Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özgecim.. geçmiş olsun.. yine mi yanıyo miden ... senin ilaç da iyi gelmez oldu sanırım.. dr.unu tebrik ediyodun nokta atışı fln diye ama bak o ilaç bile dayanamadı senin mide yanmana.. gaviskon iç istersen .. yine...
ama yapılsa da inan o da umrumda değil :))) ya bide şöyle düşün ben wc de kendi kendime yapabildiğime göreo koca göbüşle ne kadar kötü bişey olabilir ki :)))
özgecim.. valla kuzum ben 4 kez içtim gaviskonu da.. şişe öylece duruyo.. kız dr. yadırmadan önce nasıl yanıyodu.. şimdi şişe gözümün önünde çok şükür yanma fln yok :)) ama ben yansa da sabrederim yani.. alevler püskürürüm adeta ama içmem gaviskon fln.. ilaç içme konusun da da öyleyimdir.. ağrı kesiciyi baş ağrım ağlatana kadar içmem mesela.. ne bilim kişiden kiiye ağrı eşiği değişiyo işte.. diyorum dayanıklı hatunum diye de inanmıyosun :)))
bu arada bende hastaneye kontrole gittim bugün
bebegim cok sükür iyi 3200 gramm olmusuz
ben kilo almamisim
ve en güzelide haftaya carsamba gününe sezeryana girecem ve sag saglim allahimda nasip ederse bebegime kavusacagim
simdiden tatli bir telas aldi bakalim hayirlisi sevinc korku hepsi bi arada
bu arada bende hastaneye kontrole gittim bugün
bebegim cok sükür iyi 3200 gramm olmusuz
ben kilo almamisim
ve en güzelide haftaya carsamba gününe sezeryana girecem ve sag saglim allahimda nasip ederse bebegime kavusacagim
simdiden tatli bir telas aldi bakalim hayirlisi sevinc korku hepsi bi arada