2010 Nisan Anneleri

bende perşembe gitcem delikafadulden benim eşimde kız istiyodu ama benim istediğim oldu gibim.. bizim isimler belli zaten.

bebegcım gecenlerde normal doğum ızlemıştım keske ızlemeeydın dedın ya haklıymışsın hala etkısındeyım.kızın normal mı yoksa sezaryanlamı olmuştu cnm

zeyracım gözün aydın.darısı biz yaptırmayanların başına..
ayyy kızlar canım hamsi ızgarası çekti hemde nasıl*ben hAFTASONUNA KADAR NASIL BEKLEYECEĞİM YAAAA
yazgülüm bu zamana kadar girerdi topiğe ben artık korkmaya başladım

evet kızlar bende cıkolata yedım yarım saat onceden maasallahıvardıı oğluşumun.gosterdı

bu arada bebeğinin hareketlerini hissedenler bebeğiniz en çok siz ne yaparken hareket ediyor farkına vardınız mı*benimki namaz kılıp kuran okurken resmen coşuyor

kızlarr ben de çıkıyorum.. iyi akşamlar hepinizee...iyi bakın bebişlerinizee... akşam inş. görüşürüzz.. çok ödevimiz olmazsa tabii...

valla biz ailecek kız istiyoduk ama prensimizi de dört gözle bekliyoz kucağımıza aldıktan sonra hiçç farketmicek eminimki. birpericim bizde çok şükür isim konusunda karışan yok. insanın kendi çocuğu için kendi babası bile karışsa siniri bozuluyo.

kızlar ben 2.hamileliğim olmasına rağman daha bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum 15.haftada hisseden olmuşmuydu

kesınlıkle tarhancım kızmıs erkekmıs hıcccc farketmez benım ıcınde yeterkı saglıklı bı sekılde kucagıma alayım elı ayagı duzgun saglıkı bı bebek olsun yeter bana...

benim kızım sezeryanla doğmuştu hayatçım.. inş. buda öyle doğucak...

ayşecim... ben sabah bişey yazdığını görmedim cnımm.. gözümden kaçmıştır sanırım.. kusura bakma lütfenn...

harekete benzer bişeyler hıssedıyorum ama emın degılım çünkü doktorum 20 haftadan önce hıssedemezsın demıstı...ee ozaman hıssettıgım ne anlamaıdm bagırsak hareketıne benzemıyokı

hepimiz için sağlıklı olmaları hayırlı evlat olmalarıen önemlisidir... aramızda illeerkekyadakızolsun diyen biri olduğunu sanmıyorum ama hiiçç merak etmeyen biri var mıdır acaba şu dünyadaa.... :)))))

bende bişiler hissediyorum bağırsak hareketi değil bu.
ayırt edebiliyorum.ama benim 2.hamileliğim erken hissedebilirmişim.bunuda nette bir yerde okudum.

hepimiz için sağlıklı olmaları hayırlı evlat olmalarıen önemlisidir... aramızda illeerkekyadakızolsun diyen biri olduğunu sanmıyorum ama hiiçç merak etmeyen biri var mıdır acaba şu dünyadaa.... :)))))

bence yokturrrrrrrr herkesın gönlündede gızlıden gızlıye bı aslan yatar.....gamyoncuiremsu

harekete benzer bişeyler hıssedıyorum ama emın degılım çünkü doktorum 20 haftadan önce hıssedemezsın demıstı...ee ozaman hıssettıgım ne anlamaıdm bagırsak hareketıne benzemıyokı

doktorlar öyle diyor ama bilmiyorumki benim ilk bebeğim 20. haftada hareket etmişti

ayy evett unutuyodum az kaldıı... okul dönüşü marketten çikolata stoğumu halletmem lazımm.. yarım saat önce mi başlıyım ki yemeye... geçen erkeğe benziyo lafını duyduğum gün :)))) hehahaheheh sabah 7de başladım yemeye... çok mu geldi acaba.. pek tepindi zavallı çocuğumm....

yarım saat önce yicekmişiz canımm

kızlar gerçekten çikolata veya nesquik bebekleri hareketlendiriyormu ben hiç bilmiyordum ama hamile kaldıktan sonra normalde cok sevmeme rağman çok tükettim çikalata ve nesquik acaba ondan mı benim oğlan ha bire tepiniyorkaydirigubbakcemile3

bu arada bebeğinin hareketlerini hissedenler bebeğiniz en çok siz ne yaparken hareket ediyor farkına vardınız mı*benimki namaz kılıp kuran okurken resmen coşuyor

ne güzel ya hissediyor demekki o küçücük haliyle ay yerim ben onu:emir_bebek:
benim önceleri yattığımda kıpırdıyordu ama şimdi fark etmiyor az önce bile hareket etti heralde çikolatayı çok yediğimden ama bunu denicem akşam kocam geçen geldi sallıyo karnımı uyansında hareket etsin diye o da hissedecekmişsırnaşık şey yazık bakalım işe yararsa kocişimde hisseder belki

ben 3-4 gündür hissediyorum bebeğimi ilk gebeliğim ama eminimki bu bebeğimin hareketleri,

Back
X