gunaydın zeynom:)))
yehuuu söle söle canım arkadasım...
uyutmuyo bu oğlan beni...
küstüm ben ona zaten:)))
gecem gunduzum kalamdı,anasına antreman yaptırıyo bence...
valla annem bile diyoki eee anne olmak kolaymı ben sizi nası buyuttüm ,yatağın ucunda oturur sabahlardım,sen gene gayet iyisin ohh bilgisayar basında diyo....:)))
millet pc elimde keyif yapıyorum sanıyo süper ya....
saat 7 de uyandık,acıktık ,bişiler yedik,2 saat sonra hopp mide yanması karşınızda...
gaviskonu dayadım boğazıma bende...:))))
bak zeyno şahitsin,bu cocuğun saçlarını rusyaya peruk olarak sürcem ve zengin olcam....
ay canım sabah sen siteden çıkınca ben de lavanta keselerini hazırlamaya oturayım dedim. ay 1 saatte 7 tane yapabildim ya.. fiyongu ayrı biberon süsünü yapıştırması ayrı, nazar boncuğu,bilmemne süsü ayrı...delirecem.sabah sabah silikon tabancası gazisi oldum gene zaten. toplamda 25 tane oldu. 100 taneyi nasıl tamamliycam bilemiyorum.
artık yapabildiğim kadarını yaparım, kalanı annemlerin ellerinden öper diyorum.
nasılsa mevlüde daha çok var.. taa 40ı çıkana kadar da yetiştiririz bi şekilde..
senin oğlana ise diyecek şey bulamıyorum özge :)
valla çok cabbar bir delikanlı olacak kesinleşti bu, parmağında oynatacak seni, evi de inletecek doğduğunda:)
saç konusunda ise tüm doktorlar mide yanmasıyla alakası yok diyor ama çevremde doğurup da bunun aksini söyleyeni görmedim.
midesi yananlar genelde dediğin gibi peruklu gibi doğuruyorlar :))
nazlı gibi benim de zerre mide yanmam olmadı. hakkaten resimlerde falan da kabak ötesi görünüyor dila'm :) hiiiiç saçı yok :) o kadar da toka, bant falan aldım ama artık kendime takarım :)
günaydın kızlar....
kuzey yarın öbür gün beni kzımıda uyutmazsa o zman kızarım... Ada'm annesi gibi sevecek uykuyu bence. geceleri hiç rahatsızlığı yok. mesaneme bastırması dışında:) gerçi bu sabah ters taraftan çıkmaya kalktı sanırım ama, ciğerlerim parçalandı sandım. resmen diz kıvrımlarını hissettim:))))) neyse az kaldı. çok heyecanlıyım çoookkkkk....
nazlıcım nasılsın
geçmişe bakarken gördüm, günün netleşmiş ha
ayy ha doğurdum ha doğurucam beyin gücü meyin gücü derken, al sana belli oldu işte :)
çok heyecanlı çok.. benim bile içim kıpır kıpır oldu, seni düşünemiyorum!
Allah'ım sağlıkla sıhhatle, kolaycacık bir doğum nasip etsin inşallah.. uslu prensesimiz ada hanımın da güzel haberlerini alalım :)
doğurduktan sonra bize haber vermeyi unutma olur mu.. merak ederiz:)
doğuran anneler kayıpları oynuyor, çocuklarla ilgili haber alamıyoruz.
boyu, kilosu, tam kaç hafta kaç günlükken doğduğunu falan söylersen, listemize yazarım :)
günaydın güzel nisan anneleri ve bebekleri..........
malum biz hala şeker ölçümü yaptığımız için sabah erkenden kalkmak zorunda kalıyoruz.
nazlıcım benimde hamilelikte hiç midem ağrımadı,acaba benim göktuğda kel mi*
sabaha karşı rüyamda oğlumu emdirirken gördüm.ben emdirmeye uğraşıyorum beyefendi uyuyo...uykucu olcak galibakaydirigubbakcemile2
günaydın fundacım.. nasılsın ?
hamileler bebeklerini sık sık görürlermiş rüyalarında. ben taa ne zaman bi kerecik gördüm dila'yı, onu da hatırlamıyorum. keşke şimdi de görsem. ne güzel..
şeker sonuçları nasıl çıkıyor? ağrın, sancın,bi sıkıntın var mı? doktor kontrolün ne zaman inşallah?