Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
culha hg canım..
avukat44 hayırlısı olsun canım sıkma canını..
özge hg canım güzel haberler ver ama ..
kızlar merhabalar nasılsınız benim yine keyfim yok:)
1 saattir online ım geçmişi okıcam kayınvalidem karşımda habire bişiler soruyo, sölüyo kafa beyin kalmadı okuyamadım da okuduğumu da anlayamadımkaydirigubbakcemile3
umarım herkes iyidir.
gece çok uykusuz olmama rağmen uyuyamadım ağrı sancı ağırlıktan. artık kendimi hiç iyi hissetmiyorum oğlumu taşıyamıyom artık. zaten tahammül sınırlarım da daraldı hiç bir şeyi hiç kimseyi çekemiyom. offf offff artık doğurmak istiyom.
hadi canım kuzey beyden şöyleee güzel haberler ver de keyfimiz yerine gelsinkaydirigubbakcemile3bşiz geldik kızlar hemen yazıyorum....
hoşbulduk canım mızmız hamile havaları işte birazdan geçeraklinialirimsmilehg tarhan hayırlısı olsun canım..
anlaşılan özge şimdilik yazmayacak.ben eve gider hanımlar.vakit bulursam evde girerim inşallah.size iyi muhabbetler.
özgecimmmm göüzünüz aydın sonuçlarınız güzelmiş. bak doktorunda normali deneyelim demiş. kuzey de normal gelmek istiyo. sen biraz daha düşün bu normal doğum işini nollluurrr.doktor teysemiz tansiyon yuksekliğimizden şüphelendi ve idrarda proteine bakalım dedi,şükür yuksek çıkmadı ama lökosit çok yuıksek çıktı....
suyumuz gene normalmiş,gelişimimiz gayet ii....
bu sefer altdan muayne etmedi,gerek görmedikçe sağlıklı değil dedi....
gebeliğin son aylarına bağlı tansiyon yuıksekliği olabilir dedi,bu haftada bakıcaz gene yuksek olursa baska bi çözüm yolu deniycez...
bebeğim mart sonuna kadar gelme ihtimali yokmuş öle söledi...
mart sonu heran hazırlıklı olucaz dedi...
tamamen doğum pozisyonu almışız dönme ihtimal, sıfır dedi....
midemiz tam anlamıyla boşalmış bu bebeğimin doğum kanalına girdiğinin göstergesiymiş....
ama ben bzaten hep aşağıda taşıyordum onunda biraz etkisi varmış bukadar düşük olmasının yani....
nst miz de gene sancımız çıktı,neden böle acaba dedi doktor teysemiz amaa sınırda yani....
bakalım bir hafta sonra bir daha gidicez kontrolümüze...
doğum konusunda konuştuk...
ben genede normal yapalım derim dedi....
oyuzden bekleyelim mart sonuna kadar dedi ....
bakalım şuan için muallaktayız kızlar tarihimiz belli değil....
saol canım yaa aslında kayıvalidemin kötü bir niyeti yok sohbet etmeye çalışıyo ama hiç susmuyokaydirigubbakcemile3 ben hiçbişeye tahammül edemiyom yoksa öyle kötü konuşmuyo.ohaoldumsmileummuhan cım sagol canım hosbulduk
canım benım az kaldı sabır bence sen bebısın agırlıgından cok kaynana dırdırından bunalmıssın azcık yalnız kalabılsende rahatlasan kıyamam..
kızlar merhabalar nasılsınız benim yine keyfim yok:)
1 saattir online ım geçmişi okıcam kayınvalidem karşımda habire bişiler soruyo, sölüyo kafa beyin kalmadı okuyamadım da okuduğumu da anlayamadımkaydirigubbakcemile3
umarım herkes iyidir.
gece çok uykusuz olmama rağmen uyuyamadım ağrı sancı ağırlıktan. artık kendimi hiç iyi hissetmiyorum oğlumu taşıyamıyom artık. zaten tahammül sınırlarım da daraldı hiç bir şeyi hiç kimseyi çekemiyom. offf offff artık doğurmak istiyom.
özgecimmmm göüzünüz aydın sonuçlarınız güzelmiş. bak doktorunda normali deneyelim demiş. kuzey de normal gelmek istiyo. sen biraz daha düşün bu normal doğum işini nollluurrr.
yalnız sancı niye çıkıyo doktor da anlamadıysa kim anlıcak ayol.
saol canım yaa aslında kayıvalidemin kötü bir niyeti yok sohbet etmeye çalışıyo ama hiç susmuyokaydirigubbakcemile3 ben hiçbişeye tahammül edemiyom yoksa öyle kötü konuşmuyo.ohaoldumsmile
ya birde otuz yaşıma geldim sürekli nasihat, öğretme hevesi çekemiyomkaydirigubbakcemile3klasik yaşlı anne işteboshayallersmile
anlıyacağın kimse bana bişi yapmıyo da benim tahammülüm yok
sen nasılsın tatlım?