2010 Nisan Anneleri

slm kızlar gecmıse cok bakamadım kalamıyorum cok bılgısayar basında ama sanırım 3. bebegımız de gelıyormuş hayırlısı ıle doğar inş. jnaz da doğurmuş cok sevındım

bızde bugun geldık doktordan 2900 olmuş oğlum nısan bası olcak dogum buyuk ıhtımal su an hersy yolunda dedı artık her hafta gıdecez kontrole cantan hazır olsuun dedı bızden bu kadar sımdılık

kızlar ıyı aksamlarr hepınıze 3 gundur gıremedım gecmısı okuyamadım henuz kımler dogurdu haberım olmadı allahım analı babalı buyutsun ınsallah..ayy kuzucuklar gelıyor desenıze heyecanlandımmm

ıyi akşamlar güzel anneler, a.s.
Bütün bebeklerimizden iyi haberler var maşallah.
Fundacım, oğluna maşallah kocaman olmuş. :nazar:
Allah nazarlardan saklasın göktuğu. Ne güzel tarihinizde netleşecek.
Rabia fatmacım seninde zamanın iyice azalmış. Canım maşallah oğluna, Allah nazarlardan korusun canım. :nazar:
Tüm bebişlerimiz hayırlısıyla birbir gelsinler artık.

slm teyzoşlar nasılsınız bizde annemden yeni geldik artık yemek olayı yok gibi bizim evde bir akaşam orda bir akşam burda sürünüyoz valla bir akşam dışarda bir akşam annemde bir akaşma kayınvalidemde ohhh geçmişe şöyle bir göz attımda geçmiş olsun gülseminciğim rabbim en kısa zamnda yeni bir bebişle üzüntülerini alır abinlerin canım inşallah rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah özgeciğim maşallah kuzey paşaya bak annesi ne güzel haberlerle geşlmişsiniz canım hadi hayrılısı bitanem ve sevgili dğünürcüğğüm tekrar gözün aydın telefonda görüştük ama bak benim damadım ne kadar uslu annesi nasıl laf dinledi kuzucuğum gördünmü sana ve bize resmen oyun oynadı kuzucuğum gördünmü severim ben onu gizemle inşallah aynı gün doğsunlar canım bizde ayın 29da gün alıcaz bakalım ne diyecek doktorumuz artık

bu akşam butterfly arkadaşımız doğum yapacaktı rabbim bir narada kurtarsın inşallah bebişini sağlıcakla kucağına alsın sanırım saat 8de diyordu ayyy çoktan bebişi doğmuştur bu saat itibariyle rabbim bizde nasip eğlesin vaktinde ve zamnında artık

hala olucaktim 8. ayda ilk yegenimdi o benim
oglumla kuzeninin arasinda 4 ay olucakti
22 yasinda ilk cocugunu alicakti kucagina canim benim,anne olacakti deli gibi mutluydu
26 yasinda baba olucakti canim abim
ogluma ne aldimsa bir tanede ona almistim götürcektim izinde
neden tutunmadin annecigine be minigim neden yaktin icimizi
zorla götürdüler annecigini hastaneye öldügünü duydugu halde vermicem diye bas bas bagirdi be minigim
cok kötüyüm kelimeler dügümlendi bogazimda rabbim sen yardim et

Canım, Allah başka acı göstermesin. Rabbim kimseyide evlat acısıyla sınamasın. :Saruboceq:

iyi akşamlar erkflizciğim canım nasılsın bebiş haberleri geldikce nr mutlu oluyo insan yaa teyze olmaktta ayrı bir mutluluk veriyo insana off birde resimleri eklense ne güzel olacak yaa

iyi akşamlar erkflizciğim canım nasılsın bebiş haberleri geldikce nr mutlu oluyo insan yaa teyze olmaktta ayrı bir mutluluk veriyo insana off birde resimleri eklense ne güzel olacak yaa

Canım sağolasın iyiyim demek isterdim ama bel ağrısı başladı canım. Sanırım yordum kendimi. Çok çabuk yoruluyorum artık. mafoldumben
Canım, doğum haberleri aldıkça insan dahada heyecanlanıyor. Bizim sıramızda geliyor. Sorma bir tarafım nasıl gelsin istiyor artık oğlum. :asigim:

sagolun arkadaslar bebislerinizin cani sagolsun
Rabbim bu aciyi yasatmasin hic birinize
merdivenlerden inerken isik sönmüs oda o an telaslanip bir kac merdiven asagiya kadar düsmüs ,poposunun üzerine hizli bir sekilde cakilmis
gece agrisi olmamis ama sabah fenalasmis,zaten sabah tamda ben aramistim ne yapiyorsun diye agliyordu agrim cok var hastaneye gidiyorum demisti
onu teselli edemedim cok ama cok üzgünüm gercekten
insallah rabbim tez zamanda ikinciyle müjdeler onu

sagolun arkadaslar bebislerinizin cani sagolsun
Rabbim bu aciyi yasatmasin hic birinize
merdivenlerden inerken isik sönmüs oda o an telaslanip bir kac merdiven asagiya kadar düsmüs ,poposunun üzerine hizli bir sekilde cakilmis
gece agrisi olmamis ama sabah fenalasmis,zaten sabah tamda ben aramistim ne yapiyorsun diye agliyordu agrim cok var hastaneye gidiyorum demisti
onu teselli edemedim cok ama cok üzgünüm gercekten
insallah rabbim tez zamanda ikinciyle müjdeler onu

Rabbim herkesi korusun canım. Çok zor olmalı, Allah en kısa zamanda ikinci bebeklerini verir ins. Görünmez kaza işte, heran herkesin başına gelebilir Allah korusun herkesi. :Saruboceq:

fundacım gözün aydın tatlım maşallah göktuğa. iri bebek kervanına katıldı maşallah. hadi bakalım hayırlısı olsun tarih de inşallah hayırlı olur tatlım :nazar:

canım senin 2. daha iyi bilirsin aslında

canım aradan 4 sene gecınce unutuyo ınsan birde benım sezeryan oldugundan normal dogum sancısını falanda bılmıyorum yani anlayacagın:sinifsinif:

Rabbim herkesi korusun canım. Çok zor olmalı, Allah en kısa zamanda ikinci bebeklerini verir ins. Görünmez kaza işte, heran herkesin başına gelebilir Allah korusun herkesi. :Saruboceq:

amin canim ,ekmegi yokmus yavrumun bu dünyada
ne olur kizlar dikkat edin kendinize

canım yaaa inan bende merak ediyom ama benim bir fikrim yok bir sürü ağrım sızım var ama hiç biri kasılma yalancı sancı değil sanırım okuduklarıma göre en son ne zaman nst ye girmiştin sık oluyosa bir doktoruna söyle istersen nst ye sokar seni için rahatlar. benim nstlerde sancı çıkmadığı için konduramıyom sancım yok benimkaydirigubbakcemile3

canım enson 2 hafta önce nts ye girmiştim birdaha pazatesi insallah 2 gunumuz kaldı hayırlısıyla bi gitsek randevumuza korkuyor ınsan ya vaktınden once gelırmı acaba diye.aayyy allah herkesınkını zamanında getırsın benımkınıde delikafadulden

Son düzenleme:
zehırcım cok cok buyuk gecmıs olsun guzelımyenı okudum rabbım ınsallah en kısa zamanda yenıden versın hayırlısıyla

zehırcım cok cok buyuk gecmıs olsun guzelımyenı okudum rabbım ınsallah en kısa zamanda yenıden versın hayırlısıyla

sagol canim benim ,insallah rabbim tez unutturur acisini
az önce aradim yine hem agliyor hemde bana yalvariyor ne olur aglama diye
canim benim bu halinde bile benim karnimdakini düsünüyor

hala olucaktim 8. ayda ilk yegenimdi o benim
oglumla kuzeninin arasinda 4 ay olucakti
22 yasinda ilk cocugunu alicakti kucagina canim benim,anne olacakti deli gibi mutluydu
26 yasinda baba olucakti canim abim
ogluma ne aldimsa bir tanede ona almistim götürcektim izinde
neden tutunmadin annecigine be minigim neden yaktin icimizi
zorla götürdüler annecigini hastaneye öldügünü duydugu halde vermicem diye bas bas bagirdi be minigim
cok kötüyüm kelimeler dügümlendi bogazimda rabbim sen yardim et

cok cok gecmis olsun canim benim
tabiki aciyi hafifletmez ama yaslari daha genc insallah
tez zamanda tekrar alirsiniz müjdeyi

kızlar bugün bizde dr daydık bebeğim 3386gram.herşeyi iyiydi.çatı muayenesi yaptı dr um yine ay ne çok kasıyorm ben kendimi ya aslında rahat bıraksam acımacakya neyse.suyu falan herşeyi iyi yvrumun.haftaya cuma tekrar gitcez dr ondan sonraki çarşambada muhtemelen doğum olcak yani ayın 31 nde.dr tam tarih sölemei ama haftaya anestezi uzmanıyla seni görüştürelim dedi.zaten o zamana kadar 4 olur sanırım göktuğ.

nstde sancım yine çok çıktı ama açılmam falan olmadığı için dr bu bebek bizimle dalga geçiyor sanırım dedi.yalancı kasılmalar olabilir dedi.ama dedi eğer bıraksaydık kendi haline belkide doğum olablirdi dedi.bende olsun dedim şansa bırakmadık en azından oğlumda büyüdü dedim.bu arada göktuğ usg de 38+4 görünüyor.

slm kızlar gecmıse cok bakamadım kalamıyorum cok bılgısayar basında ama sanırım 3. bebegımız de gelıyormuş hayırlısı ıle doğar inş. jnaz da doğurmuş cok sevındım

bızde bugun geldık doktordan 2900 olmuş oğlum nısan bası olcak dogum buyuk ıhtımal su an hersy yolunda dedı artık her hafta gıdecez kontrole cantan hazır olsuun dedı bızden bu kadar sımdılık

mansallah bebislerinize canlarim
insallah hersey yolunda gidecek sonunu getirdik be az kaldi valla

yosuncum geçmiş olsun dilegın ıcın sagol cnm
fundacım rabıacım ogullarınıza maaşallah
zehırcım cok uzuldum cnm cok cok gecmıs olsun Allah en kısa zamanda tekrar bı bebek nasıp eder ınsallah

ben bu gece nöbetçiyim saat 00:00 da tickerımda 38+0 ı görmeden şurdan şuraya gitmemkaydirigubbakcemile3

Back
X