2010 Nisan Anneleri

günaydın zeynocuğum dün beni çok duygulandırdın canım valla yazdıklarını okuyunca canım benim bu zamnlara ne zorluklarla geldik canımcım çok iyi anlıyosun beni ,fundayı rabbime şükürler olsun

yat dinlen gülseminciğim canım benim bende şimdi zaten kahvaltı falan hazırlşayacağım canım sonrada doktora gidceğim ya öğleden sonra yada önce tekrar nstemiz var

günaydın kızlar..
ben yeni kalktım. acayip uyumuşum bu sabah, hep 6'da kalkıyodum..

gülsemincim seni görünce şak diye hatırladım
ben seni rüyamda gördüm
huysuz virjin'in şovuna gidiyorduk beraber, sen fotoğraf makinamı alıyordun, ben de sana küsüyordum :))
sonra da barışıp kebap yemeye gidiyorduk :))

ay nedir benim bu salak rüyalarım yarabbim..

:roflol::roflol: :roflol: agriyla karisik gülmeyle bana bu cocugu dogurtcaksiniz anam bugun :roflol::roflol:

kebablarda lezizdi dimi zeynepcimm kaydirigubbakcemile3

bu arada gülseminciğim canım benim belli oldu doğum tarihimiz rabbim kısmet ederse 2 nisan canım yani 10 gün kaldı bugünle canımcım

alminacığım güzel dileklerin için çok saol canım benim evet 5inde olsaydı seninle aynı gün doğum yapmış olacaktık canım hayırlısı olsun bitanem

hayirlisi bitanemm az kaldii masallahh,hayirlisiyla gelsin prensesemiz Şeniz
listeye zaten dedigin tarihte eklemistim canim :1hug:

günaydın kızlar..
bu saate kadr uyudum mışıl mışıl...kızım tepiklemese hala uyanacağım da yoktu.
neyse biz bi kahvaltı yapalım geliriz yine..

günaydin fundacim hosgeldin

gunaydın fundacım....
kız racona ters sende:)))
çöpçü görsem kendini paralardı bi dunya laf zaten ilk kez birini gördum rüyamda...
oda çıka çıka sert abi çıktı....
hamilelik işte dedi kestirip attı...
aman zaten buyutulcek bişi yokki ,adama saygı hürmet etmekten rüya bitti....

günaydın dünürcüğüm,özgeciğim,gülseminciğim hepinize şimdiden hayırlı günler

bu arada geçmişe şöyle bir baktımda dünürcüğüm canım benim olurmu canım olsun dalgınlığına gelmiştir canım turgut hocamın söylemeyi unutmuştur canım benim bende gördüm aranıldığımı ama senin numaran değildi olsaydı hemen dönerdim telefonuda duymamışım gecede sana msj attığımda annemi umut hastahanesine götürdük başı çok ağrıyodu bitane ağrı kresici vurdurduk canım telefonu yanıma almamıştım şükürler olsun iyi annem canım benim bende ilk senle paylaşmak istedim ama olmadı neyse canlar sağolsun canımcım

günaydın kızlar........
ÖZGECİM bizim eşler psikopata bağlıyolar öyle rüyaları gördükçe....olsun canım biraz kıskanılmak güzel be.
DÜNÜRCÜM annene geçmiş olsun camnım.ben gece evi aradım saat 11 gibiydi.baya geçti yani olsun canım gönüller bir olsun.inşallah göktuğla gizem aynı gün doğarlar......nasılda güzel olur.turgut valla deli etti beni sen niye haber vermiyosun,zırt şeye arıyosun diye kızdım hatta küstüm ona.neyse canım sağlıkla hayatımıza gelsinlerde yavrularımız önemli olan o.ama ben çok heyecanlıyım ya.birde benim dr söylesin bakalım ne zaman doğacak.yinede göktuğ büyük olsun dimi canım erkek ya,ama gizem büyük olsa zengin olurlar ilerde

günaydın kızlar..
bu saate kadr uyudum mışıl mışıl...kızım tepiklemese hala uyanacağım da yoktu.
neyse biz bi kahvaltı yapalım geliriz yine..

günaydın canım.
oh ne güzel keyif yapmışsınız kızınla..........
afiyet olsun canım yarasın kızına

günaydın zeynocuğum dün beni çok duygulandırdın canım valla yazdıklarını okuyunca canım benim bu zamnlara ne zorluklarla geldik canımcım çok iyi anlıyosun beni ,fundayı rabbime şükürler olsun

günaydın tatlım..
burda herkesi ayrı ayrı çok seviyorum, herkesin bebeğinin haberlerine deli gibi seviniyorum ama hani gönül birliği denen bir şey varsa, onu da evlat evlat diye yanıp, zorlukla kavuşanlara karşı daha bi iyi hissediyorum...
Allah hiç bi kadına yaşatmasın, kimse isteyip de kavuşamaz halde yaşamasın...
o yüzden inan gözlerim dola dola okudum yazdıklarını.
Allah ömrün boyu gizem'le imtihan etmesin seni, zaten zor geldi nazlı sıpa :)
hep yüzü gülsün, sizi de güldürsün inşallah...

bugün de doktor randevun varmış, nst falan.. hadi hayırlısı :) güzel haberlerle gel diycem ama gününün belli olmasının üstüne güzel haber getiremezsin herhalde :)

:roflol::roflol: :roflol: agriyla karisik gülmeyle bana bu cocugu dogurtcaksiniz anam bugun :roflol::roflol:

kebablarda lezizdi dimi zeynepcimm kaydirigubbakcemile3

hayirlisi bitanemm az kaldii masallahh,hayirlisiyla gelsin prensesemiz Şeniz
listeye zaten dedigin tarihte eklemistim canim :1hug:

eheh gülsemin kebapları falan hatırlamıyorum valla da huysuz virjin güzeldi :))
sen de çok güzeldin :))
ben pek tapondum anacım...
rüyamda bile süslenip salınamıyorum...

gülsemincim ağrın varmış bu arada, gidiyormuşsun, yat dinlen. geçmiş olsun tatlım..

fıstıklar, ben de bi karnımı doyurup geleyim
kuzum daha açılış yapmadı, pek sessiz, merak ettim
gideyim besleyeyim de coşsun eccük :)

zeynepcim söylediklerine koca bir amin diyorum.rabbim içerisi evlat hasretiyle yanan herkesin kucağını doldursun.kimseyi evladıyla sınamasın.şimdi biz mükafatımızı alacağız.çok uğraştık ama haftaya kucaklarımıza alacağımız bebeklerimizle karşılığını alacağız.bizim hayatımızdaki sınanmamızda buymuş.inşallah bebek isteyen herkes evlat sahibi olur.biz biliyoruz ne demek olduğunu çok sancılı zamanlardı ama rabbim çok ta bekletmedi bizi.inşallah tüm bebek isteyenlerde çok beklemeden yavrularına kavuşur,mis kokularını içerlerine ta içlerine kadar çekerler........

afiyet olsun zeynepcim.dila hanım acıkmıştır annesi sen erkenden kahvaltı yapıodun bugün geç kalmışsın.git karnını doyurda coşsun dilamız........

Günaydın kızlar havalar yıne sogudu sanırım bu hava ne böle yaaa neyse yarın annem gelio cok mutluyum kaydirigubbakcemile2 bide doktorumuz ilk sezeryana sonda takmıyomus cok sevınddım bayanssulusmile yıne 2 si ile 8 i dedi ben yıne 6 istedim artık gunumuz kesın hasta giriş işlemi bile onayladı sabahınn 8ndeeeeeeeee ayy gece uyuyamadık yatakta dön dön gununu bılmemıze ragmen yınede tam kesınlesınce ayrı bı heyecan yaptık gecmıs hep gözumuzun onundeydı ayy cok guzel bıse yaa

Günaydın kızlar havalar yıne sogudu sanırım bu hava ne böle yaaa neyse yarın annem gelio cok mutluyum kaydirigubbakcemile2 bide doktorumuz ilk sezeryana sonda takmıyomus cok sevınddım bayanssulusmile yıne 2 si ile 8 i dedi ben yıne 6 istedim artık gunumuz kesın hasta giriş işlemi bile onayladı sabahınn 8ndeeeeeeeee ayy gece uyuyamadık yatakta dön dön gununu bılmemıze ragmen yınede tam kesınlesınce ayrı bı heyecan yaptık gecmıs hep gözumuzun onundeydı ayy cok guzel bıse yaa

günaydın canım
hayırlı olsun canım sezaryan gününüz.ay sizden böyle haberleri aldıkça ben heyecanlanıyorum ya.birde bizimki belli olsa.dediğin gibi şimdi günüde belli olduğu için uyumak bile zor olur.artık gerçek şafağını saymaya başladın.
yarın annende geliomuş.şimdiden gözün aydın canım.annenin yanında olması çok iyi geliyo insana.......

kızlar ben gidip yatayım belim baya ağrıyor

günaydın canım
hayırlı olsun canım sezaryan gününüz.ay sizden böyle haberleri aldıkça ben heyecanlanıyorum ya.birde bizimki belli olsa.dediğin gibi şimdi günüde belli olduğu için uyumak bile zor olur.artık gerçek şafağını saymaya başladın.
yarın annende geliomuş.şimdiden gözün aydın canım.annenin yanında olması çok iyi geliyo insana.......

kızlar ben gidip yatayım belim baya ağrıyor

Saol cnm git dinlen yorma kendini bende bugun temızlık yapmak ıstıom sıkılıom yoksa :hulya:

slm canım...
beni kimse merak ettmedi demişin ama gecmişi oku istersen ebn merak ettim,şki ayrı yerede mesaj bıraktım...
nese iyiymişin sorun yok...
doğum gününüz belirlenmiş çok sevindim hayırlısı olsun bakalım...
darısı basımıza....

slm canım...
beni kimse merak ettmedi demişin ama gecmişi oku istersen ebn merak ettim,şki ayrı yerede mesaj bıraktım...
nese iyiymişin sorun yok...
doğum gününüz belirlenmiş çok sevindim hayırlısı olsun bakalım...
darısı basımıza....

Saol cnm yeni gördüm kusura bakma . gun yaklaastıkca stres hep üzerimde malum seylerde var biliosun kendıme hakim olamıorum artık gun geldıkce gerilmeye devam ediyorum ins sizinde en kısa zamanda belli olur haftaya nst mız var 30nda ondan sonrakı haftada dogum zaten hayırlısıyla sag salım bı kurtulsaydık kaydirigubbakcemile4

Günaydın güzel nisan anneleriopuyorumnanaktan
bu arada geçmişe şöyle bir baktımda dünürcüğüm canım benim olurmu canım olsun dalgınlığına gelmiştir canım turgut hocamın söylemeyi unutmuştur canım benim bende gördüm aranıldığımı ama senin numaran değildi olsaydı hemen dönerdim telefonuda duymamışım gecede sana msj attığımda annemi umut hastahanesine götürdük başı çok ağrıyodu bitane ağrı kresici vurdurduk canım telefonu yanıma almamıştım şükürler olsun iyi annem canım benim bende ilk senle paylaşmak istedim ama olmadı neyse canlar sağolsun canımcım
Geçmiş olsun zeynepciğim.

Gözün aydın canım.

günaydın kızlar.....a.s.a.s.a.s.
Hoşgeldin esracığım.

Back
X