Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlr nerelerdesiniz kkmızın 3.bebişide gelio işallah.çok heyecanlı ve sevinçliyim yaa birascık korkuda olmasa:bbo:
kızlar bi kaç saat sonra hastaneye gidicez akşamda doğuma giriyorum kısmetse yavrumu kucağıma alıcam işallah saatler sonra.bi giriimde yazıyım canlarıma dedim.
hadiyin canlarım ben çıkıyım artık kociş gelince gideriz.burda 9 ay boyunca birbirimize çok destek olduk hepiniz hakkınızı helal edin.sizi çok sewiyorum.işallah hayırlısıyla yavrumla dönücem.hepimizi allah kurtarsın işallah.allaha emanet olun.opuyorumnanaktan
kızlr nerelerdesiniz kkmızın 3.bebişide gelio işallah.çok heyecanlı ve sevinçliyim yaa birascık korkuda olmasa:bbo:
kızlar bi kaç saat sonra hastaneye gidicez akşamda doğuma giriyorum kısmetse yavrumu kucağıma alıcam işallah saatler sonra.bi giriimde yazıyım canlarıma dedim.
ay canım benimmm şimdiden gözün aydın olsun habersiz bırakma bizi.hadiyin canlarım ben çıkıyım artık kociş gelince gideriz.burda 9 ay boyunca birbirimize çok destek olduk hepiniz hakkınızı helal edin.sizi çok sewiyorum.işallah hayırlısıyla yavrumla dönücem.hepimizi allah kurtarsın işallah.allaha emanet olun.opuyorumnanaktan
hala olucaktim 8. ayda ilk yegenimdi o benim
oglumla kuzeninin arasinda 4 ay olucakti
22 yasinda ilk cocugunu alicakti kucagina canim benim,anne olacakti deli gibi mutluydu
26 yasinda baba olucakti canim abim
ogluma ne aldimsa bir tanede ona almistim götürcektim izinde
neden tutunmadin annecigine be minigim neden yaktin icimizi
zorla götürdüler annecigini hastaneye öldügünü duydugu halde vermicem diye bas bas bagirdi be minigim
cok kötüyüm kelimeler dügümlendi bogazimda rabbim sen yardim et
meraba sinem cimmm ay valla bu sabah biraz da inmişti
bir arkadaş demiştiki göğsünden sonra eliin yumruk şeklinde göbeğinle göğsünün arasına girerse tam inmiş demektir karnın.
o gün bugündür yumruğum böğrümde dolaşıyomkaydirigubbakcemile3 daha o kadar olamadıkkaydirigubbakcemile3
ay canımmm salı gününe beyin gücü işe yararsa süper olurkaydirigubbakcemile3
sen nasılsın bu arada tatlım:1hug:
cnm senin msnde yok saırım bende özelden at ekleyım benım 6 nisan cnm salı gunu deısıklık olmazsa ve kaynanam atak yapıp beni erken dogurtmazsa :CüvCüv:
ah canımm çok haklısın ben bile bazen kendime tahammül edemiyom ama napim çok gerginim elimde değil şu 9 ayda eşimden dlediğim özür sayısı 999 u geçtikaydirigubbakcemile3
22 yasinda ilk cocugunu alicakti kucagina canim benim,anne olacakti deli gibi mutluydu
zorla götürdüler annecigini hastaneye öldügünü duydugu halde vermicem diye bas bas bagirdi be minigim
hayırlısı ile al kuzucugunu kollarına inşallahkızlr nerelerdesiniz kkmızın 3.bebişide gelio işallah.çok heyecanlı ve sevinçliyim yaa birascık korkuda olmasa:bbo:
ayy ne haklısın yaa ma artık bizimde çevremizdekilerinde sabrı tükendi valla neler çekiyolar bizim yüzümüzden ama az kaldı hamileliğin %80 i bitti az kaldı artık sabır ancahacercim hoşgeldinnn valla şu gerginlik bir bitse aslında bugünlerimiz en güzel günlermiz bebişlerimizi sakince mutlulukla beklemek lazım ama hormonlar izin vermiyoki.:))
canım eşim şu kremi alıp getirmedi hala onu bekliyom kremim bir gelsin oynayacam memişlerle gelsin bebişkaydirigubbakcemile3
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin mis kokusunu içine doya doya çekersin artık allah hayırlı doğumlar nasip etsin korkma açok kolay olcak inşallahkızlar bi kaç saat sonra hastaneye gidicez akşamda doğuma giriyorum kısmetse yavrumu kucağıma alıcam işallah saatler sonra.bi giriimde yazıyım canlarıma dedim.
ayy mahvoldum canım yaa senin kadar üzüldüm inana canım benim allah sabır versin çok zor bidurum canım benimhala olucaktim 8. ayda ilk yegenimdi o benim