kizlar herkese selam oglusum ve ben seker hastaligi ile ugrasiyoruz dün diabetisyende idim ignemiz günde 4 e cikti ve dozu arttirildi ahh ahhh ne kadar zormus hem seker hemde bebisimle Allah im dogumdan sonra herseyi unuturum insallah
geçmiş olsun elifçim az kaldı arkadaşım inşallah kuzucuklara sağlıkla bi kavuşalım hep iyi anları hatırlıcaz eminim.
merhaba anneler.bugün kayıt oldum ve böyle bir forum bulduğuma çok sevindim.bende şu an 35 haftalık hamileyim.ama ulrasona göre 3 hafta önde gidiyor bebişim.son adet tarihine göre 28 nisanda bekliyorum melek kızımı.ama ultrasona göre 4-6 nisan gözüküyor.dr.umda nisan 15 ten sonra bekleyecez diyor.hangisine inanayım şaşırdım.işterinde son iki günüm.ine ayrılıyorum bende.umarım hepimiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı.Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin.
hoşgeldin aramıza haticezeynep. hayırlı doğumlar olsun sana da inşallah. sen de bu topikte sık rastlanan annelerdensin demek hayırlısı olsun hepimizin hakkında. ilk bebeğinmi ve cinsiyetiniz nedir?