herkese günaydın kızlar hayırlı cumalar, iyi hafta sonları. ne güzel bu hafta da çok çabuk geçti ve bugün işyerimde uzuuuuun bir süreliğine son çalışma günüm ben de izne ayrılıyorum inşallah. sizler nasılsınız bakalım?
nasıl ya çok kilolu olunca diğer bebek durmadı mı rahimde allah korusun korkutma beni yaaaaa mafoldumben ben de normal doğurayım diyordum. ne kadar sonra hamile kaldı o kilolu olandan sonra?
gülsemin yapma allah aşkına dün bu kızları ikna edene kadar göbeğim çatladı. onlar yine bizden merak etme vermeyiz başka topiğe Şeniz
günaydin canim hosgeldinn Şeniz oh oh bol bol dinlenirsin artik canim
tavla sözümüde unutmadim yüzyüze gelemesekte msnde oynariz bizde kaydirigubbakcemile3
diger soruna gelince canim ,evet ikinci bebek cok kilolu dogunca bir de normalle dogurtuldugu icin rahimde cökme olmus cok yipranmis ,bunlara korunun denilmisti
eltime defalarca soyledimsede igne yaptirmaya götüremedim yok iste süt korur dedi yok kocamdan korkuyorum duyarsa falan dedi(kaynim izin vermiyordu korunmasina)
3 nisanda bebegi dünyaya geldi iste 11.ci ayda falan yine hamile kalmis 6 ay gibi bir sürede
ilk götürdüm bunu doktora bebek cok kücük dediler sonra bir ay sonra yine götürdüm yine kücük dediler
artik ücüncüye götürdügümde ya dedim kücük kücük diyorsunuz bu bebek gelismiyor mu yoksa ? eltimde lekenlemeler basladi buna igne vurdular
ama iste bebek ölmüs karninda beslenememekten
gecen hafta ölüm sonuclari geldi rahim hazir olamadigindan falan filan diye
simdi uzun bir süre yasak hem iliski hem gebelik ,rahim bu kürtaj sonucuda iyice yipranmis :1no2: