geçmişi de okudum bu arada:)) ee bugünün işini yarına bırakma derler.. sabaha iş bırakmadım bende :)))
kızına kocaman maşallah canım.. gününüz de hayırlı olsun... ama sen neden sitem ettin ki yaa
bu aralar bende dahilgenelimiz foruma girsek bile çok uzun kalamayıp geçmişe pek bakamıyoruz.. kim gelmiş kim kaç gündür yok onu farketmemiz olanaksız gibi.. sürekli girip takip edebilsek de yazmasak sana tamam ama .. gücenmişsin kıyamam ama işte bebişlere az kaldı.. son bi hışımla kalan temizliktir kişisel bakımdır halletmeye çalışıyoruz o zamana kadar :) gözümden kaçmışsenin girmediğin canım ... kendi adıma kusuruma bakma nolur diyorum.. ama kasıtlı bişey yok yani opuyorumnanaktan
ama tekrar diyiim.. çoook geçmiş olsun opuyorumnanaktan kocişini dinle ve dooğru yatağa.. uyuyup güç topla ki bebişin gelicek olursa ıkınmaya mecalin olsun zemuszemus iyi gecelerrr...
Valla saka bı yana benı kımse kaile bile almamıs gercekten üzüldüm bu sefer neyse bizde bugun doktoraa gıttık 6 nisan sabah 8de gunumuz 3 kılo 40 gr olms kızım hayırlısıyla 2 haftamız vaar

canımcıım.. 2.500 ü geçtiyse sorun yok demektir :) seninki de3-4 güne kadar geçicektir o kiloyu... hem doğuma da daha var.. haftada 200-250 gramdan hesapla sen doğduundaolucağı kilosunu.. ama önemli olan kilosu değil sağlığı opuyorumnanaktan sağlıkla gelsin yeterki...kızlar geçen cuma kontrole gittim oğlusum 2400 olmus doğum 25 nisan gibi sizce kilosu iyimi? doktor gayet iyi diyor ama benden bir hafta geride olan arkadasımın bebişi 2500 g mıs 35. haftamdayım.. zayıfmı olcak yoksamaklım buna takıldı. ayrıcam resmen kaburgalarım çürümüş durumda beni anca tekmeliyor bukadar cok hareketli olması normalmi resmen sörf yapıyor içerde
![]()
![]()
olumunekankayizsmile ama sen .. sen hep saat 11gibi girip çıkıyosun :sinifsinif: denk gelemiyoruz kii... ben olsam takılırdık beraber ama olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 :teselli:Neyse kızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere.
Zaten herkes kendi halinde kimse kimse ile takılmıyo.Öpüyorum sizi...
iyi geceler tatlım.. msn den sohbet ederken buraya yazdığını görmemişim bile :)refiyecim merhaba .. bende hastalıkta uyuyamıyorum çok feci grip oldum yaboğaz ağrısı , halsizlik.. off inş sancılanmam bu halsizlikle asla normal doğuramam
(
ama tekrar diyiim.. çoook geçmiş olsun opuyorumnanaktan kocişini dinle ve dooğru yatağa.. uyuyup güç topla ki bebişin gelicek olursa ıkınmaya mecalin olsun zemuszemus iyi gecelerrr...