2010 Nisan Anneleri

herkese günaydın kızlar hayırlı cumalar, iyi hafta sonları. ne güzel bu hafta da çok çabuk geçti ve bugün işyerimde uzuuuuun bir süreliğine son çalışma günüm ben de izne ayrılıyorum inşallah. sizler nasılsınız bakalım?

nasıl ya çok kilolu olunca diğer bebek durmadı mı rahimde allah korusun korkutma beni yaaaaa mafoldumben ben de normal doğurayım diyordum. ne kadar sonra hamile kaldı o kilolu olandan sonra?
gülsemin yapma allah aşkına dün bu kızları ikna edene kadar göbeğim çatladı. onlar yine bizden merak etme vermeyiz başka topiğe Şeniz

günaydin canim hosgeldinn Şeniz oh oh bol bol dinlenirsin artik canim
tavla sözümüde unutmadim yüzyüze gelemesekte msnde oynariz bizde kaydirigubbakcemile3

diger soruna gelince canim ,evet ikinci bebek cok kilolu dogunca bir de normalle dogurtuldugu icin rahimde cökme olmus cok yipranmis ,bunlara korunun denilmisti
eltime defalarca soyledimsede igne yaptirmaya götüremedim yok iste süt korur dedi yok kocamdan korkuyorum duyarsa falan dedi(kaynim izin vermiyordu korunmasina)
3 nisanda bebegi dünyaya geldi iste 11.ci ayda falan yine hamile kalmis 6 ay gibi bir sürede
ilk götürdüm bunu doktora bebek cok kücük dediler sonra bir ay sonra yine götürdüm yine kücük dediler
artik ücüncüye götürdügümde ya dedim kücük kücük diyorsunuz bu bebek gelismiyor mu yoksa ? eltimde lekenlemeler basladi buna igne vurdular
ama iste bebek ölmüs karninda beslenememekten
gecen hafta ölüm sonuclari geldi rahim hazir olamadigindan falan filan diye
simdi uzun bir süre yasak hem iliski hem gebelik ,rahim bu kürtaj sonucuda iyice yipranmis :1no2:

günaydin anniŞler ve dogmamis melekler opuyorumnanaktan
hastaneye giden arkadaslar iyi haberlerle dönün insallah bakalim ne kadar olmus kuzuucuklar,nasillarmis ,keyifleri nasilmis :asigim:

dün gece burdan ciktiktan sonra uzandim o agriyla ama ne mümkün gecmek bilmedi
ara ara kasildi ama sonra bisey yokmus gibi normale döndü

gece boyunca tekrarladi durdu aglamaktan beter oldum :çok üzgünüm: ,ben gercek sancilara nasil dayanicam simdiden böyle olursam senağlama

2,5 saat uyuyabildim sadece ,wcye gitmek icin bile yataktan kalkamaz oldum agridan

ben her sabah kalktigimda bebek asagiya inmismi diye elle kontrol ediyorum mide hizasindan

bugun bebegim cok asagiya inmis 5 parmak kadar hemde ama dün yukaridaydi halaacaba agrim ondan olmus olabilir mi ?

canım günaydın geçmiş olsun ya.şimdi iyisin dimi*artık yavaştan sancılanmalar başladı bazısı yalancı sancılar ama bizi korkutmaya yetiyo.bak 18 gün hastanede yattım benim hissetmediğim nst de çıkan sancılar yalancı sancılarmışki oğlum doğmadı yoksa dr um millet bu sancılarla doğuruyo dedi.oğlum yatırdı beni hastanede geldi.birde o kadar komik ki yatarken hastanede başı aşağıda olamasına rağmen hep soluma vuruyodu.bende diyodum oğlum ordan çıkış yok,sen küçüksün bilemiyosun dahakaydirigubbakcemile3

sen bize mart annesi olacaz diye kızdın ya. bak bebişin neler yaptı sana:)))) bizden önce doğurursan hiç şaşmam valla:umursamaz:

nazlıcım maşallah nerdeyse 38 e girceksin.sezaryan mı yapcan sen*

refiscimm sagol bitanem sinavda dogurmazsam ben baska gün dogurmam herhalde
insallah Allah yar ve yardimcim olur yarin:Saruboceq: ,pazartesi kontrolum var diye katlaniyorum agrilarima dogrumu yapiyorum bilmiyorum :1no2:

fundacim hayirli haberlerle gel bitanem insallah Şeniz

sarimelekcim senin bebis kac kiloydu ki canim ? üzülme dünyaya geldiginde besler büyütürsün :1hug: tek duan saglikli olsun Allahim olsun canimcim

canım sağol iyi dileklerin için inşallah hepimiz iyi haberlerle geliriz

herkese günaydın kızlar hayırlı cumalar, iyi hafta sonları. ne güzel bu hafta da çok çabuk geçti ve bugün işyerimde uzuuuuun bir süreliğine son çalışma günüm ben de izne ayrılıyorum inşallah. sizler nasılsınız bakalım?

ben doguramamm o bi gercek :1shok:

eltim güle oynaya gitti doguma kaydirigubbakcemile3 o kadar rahatti ki

hatta ücüncüyede dogurmak istedi ama biliyorsunuz kaybetmisti gecen haftalarda

cunku 5 kiloya yakin dogurdugundan rahimi toparlanamamis ucuncuyede hamile kalinca bebegi beslenememis

nasıl ya çok kilolu olunca diğer bebek durmadı mı rahimde allah korusun korkutma beni yaaaaa mafoldumben ben de normal doğurayım diyordum. ne kadar sonra hamile kaldı o kilolu olandan sonra?

valla ben bilmem dün listeyi yaptık işte c.tesi sensin. oyun bozanlık yok alsanaalsanasmile ne güzel işte daha ne istiyosun şekerim bir an önce olsun bitsin gelmişsin sonuna artık opuyorumnanaktan

gülsemin yapma allah aşkına dün bu kızları ikna edene kadar göbeğim çatladı. onlar yine bizden merak etme vermeyiz başka topiğe Şeniz

ay pardon kızlar baktım burası sessizleşiyo oyuna daldım bendekaydirigubbakcemile3
ya bu gün seçem işini kim çıkardı hatırlayamıyom gözü kesen varsa geçmişe bi baksın bu akşam olan bir konuşma
bu arada özgecim, gelincikcim, yurdagülcüm hoşgeldinizzz
nazlıcım iyi gecelerrr ayrıca yemezler gününü beklekaydirigubbakcemile3

ben çıkarttım canım unuttunmu sana da cebren ve hile ile gün seçtirdim bak salı senin ona göre. p.tesiye semafatih doğum yapacakmış çrş yı da birine verdik ama kimdi ya tüh neyse çıkar sahibi heralde kaydirigubbakcemile3

sana da günaydın canım o kadar ağrı gitti mi yani. sen bekle yarın gidip doğurucan zati. bugün bi daha gitme boşuna :)

inşallah fundacım bugün senle birlikte dr a ne kadar gidecek varsa hayırlı haberlerle gelsin. bekliyoruz.

kızlar bu arada önümüzdeki haftaya birkaç gün boş doğurmak isteyen varsa 31 i,nden itibaren alabiliriz tercihleri. refişim 1 mi 2 nisan mı karar ver tatlım. 4 nisan benim olsun. ya hakkaten bi liste yapalım da ben nasıl yapıldığını bilmiyorum. bakalım kimlerinki tutacak? beyin gücüne güvenmeli mi?

canım günaydın .öncelikle gözün aydın son iş günün he maşallah baya çalıştın canım dinlen bundan sonra bol bol.iyi dileklerin içi sağol canımkaydirigubbakcemile2

ben cıkıyorum kızlar...
inşlh doktorumun bana bir gun verir artık...
hemde suni sancıyla deneyelim diye tutdurmaz....bu sinirle boğarım onu valla....
gene heyecandan tansiyon tavan...
acayip bir kalp çarpıntısı eşliğinde kahvaltı yaptım....
nese kızlar kaçayım ben...
bakalım nst falan gene iki saati bulur gelmemiz....
öpüyorum sizleri doktora gidecek diğer annişler sizlerde guzel haberlerle dönün .....

özgecim stress yapma canim yha
iyi haberlerle gel insallah canim :1hug:

tabi canım haklsın tut valla zamanında gelsin inşallah...opuyorumnanaktan

insallah canim insallahh :Saruboceq:

sen çok uğraştın bak mart annesi olabilecek arkadaşlarla gördünmü bak senin oğlan kıskandığını anladı seni de mart annesi yapacaktı heralde kaydirigubbakcemile3 aman aman hayırlısı kimseyi zorla doğurtmuyoruz isteyen istediği tarihe karar versin enerji toplayıp o güne hazırlıyoruz. bak nazlı o potada bu gece 24 ten sonra istediği saat doğurabilir ama bugün olmaz bugün butter doğum yapacak inşallah. ondan da kim haber alacak ya? bu arada tatlıms tuğbayı arasak mı dün sancım var diyodu kızcağız iyi mi ki bilmiyorumkismile

:roflol: :roflol: dosdogru valla :icecream:

sinemcim bildiğim kadarıyla tuğba geç kalkıyor biraz bekleyin bence aramak için. öğleden sonra gelmezse arayın. bende hazırlanıp gideyim bari canım sıkıldı. işleri halleder ordan da halıcıya giderim kızıma halı alıp geleyim:)

canım günaydın geçmiş olsun ya.şimdi iyisin dimi*artık yavaştan sancılanmalar başladı bazısı yalancı sancılar ama bizi korkutmaya yetiyo.bak 18 gün hastanede yattım benim hissetmediğim nst de çıkan sancılar yalancı sancılarmışki oğlum doğmadı yoksa dr um millet bu sancılarla doğuruyo dedi.oğlum yatırdı beni hastanede geldi.birde o kadar komik ki yatarken hastanede başı aşağıda olamasına rağmen hep soluma vuruyodu.bende diyodum oğlum ordan çıkış yok,sen küçüksün bilemiyosun dahakaydirigubbakcemile3

daha iyiyimm fundacim kendimi o kadar normal doguma odakladim ki (zaten burdaki doktorlar cok cok zor sezaryen yapiyorlar) bu sancilara bile dayanamadigimi anladim dün gece

gecen hafta benimde doktor yine sevk kagidi yazdi hastaneye ,aynen senin gibi nst´de sancim cikiyordu ama bende tik yoktu bir de acilma vardi

ama ilk kez dün gece agrim oldu yoksa iyiydim ben yha :gitme: pazartesi kontrolum var diye direttim hastaneye gitmemek icin

hayır fundacım normal doğumu bekliyoruz biz. yoksa zaten alırlardı sanırım bu hafta:)))
pazartesi son kez bakalım dedi dr. zaten sen yatarken kaçırmışsındır. 30 una kadar gelmezse suni sancıyla başlatıcaz doğumu demişti. bakalım bu kez ne diyecek?

günaydın güzel annişler hepinize hayırlı cumalar bol bol sağlıklı günler diliyorum şimdiden

daha iyiyimm fundacim kendimi o kadar normal doguma odakladim ki (zaten burdaki doktorlar cok cok zor sezaryen yapiyorlar) bu sancilara bile dayanamadigimi anladim dün gece

gecen hafta benimde doktor yine sevk kagidi yazdi hastaneye ,aynen senin gibi nst´de sancim cikiyordu ama bende tik yoktu bir de acilma vardi

ama ilk kez dün gece agrim oldu yoksa iyiydim ben yha :gitme: pazartesi kontrolum var diye direttim hastaneye gitmemek icin

canım öncelikle eltine çok geçmiş olsun.Allahm daha sağlıklısını versin.canım yurtdışında normal doğuma çok özen gösteriyolarmş evet çok zorda kalmadıkça sezaryan yapmıyolarmış.inşllah vakti geldiğinde gelir kuzucuklarımız bize.açılman kaç cm di canım*

hayır fundacım normal doğumu bekliyoruz biz. yoksa zaten alırlardı sanırım bu hafta:)))

pazartesi son kez bakalım dedi dr. zaten sen yatarken kaçırmışsındır. 30 una kadar gelmezse suni sancıyla başlatıcaz doğumu demişti. bakalım bu kez ne diyecek?

canım o zaman yarına odaklanalımda doğur sen beyin gücüyle sana sancı yollayalım neymiş öyle suni sancı falan*biz doğurtcaz senikaydirigubbakcemile

ANNEE canım az önce gözün aydın dediğim msj sanaydı bi karışıklık olmuş canım.artık son iş günün bugünden sonra bolcana dinleneceksin ne güzel.

hoşbulduk gülseminciğim canım benim nasılsın şimdi okudum geçmiş olsun bitanem benim belki hissettiklerin yalancı sancılardır canım benim rabbimin izniyle az kaldı canım biraz daha sabretsin bebişlerimiz inşallah

sinemciğim ohhh izine ayrılıyormuşsun o zamn gece sohbetleri artık sensiz olmaz dimi ama zaten doğumdan sonra bence başımızı kaşımaya vakit bulamayacağız gibime geliyo gelen giden olur gündüzleride ohhh iyi oldu valla izin olayın

özgeciğim canım hayırlı haberlerle gel inşallah canım doktorundan bu arada rüyamda mehtap ve seni gördüm bende bebişler doğmuştu aynı beşiğe yatırıyorduk bebişleri çok güzel bir beşikleri vardı bebişlerimizin hayırlara çıksın inşallah

günaydin canim hosgeldinn Şeniz oh oh bol bol dinlenirsin artik canim
tavla sözümüde unutmadim yüzyüze gelemesekte msnde oynariz bizde kaydirigubbakcemile3

diger soruna gelince canim ,evet ikinci bebek cok kilolu dogunca bir de normalle dogurtuldugu icin rahimde cökme olmus cok yipranmis ,bunlara korunun denilmisti
eltime defalarca soyledimsede igne yaptirmaya götüremedim yok iste süt korur dedi yok kocamdan korkuyorum duyarsa falan dedi(kaynim izin vermiyordu korunmasina)
3 nisanda bebegi dünyaya geldi iste 11.ci ayda falan yine hamile kalmis 6 ay gibi bir sürede
ilk götürdüm bunu doktora bebek cok kücük dediler sonra bir ay sonra yine götürdüm yine kücük dediler
artik ücüncüye götürdügümde ya dedim kücük kücük diyorsunuz bu bebek gelismiyor mu yoksa ? eltimde lekenlemeler basladi buna igne vurdular
ama iste bebek ölmüs karninda beslenememekten
gecen hafta ölüm sonuclari geldi rahim hazir olamadigindan falan filan diye
simdi uzun bir süre yasak hem iliski hem gebelik ,rahim bu kürtaj sonucuda iyice yipranmis :1no2:

ayyyyy çok üzüldüm bak şimdi allah korusun. ki orda sağlığa çok önem veriyorlar takip falan da ediyorlar sanırım o imkanın içinde böyle olması üzücü olmuş.neyse inşallah allah başka sıkıntı göstermesin.

canım günaydın .öncelikle gözün aydın son iş günün he maşallah baya çalıştın canım dinlen bundan sonra bol bol.iyi dileklerin içi sağol canımkaydirigubbakcemile2

sağol şekerim iyi dileklerin için sen den de çok iyi şeyler bekliyoruz. bak gittinmi yatmak yok hastanede hemen git gel emi? zemuszemus

sinemcim bildiğim kadarıyla tuğba geç kalkıyor biraz bekleyin bence aramak için. öğleden sonra gelmezse arayın. bende hazırlanıp gideyim bari canım sıkıldı. işleri halleder ordan da halıcıya giderim kızıma halı alıp geleyim:)

bende numarası yok zaten de merak ettim gece yazdıklarını okuyunca umarım hayırlısı olsun. senin canının sıkıntısı yarın geçicek merak etme hele bi doğur da :) halıyı da kucakla gel emi nazlı sonra yollarda doğur arkadaşım aferin:oklava:

canım öncelikle eltine çok geçmiş olsun.Allahm daha sağlıklısını versin.canım yurtdışında normal doğuma çok özen gösteriyolarmş evet çok zorda kalmadıkça sezaryan yapmıyolarmış.inşllah vakti geldiğinde gelir kuzucuklarımız bize.açılman kaç cm di canım*

acilmam 1 cm canim ,eltim icin dileklerin icinde sagol canimcim
evet canim yha ölümüne sanci cekecen bebek gelmiyorsa anca sezaryen kaydirigubbakcemile3

günaydın dünürcüğüm hava ne kadar güzrel dimi burada ama soğuk keşek güneşi olduğu gibi sıak olsa yaa off saat 11 olmuş biz daha kahvaltı yapmadık yapalım hazırlayalım kızım aç kalmasın öpüyorum canımcım ben gelene kadar gidersen inşallah güzel haberler getirirsin canım biraz daha bekler damadım annesinin göbişinde canım inşallah canımcım bana msj atmayı unutma canımcım kocaman öptüm bu arada az daha yakın olsaydıkda kahvaltıya gelseydin şimdi yanıma ne güzel olurdu yaaaboshayallersmile

annee cim tamam canım yatmak yok gelcem benim oğlanın keyfi yerine geliyo gerçi hastanede hoplayıp zıplıyo.gerçi geçen çıktık gelirken hastaneden dünyalar yavrumun oldu evini özlemiş sanırım yarım saatlik yolda 2 dk durmadı.biz sizi özleriz geliriz hemen/B]

bende numarası yok zaten de merak ettim gece yazdıklarını okuyunca umarım hayırlısı olsun. senin canının sıkıntısı yarın geçicek merak etme hele bi doğur da :) halıyı da kucakla gel emi nazlı sonra yollarda doğur arkadaşım aferin:oklava:

doğurucam dimi? kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

yok yok taşımam merak etme. taş gibi babası var kızımın taşısın lülülülülülü

hoşbulduk gülseminciğim canım benim nasılsın şimdi okudum geçmiş olsun bitanem benim belki hissettiklerin yalancı sancılardır canım benim rabbimin izniyle az kaldı canım biraz daha sabretsin bebişlerimiz inşallah

sagol canim benim iyiyim simdi
insallah saglikla vaktinde gelirler ,sizler gibi bir iki haftam kalsa dört gözle beklerdim inanin
ama daha 4 haftadan fazla var benimkinin gelmesine o yüzden korkuyorum :1no2:

ayyyyy çok üzüldüm bak şimdi allah korusun. ki orda sağlığa çok önem veriyorlar takip falan da ediyorlar sanırım o imkanın içinde böyle olması üzücü olmuş.neyse inşallah allah başka sıkıntı göstermesin

evet canimcim ama eltimin sucu tamamiyle
ona hap aldim icmedi ,hapi icmiyor diye igne yaptirmak icin randevu aldim param yok dedi ,kocamdan alamam dedi ben ödicem dedim ama nafile götüremedim
hee sanmayin ki kocasini cok tii´´ye alan birisi
kendisinde hepatit b oldugundan böyle seylerin tahlillerde cikacagini saniyor o yuzden korkuyordu korunmaktan
aama bak yasayip görecegi varmis ,ne oldu kendisi mahfoldu yiprandi tek basina kaldi hastanelerde
kocasi kürtaja alinmasini dahi beklemeden eve gitmis düsün bunun almancasi dahi yok
ertesi gün almaya gittim kocasi ise gitti dedim ki eltime
DEGDI MI bak dedim kim var yaninda dedim ? nerde kocan dedim,cunku hem sinirliydim hem üzgün :1no2:

Günaydın kızlar, a.s.
Kızlar, herkes uyuyamamaktan şikayetçi, ben zorla uyandım işler beni bekler, ben uyanamıyorum diye.
Maşallah bana. :nazar:
Zehircim, canım kendine dikkat et. Sancılar için erken gibi. Belkide yalancı doğum sancısı dedikleridir.
Bütün doktora gidecek anneler, güzel haberlerle döner ins. :Saruboceq:
Bebek telsizi almıştık gittigidiyordan. Stoklarda olmadığı için iptal etmişler şiparişi. Kocacım ne heveslenmişti, herşeyi sen aldın ben alacağım diye. Halbuki hep birlikte aldık ama hep karar veren bendim. Canım şimdi sinir olacak, kendisi karar vermişti ben hiç karışmamıştım.

dünürcüm keşke yakın olsaydık valla iyi olurdu.gelirdm ne güzel.hava güzel güneş var ama souk sanırsam ben pencereleri açtım odayı havalandırıyorum.kaynanam yanımda benimde sağolsun gitmedi.bi iyi bakıyo kadın o olunca rahatım valla elimi pek işe srmüyorum hatta hiç sürmüyorum yaptırmıyor.anam kadın yanımda olunca iyide uzaklaşınca soğuyorum ya neden böleyim ben çok garibiim he

sinemciğim ohhh izine ayrılıyormuşsun o zamn gece sohbetleri artık sensiz olmaz dimi ama zaten doğumdan sonra bence başımızı kaşımaya vakit bulamayacağız gibime geliyo gelen giden olur gündüzleride ohhh iyi oldu valla izin olayın

özgeciğim canım hayırlı haberlerle gel inşallah canım doktorundan bu arada rüyamda mehtap ve seni gördüm bende bebişler doğmuştu aynı beşiğe yatırıyorduk bebişleri çok güzel bir beşikleri vardı bebişlerimizin hayırlara çıksın inşallah

sana da günaydın tatlım.sağol bitanem izne ayrılmam iyi oldu eşim de p.tsi geliyo ondan vakit bulur pc ye oturabilirsem sabaha kadar sohbete varım. çok özeniyordum zaten sizin sohbetlerinize inşallah bakalım. bu arada bu rüya olayları artık beni korkutmaya başladı kimi rüyamızda görsek bize ondan haber geliyo inşallah hayırlara çıkar tatlım

Back
X