günaydın canım.mart annelerinde lohusalık dönemleri birkaç arkadaşın sancılı geçiyormuş.eşlerle tartışanlar,hatta ayrılma kararı alanlar olmuş.yaprak dökümü dizisinde fikrette biraz bunalıma girince eşi onu aldattıda ondan konuşuyorduk.ne olursa olsun diyoruz hiçbir eş naldatılmayı hak etmez.bi taraf anne oluyosa diğer tarafta baba oluyor diyoruz.her iki tarafında karı kocanın birbirlerine hassas davranması gerekir dimi şekerim*
haklısın canım ama fikretin kocası sadece öpüştü aldatmakmı.aldatmak bence çok basit bir kelime sadakatsizlik güvenini kötüye harcama desek daha doğru olur.bence sadece öpüşüp sızdılar.adam sarhoştu o şarkıcı kadın ayıktı ama adamı burakmadı baktı iyi adam.niyeti yuvasını yıkmak değil belki ama bir gece güvendiği birirnin yanında kalmak istedi.aman neyse yaptıkları şeyin savunulacak bir tarafı yok.
geçenlerde canım bende eşimle tartıştım.eskisi gibi değilsin eskiden yapmadıklarını yapıyorsun diye kızdım bağırdım.bende stresliyim dedi.paronaya yapıyorum ben biraz ama.yani psikolojim çok bozuk.ama eşlerinkide normal değil onuda anladım.