2010 Nisan Anneleri

kızlr nerelerdesiniz kkmızın 3.bebişide gelio işallah.çok heyecanlı ve sevinçliyim yaa birascık korkuda olmasa:bbo:

sağol ezgicim sorma canım bian önce olsun bitsin artıkda yavruma kavuşayım diyorum.zaman geçtikçe heyecanım daha çok artıyo.

hadiyin canlarım ben çıkıyım artık kociş gelince gideriz.burda 9 ay boyunca birbirimize çok destek olduk hepiniz hakkınızı helal edin.sizi çok sewiyorum.işallah hayırlısıyla yavrumla dönücem.hepimizi allah kurtarsın işallah.allaha emanet olun.opuyorumnanaktan

hadiyin canlarım ben çıkıyım artık kociş gelince gideriz.burda 9 ay boyunca birbirimize çok destek olduk hepiniz hakkınızı helal edin.sizi çok sewiyorum.işallah hayırlısıyla yavrumla dönücem.hepimizi allah kurtarsın işallah.allaha emanet olun.opuyorumnanaktan

ayyy ne güzel meleğine kavuşuyorsun işte.allah kolaylık versin.

buttarfldsd canım ya allah sağ salim hayırlısı ile bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşlh...ne mutlu sana
cennet kokulun yanında bu akşam darısı basımıza

kızlar bi kaç saat sonra hastaneye gidicez akşamda doğuma giriyorum kısmetse yavrumu kucağıma alıcam işallah saatler sonra.bi giriimde yazıyım canlarıma dedim.

ay canım benimmm şimdiden gözün aydın olsun habersiz bırakma bizi.
hiç korkma bebişini biizm yerimize de kokla hayırlı doğumlar canım:asigim: :nazar: :nazar:

hala olucaktim 8. ayda ilk yegenimdi o benim
oglumla kuzeninin arasinda 4 ay olucakti
22 yasinda ilk cocugunu alicakti kucagina canim benim,anne olacakti deli gibi mutluydu
26 yasinda baba olucakti canim abim
ogluma ne aldimsa bir tanede ona almistim götürcektim izinde
neden tutunmadin annecigine be minigim neden yaktin icimizi
zorla götürdüler annecigini hastaneye öldügünü duydugu halde vermicem diye bas bas bagirdi be minigim
cok kötüyüm kelimeler dügümlendi bogazimda rabbim sen yardim et

22 yasinda ilk cocugunu alicakti kucagina canim benim,anne olacakti deli gibi mutluydu
zorla götürdüler annecigini hastaneye öldügünü duydugu halde vermicem diye bas bas bagirdi be minigim

offfff ciğerim yandı benimde.allah yardımcınız olsun allah sabır versin ya.

meraba sinem cimmm ay valla bu sabah biraz da inmişti
bir arkadaş demiştiki göğsünden sonra eliin yumruk şeklinde göbeğinle göğsünün arasına girerse tam inmiş demektir karnın.
o gün bugündür yumruğum böğrümde dolaşıyomkaydirigubbakcemile3 daha o kadar olamadıkkaydirigubbakcemile3
ay canımmm salı gününe beyin gücü işe yararsa süper olurkaydirigubbakcemile3
sen nasılsın bu arada tatlım:1hug:

y tuğba allah iyiliğini versin dışardan yanlış anlamasınlar kız elin böğründe kaydirigubbakcemile3 işe yararsa eğer yalnız herkes trans halinde gezicek heralde :roflol:
ben de iyiyim canım bugün izne ayrılıyorum ya duyan geliyo özel tüzel iş ne varsa

cnm senin msnde yok saırım bende özelden at ekleyım benım 6 nisan cnm salı gunu deısıklık olmazsa ve kaynanam atak yapıp beni erken dogurtmazsa :CüvCüv:

hadi bakalım sana da hayırlı doğumlar şekerim tabi daha erken doğurmazsan.

ah canımm çok haklısın ben bile bazen kendime tahammül edemiyom ama napim çok gerginim elimde değil şu 9 ayda eşimden dlediğim özür sayısı 999 u geçtikaydirigubbakcemile3

şaka yapıyorum çok şekersin tatlı dilinle herşeyi hallediyosundur her ne kadar arada gerginlik göstersen de kaydirigubbakcemile3

kızlr nerelerdesiniz kkmızın 3.bebişide gelio işallah.çok heyecanlı ve sevinçliyim yaa birascık korkuda olmasa:bbo:

allah seni de bebeğini de sağ salim kurtarsın canım. hayırlı doğumlar olsun inşallah. haber vermeyi unutma

cnm ne oldu yaaa benneyaptımki

gülsemincim geçmiş olsun canım. çok üzücü allah başta anne babasına sonra sana da sabır versin tatlım. neden oldu tatlım

slm kızlarr.. size bi bakayım dedim.. neler olmuş diye .. özge geldimi fln diye ama çok birikmiş syfalar okuyamıycam malesef.. neyse ararım özgeyi olmazsa.. deniz de gidicekti 2,5 da dr.a.. bakalım inş. iyidir ikisininde kontrolü.. ben bugün full istirahat ediyorum.. eşim sağolsun sabahtan beri sayısını bile bilemediğim kadar aradı yatıyosun demi diye .. yine gidiyorum belimde ağrıyo bugün zaten.. öptüm hepinizii..

hayırlısı ile al kuzucugunu kollarına inşallah

CAnım çok üzüldüm ya allahım sabır versin kelimelerin bittiği an ne desek boş

hacercim hoşgeldinnn valla şu gerginlik bir bitse aslında bugünlerimiz en güzel günlermiz bebişlerimizi sakince mutlulukla beklemek lazım ama hormonlar izin vermiyoki.:))
canım eşim şu kremi alıp getirmedi hala onu bekliyom kremim bir gelsin oynayacam memişlerle gelsin bebişkaydirigubbakcemile3
ayy ne haklısın yaa ma artık bizimde çevremizdekilerinde sabrı tükendi valla neler çekiyolar bizim yüzümüzden ama az kaldı hamileliğin %80 i bitti az kaldı artık sabır anca
kızlar bi kaç saat sonra hastaneye gidicez akşamda doğuma giriyorum kısmetse yavrumu kucağıma alıcam işallah saatler sonra.bi giriimde yazıyım canlarıma dedim.
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin mis kokusunu içine doya doya çekersin artık allah hayırlı doğumlar nasip etsin korkma açok kolay olcak inşallah
ayy mahvoldum canım yaa senin kadar üzüldüm inana canım benim allah sabır versin çok zor bidurum canım benim

gülsemincim[/COLOR rabbim sabır versin...
söz sölemek çok zor ,ne desek eminim boştur....
rabbim sanada ailesine de sabırların en büyüğünü versin....

kızlar ben geldim. misafirlerim yeni gitti. geçmişi okumadım. umarım herkes iyidir. bebeişlerin keyfi yerindedir. çok sayfa olmuş yaa dünden beri ben biraz uzanacağım
görüşmek üzere..

Back
X