2010 Nisan Anneleri

Anladım canım! % 50 demiştin dimi normal doğum için! Ben de normal olsun istiyorum sonrası rahat olsun diye! Hayırlısı bakalım cumartesi öğrenicez inşal:uhm:lah

keşke normal doğum olsa diyorum....
böle açılmam olsa,acil gitsem ve çok kolay bi şekilde normal doğursam ne olur....
bende cuma yada cumartesi doktora gidicem bakalım ne olcak....
hepimiz için hayırlısı neyse olsun...
sonrası için ve kilo verme durumu için bende normal istrym...
ama beynimin bir köseside sezeryana kaymıyor değil....

keşke normal doğum olsa diyorum....
böle açılmam olsa,acil gitsem ve çok kolay bi şekilde normal doğursam ne olur....
bende cuma yada cumartesi doktora gidicem bakalım ne olcak....
hepimiz için hayırlısı neyse olsun...
sonrası için ve kilo verme durumu için bende normal istrym...
ama beynimin bir köseside sezeryana kaymıyor değil....

eğer doktorun normale onay verirse sezaryene hiç gitmesin aklın! Ben de düşünüyorum bazen ama sonrasında çekeceğim ağrılar aklıma gelince vazgeçiyorum! Hemen kalkmak istiyorum çünkü ben! Hem kendim hem bebeğim hem de etrafımda olup bitenlerden haberdar olmak için!
Ha naz yapmak için yatabiliriz belki azıcıkkaydirigubbakcemile4
İnşallah istediğin gibi olu Allah gönlüne göre versin, bir avaz da kurtarsın.

eğer doktorun normale onay verirse sezaryene hiç gitmesin aklın! Ben de düşünüyorum bazen ama sonrasında çekeceğim ağrılar aklıma gelince vazgeçiyorum! Hemen kalkmak istiyorum çünkü ben! Hem kendim hem bebeğim hem de etrafımda olup bitenlerden haberdar olmak için!
Ha naz yapmak için yatabiliriz belki azıcıkkaydirigubbakcemile4
İnşallah istediğin gibi olu Allah gönlüne göre versin, bir avaz da kurtarsın.

inşlh canım hakkımzda hayırlısı diyelim,hersey gönlümüzce olsun...
bebişlerimiz gelsin sağlıkla da bizim fikirler istekelr hiç önemli değil inan....

:)) günaydın canım

ya kuzeeeey
oğlum nedir senin bu durumun ?!
niye uyutmuyorsun ananı ?
geçmişi okuyorum, kadın gece 2'de uyanık, bakıyorum sabah 7'de gene uyanık.. bırak uyusun dinlensin azcık zorun ne be yavrum

gunaydın zeynom:)))
yehuuu söle söle canım arkadasım...
uyutmuyo bu oğlan beni...
küstüm ben ona zaten:)))
gecem gunduzum kalamdı,anasına antreman yaptırıyo bence...
valla annem bile diyoki eee anne olmak kolaymı ben sizi nası buyuttüm ,yatağın ucunda oturur sabahlardım,sen gene gayet iyisin ohh bilgisayar basında diyo....:)))
millet pc elimde keyif yapıyorum sanıyo süper ya....
saat 7 de uyandık,acıktık ,bişiler yedik,2 saat sonra hopp mide yanması karşınızda...
gaviskonu dayadım boğazıma bende...:))))
bak zeyno şahitsin,bu cocuğun saçlarını rusyaya peruk olarak sürcem ve zengin olcam....

günaydın kızlar....

kuzey yarın öbür gün beni kzımıda uyutmazsa o zman kızarım... Ada'm annesi gibi sevecek uykuyu bence. geceleri hiç rahatsızlığı yok. mesaneme bastırması dışında:) gerçi bu sabah ters taraftan çıkmaya kalktı sanırım ama, ciğerlerim parçalandı sandım. resmen diz kıvrımlarını hissettim:))))) neyse az kaldı. çok heyecanlıyım çoookkkkk....

günaydın kızlar....

kuzey yarın öbür gün beni kzımıda uyutmazsa o zman kızarım... Ada'm annesi gibi sevecek uykuyu bence. geceleri hiç rahatsızlığı yok. mesaneme bastırması dışında:) gerçi bu sabah ters taraftan çıkmaya kalktı sanırım ama, ciğerlerim parçalandı sandım. resmen diz kıvrımlarını hissettim:))))) neyse az kaldı. çok heyecanlıyım çoookkkkk....

gunaydın nazlıcım...
valla bu kuzey paşa ile küsüm ben :)))
kefil olmamam ona,dakkası dakkasını tutmuyo,yok böle bi bebek ya...
hep benim dediğim olsun dermi insan diyo işte....
kukla etti beni....
ne yatırıyo,ne yemek yediriyo,nede dışarı çıkıp şu bahar havasından faydalanmamı istemiyo...
oğlum diyorum dün akşam oksijene alalım azcık ev ev ev bunaldık yok...
kuruyemişçiye kadar dar attık kendimizi....miskin oğlum benim....
ayyy senin adına bende cok heyecanlıyım canım ya...
ada geliyo saonunda...
minik prenses,uslu gelinim benim.....

günaydın güzel nisan anneleri ve bebekleri..........
malum biz hala şeker ölçümü yaptığımız için sabah erkenden kalkmak zorunda kalıyoruz.
nazlıcım benimde hamilelikte hiç midem ağrımadı,acaba benim göktuğda kel mi*
sabaha karşı rüyamda oğlumu emdirirken gördüm.ben emdirmeye uğraşıyorum beyefendi uyuyo...uykucu olcak galibakaydirigubbakcemile2

gunaydın zeynom:)))
yehuuu söle söle canım arkadasım...
uyutmuyo bu oğlan beni...
küstüm ben ona zaten:)))
gecem gunduzum kalamdı,anasına antreman yaptırıyo bence...
valla annem bile diyoki eee anne olmak kolaymı ben sizi nası buyuttüm ,yatağın ucunda oturur sabahlardım,sen gene gayet iyisin ohh bilgisayar basında diyo....:)))
millet pc elimde keyif yapıyorum sanıyo süper ya....
saat 7 de uyandık,acıktık ,bişiler yedik,2 saat sonra hopp mide yanması karşınızda...
gaviskonu dayadım boğazıma bende...:))))
bak zeyno şahitsin,bu cocuğun saçlarını rusyaya peruk olarak sürcem ve zengin olcam....

ay canım sabah sen siteden çıkınca ben de lavanta keselerini hazırlamaya oturayım dedim. ay 1 saatte 7 tane yapabildim ya.. fiyongu ayrı biberon süsünü yapıştırması ayrı, nazar boncuğu,bilmemne süsü ayrı...delirecem.sabah sabah silikon tabancası gazisi oldum gene zaten. toplamda 25 tane oldu. 100 taneyi nasıl tamamliycam bilemiyorum.

artık yapabildiğim kadarını yaparım, kalanı annemlerin ellerinden öper diyorum.
nasılsa mevlüde daha çok var.. taa 40ı çıkana kadar da yetiştiririz bi şekilde..

senin oğlana ise diyecek şey bulamıyorum özge :)
valla çok cabbar bir delikanlı olacak kesinleşti bu, parmağında oynatacak seni, evi de inletecek doğduğunda:)

saç konusunda ise tüm doktorlar mide yanmasıyla alakası yok diyor ama çevremde doğurup da bunun aksini söyleyeni görmedim.
midesi yananlar genelde dediğin gibi peruklu gibi doğuruyorlar :))

nazlı gibi benim de zerre mide yanmam olmadı. hakkaten resimlerde falan da kabak ötesi görünüyor dila'm :) hiiiiç saçı yok :) o kadar da toka, bant falan aldım ama artık kendime takarım :)

günaydın kızlar....

nazlıcım nasılsın
geçmişe bakarken gördüm, günün netleşmiş ha
ayy ha doğurdum ha doğurucam beyin gücü meyin gücü derken, al sana belli oldu işte :)

çok heyecanlı çok.. benim bile içim kıpır kıpır oldu, seni düşünemiyorum!
Allah'ım sağlıkla sıhhatle, kolaycacık bir doğum nasip etsin inşallah.. uslu prensesimiz ada hanımın da güzel haberlerini alalım :)

doğurduktan sonra bize haber vermeyi unutma olur mu.. merak ederiz:)
doğuran anneler kayıpları oynuyor, çocuklarla ilgili haber alamıyoruz.
boyu, kilosu, tam kaç hafta kaç günlükken doğduğunu falan söylersen, listemize yazarım :)

günaydın güzel nisan anneleri ve bebekleri..........
malum biz hala şeker ölçümü yaptığımız için sabah erkenden kalkmak zorunda kalıyoruz.
nazlıcım benimde hamilelikte hiç midem ağrımadı,acaba benim göktuğda kel mi*
sabaha karşı rüyamda oğlumu emdirirken gördüm.ben emdirmeye uğraşıyorum beyefendi uyuyo...uykucu olcak galibakaydirigubbakcemile2

günaydın fundacım.. nasılsın ?
hamileler bebeklerini sık sık görürlermiş rüyalarında. ben taa ne zaman bi kerecik gördüm dila'yı, onu da hatırlamıyorum. keşke şimdi de görsem. ne güzel..

şeker sonuçları nasıl çıkıyor? ağrın, sancın,bi sıkıntın var mı? doktor kontrolün ne zaman inşallah?

günaydın güzel tatlış nisan anneleri sabahtan göbekten aşşağıda bir tatlı kaşınmayla kalktık yine oyyy öyle bir güzel kaşınıyoduki anlatamam bugün doktora gideceğiz bakalım nseyemi sokacak doktorumuz yoksa ultrasyon içinmi dün dünürcüğümede diyorum ben bu kızı yollarda doğuruverecem gezerken diyorum göktuş yandı valla bizim kız çok gezecek evde oturmayacak tutar elinden gezdirir göktuşta ne yapalım

bizde kahvaltıya kaçalım artık görüşürz teyzoşlar

Back
X