2010 Nisan Anneleri

Merhaba kızlar,

kızlar bugün bizde dr daydık bebeğim 3386gram.herşeyi iyiydi.çatı muayenesi yaptı dr um yine ay ne çok kasıyorm ben kendimi ya aslında rahat bıraksam acımacakya neyse.suyu falan herşeyi iyi yvrumun.haftaya cuma tekrar gitcez dr ondan sonraki çarşambada muhtemelen doğum olcak yani ayın 31 nde.dr tam tarih sölemei ama haftaya anestezi uzmanıyla seni görüştürelim dedi.zaten o zamana kadar 4 olur sanırım göktuğ.

nstde sancım yine çok çıktı ama açılmam falan olmadığı için dr bu bebek bizimle dalga geçiyor sanırım dedi.yalancı kasılmalar olabilir dedi.ama dedi eğer bıraksaydık kendi haline belkide doğum olablirdi dedi.bende olsun dedim şansa bırakmadık en azından oğlumda büyüdü dedim.bu arada göktuğ usg de 38+4 görünüyor.
Oyy oyy maşallah göktuğa.Aslan o aslan.

slm kızlar gecmıse cok bakamadım kalamıyorum cok bılgısayar basında ama sanırım 3. bebegımız de gelıyormuş hayırlısı ıle doğar inş. jnaz da doğurmuş cok sevındım

bızde bugun geldık doktordan 2900 olmuş oğlum nısan bası olcak dogum buyuk ıhtımal su an hersy yolunda dedı artık her hafta gıdecez kontrole cantan hazır olsuun dedı bızden bu kadar sımdılık
Allah nazarlardan korusun canım çok güzel büyümüş oğluşun.

benimde canım sıkkın moralim bozuk bende babannemi ve eşini kaybettim
Allah rahmet eylesin.

iyi geceler hanımlar ;yosun arkadaşım seninde mi tüp bebek

ıyi geceler meral.Evet canım.

Son düzenleme:
kafam çok karıştı doğum konusunda doktorum biri zorunlu diyor diğeri yok öyle bir şey diyorrr ;hayırlı inş. RABBıM hayırlısı ile doğurmayı nasip eylesin inş. hepimizeeee

ben bu gece nöbetçiyim saat 00:00 da tickerımda 38+0 ı görmeden şurdan şuraya gitmemkaydirigubbakcemile3
Gitme kıs tabii kolaymı 38+0 ı görmek:)

kafam çok karıştı doğum konusunda doktorum biri zorunlu diyor diğeri yok öyle bir şey diyorrr ;hayırlı inş. RABBİM hayırlısı ile doğurmayı nasip eylesin inş. hepimizeeee
Hakkımızda hayırlısı.

amin yosuncum;işte kafa karıştırıyorlar doktorun biri devlet bile zorunlu sezeryan diyor dedi diğeri yok öyle bir şey dedi bakalım zaten az kaldı nasip olursa

İyiyim canım seni sormalı.Olsun kıs gördün mü sanki:)İlk bebişkaydirigubbakcemile2
bende iyiyim çok halsiz hissediyom kendimi sadece oysa bütün gün yan gelip yattımbilmiyorumkismile
ay çok haklısın valla görmedim ne yalan sölimkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol:

burdaaaaa

ben geldim:)))

sanırım cumartesiyi beceremicem hiçbişim yok benim. hiç doğurcak gibi değilim:((
hoşgeldin nazlıcımmm yoklama kaçakları çok, ilk ders almayalım dedikkaydirigubbakcemile3
kızzz o kadar yer ayırttın olmazsa ben bi dahaki cumartesiyi kastetmiştim dersin çıkarsın işin içindenkaydirigubbakcemile3 evin temizlencekti senin bugün galiba yanlış mı hatırlıyom?

Back
X