm
bu arada bebeğinin hareketlerini hissedenler bebeğiniz en çok siz ne yaparken hareket ediyor farkına vardınız mı*benimki namaz kılıp kuran okurken resmen coşuyor