Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba herkese İyİsİnİz dİmİ?
Ben İŞteyİm. ÖĞleden sonra da temİzlİkÇİler gelİp evİmİ temİzleyecek:)) ohhh mİsss. Evde temİzken doĞurayım barİ bu hafta sonu:))))))))))
günaydın şekerler nasılsınız bende heyecanım giderek artıyo inanamıyorum hala yaa yarın akşam hayırlısıyla işallah allahım kısmet ederse minikaşkım kollarımda olucakk hala rüya gibi gelio..
doğurayım bari diyosun yani ay nazlı güldürdün beni. Hadi bakalım güle güle kirletin tertemiz eve gelsin bebişin
günaydın şekerler nasılsınız bende heyecanım giderek artıyo inanamıyorum hala yaa yarın akşam hayırlısıyla işallah allahım kısmet ederse minikaşkım kollarımda olucakk hala rüya gibi gelio..
canım ya hayırlısı olsun inşallahhhhh.... Ben senden daha heyecanlıyım:))
:)) evet yaa olsun artık istiyorum bak nasılsa başladı doğumlarımız sıradaki ben olmak istiyorum:))
sorma nazlıcım yaa içim pırpır şimdide sezeryan doğum videolarını izliom ama daha çok heyecanlanıom.yarın benim bebişimdemi böyle doğucak die.
e tamam doğur o zaman hadi c.tesi de sen doğum yap. :lepi:
günaydin hamisler ve güzel bebisleri
E TAMAM O ZAMAN KİMSE ÖNÜME GEÇMESİN CUMARTESİ SIRA BENDE. HADİ BEYİN GÜÇLERİMİZİ BİRLEŞTİRİN. HEPİMİZ BİRDEN İSTERSEK OLUR:)))):enbuyukkk:
Günaydın herkese
Normal doğum yapanların genelde kaçıncı haftalarında doğurduklarını merak ediyorum.
Mart annelerine baktım 40 haftada olmuş normal doğumlar. Arkadaşlara sordum 36 var 38 var sizce nasıl?