2010 Nisan Anneleri

hala olucaktim 8. ayda ilk yegenimdi o benim
canım benim allah sabır veersin önce annesine babasına sonra da sizlere.
çok zor tesellisi imkansız ama sen yinede bebeğini düşün hissettirmemeye çalış dünyaya böyle bir acıyla gelmesin minik yavrun canım..
çok geçmiş olsun allah sabır versin..

maşallah mehtapçım kilosu boyu ne iyi. ne güzel gününüz de belli olmuş hadi bakalım asıl şafak başlıyoooorrrrr. hayırlı olsun iznin ben de yarın ayrılıcam inşallah. p.tesiden itibaren evimdeyim nasip olursa. hakkımızda hayırlısı olsun hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
Teşekkürler sinemciğim.Hadi senin izinde başlasında sende rahatla hayırlısıyla.olumunekankayizsmile

kızlar bir şey sormak istiyorum tüp bebek ile hamile kalan arkadaşlara sorum doğumunuz nasıl olacak sezeryan mı normal mi?doktorunuz ne diyor ???? ben 2 doktora gidiyorum biri tüp bebekte zorunlu sezeryan diyor diğeri yok normal de olur diyor sizceee
Hoşgeldin aramıza canım.Benim doktorumda sezeryan konusunda ısrar etti ben ne kadar normal olsun dediysemde .Kabullendim artık:(bilmiyorumkismile

bu arada geçmişe tam bakamadım ama mehtapcığımı gördüm güzel haberlerini maşallah bebişimize büyümüş artık anneciği ohh ne güzel izinede ayrılmışsıunız canım hayırlı olsun bitanem
Saolasın zeynep teyzoşumuz.opuyorumnanaktan

mehtapçıım... canımm maşallah Eymen'ime yaa.. kocaman olmuş annesii.. kilosu gayett iyi boyu süperr.. kızz bu oğlan ablasına çekmedi çoook şükürr... izne ayrılmışsın gözün aydın canımm... bol bol dinlen artık.. ohh sefanız olsun oğluşunla.. bu arada dün aradığın için de teşekkürler canım.. nasıl moral oldu anlatamam o korkumun üstüne ...

Olsun sefamız inşallah canım hep beraber.zemuszemusAman dikkat refişim az zaman kaldı yorma kendini.

günaydın bayanlar... akşam bi güzel uyudum kalkamadım bi daha:))
baya kaynatmışsınız. refişçim geçmiş olsun. nasılsın şu an??
özgecim sende kasma kendini ii şeyler söyleyecek bugün dr bak:)))

bugün amma çok dr a giden var. bende özendim bi gitsem mi?? adam neden geldin derse canım istedi derim:)))))
kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeydelikafadulden

özgeciğim canım hayırlı haberlerle gel inşallah canım doktorundan bu arada rüyamda mehtap ve seni gördüm bende bebişler doğmuştu aynı beşiğe yatırıyorduk bebişleri çok güzel bir beşikleri vardı bebişlerimizin hayırlara çıksın inşallah
Hayırlar olsun inşallah.Beşiğimizi ekleyim ben bir ara:))

HERKESE HAYIRLI GÜNLER VE HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR.
inşallah herkes iyidir.
epeydir giremiyorum.geçmiş acaip yığılmış.bir bakmaya çalışayım.
bu arada bizim doğum tarihimiz kesinleşti.6 nisan inşallah bir aksilik olmazsa.
zaten ben duruşmalarda doğuracağım Allah muhafaza.bugün sondan bir önceki duruşmam vardı.bitti diye sevinirken haftaya bir tane daha çıktı.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
tansiyonum hala yüksek.
nts sonuçlarımız iyi sancım yok.
har hafta düzenli nst ya gireceğim artık.doktor çantanız kapının yanında hazır olsun dedi.
oğlum maşallah 3 kg olmuş ama bende 2 kg almışım.bundan sonra her an hazırlıklı olun dedi.
hepimizin hakkında hayırlısı .
şimdi geçmişe giidyorum.bakalım başka kesinleşen tarihler varmı?
Maşallah oğluşuna canım Allah esirgesin.İşlerde seni artık çok yoruyordur:(Tansiyon içinde çok dikkat etmen lazım.Geçmiş olsun.

günaydın herkese hayırlı cumalar nasılsınız güzel nisan anneleri
ben yine mide bulantısı ile uyandım sabah zaten 6 da uyudum 7 de uyandım neyse istifra ettim ama şimiye kadar böyle olmamaıştı kan geldi hemde çok fazla çorba yaptım kendime içtim ballı süt yaptım belki iigelir boğazıma diye ama yok hala ağrıyor çok fena tahriş olmuş galiba midem de çok ağrıyor nedense zaten bişey yok ki midemde acaba kan yüzünden bişeymi oldu yaa ama bebeğimin keyfi yerinde ii ce annesini tekmeliyor şimdi biraz zorla kahvaltı yaptık hıçkırık tutmuş sanırım ay bi doğursaydım da rahatlasaydım yaa
Geçmiş olsun hacerciğm.Bebekler iyi olunca biz ne kadar kötü olsakta bi şekilde kendimizi teselli ediyoruz.Az kaldı hayırlısıyla rahatlayacağız.

doktor teysemiz tansiyon yuksekliğimizden şüphelendi ve idrarda proteine bakalım dedi,şükür yuksek çıkmadı ama lökosit çok yuıksek çıktı....
suyumuz gene normalmiş,gelişimimiz gayet ii....
bu sefer altdan muayne etmedi,gerek görmedikçe sağlıklı değil dedi....
gebeliğin son aylarına bağlı tansiyon yuıksekliği olabilir dedi,bu haftada bakıcaz gene yuksek olursa baska bi çözüm yolu deniycez...
bebeğim mart sonuna kadar gelme ihtimali yokmuş öle söledi...
mart sonu heran hazırlıklı olucaz dedi...
tamamen doğum pozisyonu almışız dönme ihtimal, sıfır dedi....
midemiz tam anlamıyla boşalmış bu bebeğimin doğum kanalına girdiğinin göstergesiymiş....
ama ben bzaten hep aşağıda taşıyordum onunda biraz etkisi varmış bukadar düşük olmasının yani....
nst miz de gene sancımız çıktı,neden böle acaba dedi doktor teysemiz amaa sınırda yani....
bakalım bir hafta sonra bir daha gidicez kontrolümüze...
doğum konusunda konuştuk...
ben genede normal yapalım derim dedi....
oyuzden bekleyelim mart sonuna kadar dedi ....
bakalım şuan için muallaktayız kızlar tarihimiz belli değil....
Hakkında hayırlısı olsun canım.Kuzeyimiz iyi olsunda.:emir_bebek:

tubicimmm benim bademciklrim iltihap olmuş ıhlamur içip duruyomm
özgecim maaş. kuzeye sabretmeyi öğrendi çok erken gelmiycek
Geçmiş olsun canım.

ya kızlar bana mı hak verirsiniz yoksa eşimemi bilemiycem....
bendede var azcık kabahat ama oda suçlu....
yarın benim doğum gunum....
bugun hastaneden sonra dükkana uğrayayım dedim....
birazcık bakıncaktım oturcaktım,ıo sırada sevmediğim bir komşumuz var o geldi dükkana aa sen burdamısın bende sana gelecektim biraz oturur laflarız dedim dedi....bende kendisinden hiç haz etmem,baya da bi sorun yasadık yakın zamanda....nese kadın gitmek bilmz oldu....
ben de o bize gelmesin diye bahane yarattım ....
ama dellendim surat astım...
o sırada babanem de dükkana geldi ben markete gitcm diye bahane yarattım....
o sırada eşim dükkanda bana yarın vereceği hediyeyi çıkardı verdi....
herkesin içinde ....
bende ne gerek vardı falannddim hiç sevinemedim ben nazara inanarım kolye düğüm düğüm oldu...
isterdim ki eşim bana yarın versin bunu ve tek olalım bende onun boynuna sarılayım...
ama ben surat astım bu çok özel bişi keşke şimdi vermeseydin dedim oda elimden aldı sana zaten yaranılamz dedi....bende dükkandan çıktım o sinirle.....
msnde konuştulm tabi hatasını anladı ben o kadına gıcıklık olsun senin ne kadra şanslı bir kadın olduğunu anlsın diye herkese anlatsın diye yaptım dedi ama hatasını anladı yani,yapmamam gerekti dedi,özür diledi ve eve çiçek yolladı nese barıştık yani....
İkinide haklısınız.Tam nasrettin hoca gibi oldum bende.

kızlar bi kaç saat sonra hastaneye gidicez akşamda doğuma giriyorum kısmetse yavrumu kucağıma alıcam işallah saatler sonra.bi giriimde yazıyım canlarıma dedim.
Canımm hayırlısıyla inşallah kucağına alırsın sağlıcakla oğluşunu.

oglumla kuzeninin arasinda 4 ay olucakti
22 yasinda ilk cocugunu alicakti kucagina canim benim,anne olacakti deli gibi mutluydu
26 yasinda baba olucakti canim abim
ogluma ne aldimsa bir tanede ona almistim götürcektim izinde
neden tutunmadin annecigine be minigim neden yaktin icimizi
zorla götürdüler annecigini hastaneye öldügünü duydugu halde vermicem diye bas bas bagirdi be minigim
cok kötüyüm kelimeler dügümlendi bogazimda rabbim sen yardim et
Gülsemin canım ne diyeceğimi bilemiyorum.Allah sabır versin:(((((

zehir çok geçmiş olsun.
çok üzüldüm.ya Allah sabır versin.benim de kardeşim düşük yapmıştı ocak ayında.
çok iyi anlıyorum seni.

kızlar bi kaç saat sonra hastaneye gidicez akşamda doğuma giriyorum kısmetse yavrumu kucağıma alıcam işallah saatler sonra.bi giriimde yazıyım canlarıma dedim.

canım hadi allah kurtarsın hayırlısıyla nisan annelerının üçüncü bebegıde gelıcek ha ne kadar güzel canım allah ıkınızede saglıklı sıhatlı guzel gunler nasıp etsın canım.haberlerini ve resimlerinizi bekliyoruz canım

oglumla kuzeninin arasinda 4 ay olucakti
22 yasinda ilk cocugunu alicakti kucagina canim benim,anne olacakti deli gibi mutluydu
26 yasinda baba olucakti canim abim
ogluma ne aldimsa bir tanede ona almistim götürcektim izinde
neden tutunmadin annecigine be minigim neden yaktin icimizi
zorla götürdüler annecigini hastaneye öldügünü duydugu halde vermicem diye bas bas bagirdi be minigim
cok kötüyüm kelimeler dügümlendi bogazimda rabbim sen yardim et

canım ailesine ve size cok gecmış olsun allah sabır versin en kısa sürede tekrar bebeklerıne kavusmaları dıleklerımle

HERKESE HAYIRLI GÜNLER VE HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR.
inşallah herkes iyidir.
epeydir giremiyorum.geçmiş acaip yığılmış.bir bakmaya çalışayım.
bu arada bizim doğum tarihimiz kesinleşti.6 nisan inşallah bir aksilik olmazsa.
zaten ben duruşmalarda doğuracağım Allah muhafaza.bugün sondan bir önceki duruşmam vardı.bitti diye sevinirken haftaya bir tane daha çıktı.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
tansiyonum hala yüksek.
nts sonuçlarımız iyi sancım yok.
har hafta düzenli nst ya gireceğim artık.doktor çantanız kapının yanında hazır olsun dedi.
oğlum maşallah 3 kg olmuş ama bende 2 kg almışım.bundan sonra her an hazırlıklı olun dedi.
hepimizin hakkında hayırlısı .
şimdi geçmişe giidyorum.bakalım başka kesinleşen tarihler varmı?

canım maşallah kilosuna güzel haberler alamak nekadar iyi gününde belli olmuş nekadar güzel doktor gecen gittigimde banada 5 nisan olabılır dedı ama defterıne bakamadan tahmını yanı pazartesı kontrolum var ozaman kesın bellı olur heralde egerki 5 i olursa aramızda bir gün olacak desene :))opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kızlar merhaba........
zehircim çok üzüldüm canım ya Allahım size sabırlar versin.nan tüylerim diken diken oldu.rabbim tez zamanda sağlıklısını versin inşallah.ya tam anlayamadm geçmişide okumadım kaç aylıktı*

bu arada kızlar geçmişi okuyamadım inşallah dra giden herkes güzel haberlerle gelmiştir bebekler turp gibidir inşallah

butterflysds canım sanırım gitmişsin hastaneye Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin

kızlar bugün bizde dr daydık bebeğim 3386gram.herşeyi iyiydi.çatı muayenesi yaptı dr um yine ay ne çok kasıyorm ben kendimi ya aslında rahat bıraksam acımacakya neyse.suyu falan herşeyi iyi yvrumun.haftaya cuma tekrar gitcez dr ondan sonraki çarşambada muhtemelen doğum olcak yani ayın 31 nde.dr tam tarih sölemei ama haftaya anestezi uzmanıyla seni görüştürelim dedi.zaten o zamana kadar 4 olur sanırım göktuğ.

nstde sancım yine çok çıktı ama açılmam falan olmadığı için dr bu bebek bizimle dalga geçiyor sanırım dedi.yalancı kasılmalar olabilir dedi.ama dedi eğer bıraksaydık kendi haline belkide doğum olablirdi dedi.bende olsun dedim şansa bırakmadık en azından oğlumda büyüdü dedim.bu arada göktuğ usg de 38+4 görünüyor.

kızlar bugün bizde dr daydık bebeğim 3386gram.herşeyi iyiydi.çatı muayenesi yaptı dr um yine ay ne çok kasıyorm ben kendimi ya aslında rahat bıraksam acımacakya neyse.suyu falan herşeyi iyi yvrumun.haftaya cuma tekrar gitcez dr ondan sonraki çarşambada muhtemelen doğum olcak yani ayın 31 nde.dr tam tarih sölemei ama haftaya anestezi uzmanıyla seni görüştürelim dedi.zaten o zamana kadar 4 olur sanırım göktuğ.

nstde sancım yine çok çıktı ama açılmam falan olmadığı için dr bu bebek bizimle dalga geçiyor sanırım dedi.yalancı kasılmalar olabilir dedi.ama dedi eğer bıraksaydık kendi haline belkide doğum olablirdi dedi.bende olsun dedim şansa bırakmadık en azından oğlumda büyüdü dedim.bu arada göktuğ usg de 38+4 görünüyor.
maşallah canım göktuşuma kocaman olmuş:nazar:yerim ben onu demek sizinle dalga geçiyo kaydirigubbakcemile3
nasıl olsa sezeryan olcan canım 4 olsun ele gelsinkaydirigubbakcemile3

oyyoyyoyyyy mis kokuludur şimdi onlarrrrr Allah analı babalı büyütmeyi bekleyenlerede sağlıkla sıhhatle kucaklarına almayı nasip etsin

refiyecim geçmiş olsun ya.yeni okudum.neyse ki bişe olmamış elinin dışında.bebek iyi çok şükür.vücudumuzun dengesi bozuldu iyice ya.ben de penguen gibi yürümrye başladım.çok komik geliyor bana...

maşallah canım göktuşuma kocaman olmuş:nazar:yerim ben onu demek sizinle dalga geçiyo kaydirigubbakcemile3
nasıl olsa sezeryan olcan canım 4 olsun ele gelsinkaydirigubbakcemile3

sağol tatlım.bakalım kaçında alcak merak ediyorum ama usg de doğum tarihini 3 ünü gösteriyor.haftaya da anestezi uzmanıyla görüşcem ben zaten spinal istiyorum onlarda genelde spinal yapıolarmş.he tuğba teyzesi dalga geçiyo bizim oğlan bizimle:roflol:

maşallah çok güzel heberlerle gelmişsin hadi hayırısıyla nisana kalmayacak desene senin göktuğ :)):nazar:

kızlar benım bazen karnım kasılıyor belim sızlıyor sizlerdede oluyormu?yalancı agrılarda sızı olmaz dıye okumustum bır yerde bilmiyorumkismile

fundacım gözün aydın tatlım maşallah göktuğa. iri bebek kervanına katıldı maşallah. hadi bakalım hayırlısı olsun tarih de inşallah hayırlı olur tatlım :nazar:

kızlar benım bazen karnım kasılıyor belim sızlıyor sizlerdede oluyormu?yalancı agrılarda sızı olmaz dıye okumustum bır yerde bilmiyorumkismile

canım senin 2. daha iyi bilirsin aslında

canım yaaa inan bende merak ediyom ama benim bir fikrim yok bir sürü ağrım sızım var ama hiç biri kasılma yalancı sancı değil sanırım okuduklarıma göre en son ne zaman nst ye girmiştin sık oluyosa bir doktoruna söyle istersen nst ye sokar seni için rahatlar. benim nstlerde sancı çıkmadığı için konduramıyom sancım yok benimkaydirigubbakcemile3

sağol tatlım.bakalım kaçında alcak merak ediyorum ama usg de doğum tarihini 3 ünü gösteriyor.haftaya da anestezi uzmanıyla görüşcem ben zaten spinal istiyorum onlarda genelde spinal yapıolarmş.he tuğba teyzesi dalga geçiyo bizim oğlan bizimle:roflol:
canım benim artık belirleniyo tarihin ne güzel. spinal yada epidural sezeryan çok avantajlı ama benim o kadar cesaretim yok kesilirken hissetmesem de uyanık olma fikri beni geriyo.
göktuşum hepimizi mum gibi yaptı zaten ha geldii ha geleccek derken doğunca minicik bir ısırığı hakketti annesi sen bizim yerimize totosunu ısırırsın artık:1hug: maşallah benim yavruma bak korkuttu falan ama aslanlar gibi hem kocaman oldu hem de dayandı annesi:nazar:

Back
X