Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tarhancım gecmıs olsun hayırdır neyın vardı
slm kızlar nasılsınız üçlümüz temiz çıkmış şükürler olsun
saol canım valla bende anlamadım grip gibiydim ama 1 günde geçti sanırım alerjik bir durumdu yine. birde sürekli elim ayağım kesiliyor birden tansiyonum düşüyomu çıkıyomu anlamıyorum.
bu arada uzun zamandır göğüslerimde hassasiyet, bazen kaşıntı bazende sızlama var benimuçları da koyulaştı ve büyüdü.kaydirigubbakcemile3
saol canım valla bende anlamadım grip gibiydim ama 1 günde geçti sanırım alerjik bir durumdu yine. birde sürekli elim ayağım kesiliyor birden tansiyonum düşüyomu çıkıyomu anlamıyorum.
bu arada uzun zamandır göğüslerimde hassasiyet, bazen kaşıntı bazende sızlama var benimuçları da koyulaştı ve büyüdü.kaydirigubbakcemile3
düzelmene sevındım canım dıkkat et kendıne...bazen banada birden yorgunluk çöküyor özellıkle sabahları sankı hıc uyumamısım sopa yemısım gıbı :)) sonra gecıyor...
kızlar tetanosaşısı olan varmı benım yarın sağlık ocaına gıdıp vurunmam gerekıyo 4 une gel demıslerdı.
sorma canım sabahları bende kendi kendimi çekemiyorum. bu veletler biz uyrken bize sopa atıyor sanırımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öncelikle geçmiş olsun cnım.. bende grip oldum yaa mafoldumben dökülüyorum resmen ... soonra odamız yandaki dolapları kullanabileceğimiz büyüklükte sanıyorum.. zaten bunu nette bi sitede gördüm muhtemelen resme göre ısmarlama yaptırırızzemuszemus ve o korkuluk meselesi de canım benim kızım yataktan düşmeyeli 3 yıl oluyo ama ben halaa önüne yastık koyuyorum kaydirigubbakcemile3 anlamışsındır ne demek istediğimi..ama uyarıların ve önerilerin için çoook sağol opuyorumnanaktanarkadaşlar merhabalar geçmişi okumayı yeni bitirdim. dün rahatsızdım işe gelemedim. dinlendim. sizler iyisinizdir inşallahopuyorumnanaktan
canımcım gerçekten çok şık bir takım. yalnız gerçekten böyle bir şeyi almayı ya da yaptırmayı düşünüyorsanız bir kaç uyarım olacak. meslek icabı:) sol taraftaki dolaplarınız odanız yeterince geniş değilse iptal olacaktır. bu durumda dolap yetersiz gelir. eğer iptal olmazsa da o taraftaki yatağı daha güvenli bir korkulukla desteklemenizi tavsiye ederim. ufaklıkların düşüp bir yerlerini kırmalarını istememopuyorumnanaktan.
ohhgözün aydın güzelim..darısı benim gibi yaptırmayanların başına inş. :Saruboceq:slm kızlar nasılsınız üçlümüz temiz çıkmış şükürler olsun
yemeğimin biri pişti evet.. ama asıl yemeğim fırında pişeceği için okul dönüşü malesef... hamiş kaldığımdan beri ilk kez canım balık istedii... bakalım inş. yiyebilirim :Saruboceq:oohh bebekçim yemeğinide halletmişin maşallah valla.....
benim canım bu ara hiç bişi istemiyo,aşermeler falanda bitti,şöle aklıma bişi gelsede pişirsem diye bakıyorum ama yok.....
selam anneler nasılsınız? ne zaman yazsam arada kaynıyorum ama şansımı bi daha deniyim dedim.nasılsınız? bıdıklar nasıl?