2010 Nisan Anneleri

günaydın canım.mart annelerinde lohusalık dönemleri birkaç arkadaşın sancılı geçiyormuş.eşlerle tartışanlar,hatta ayrılma kararı alanlar olmuş.yaprak dökümü dizisinde fikrette biraz bunalıma girince eşi onu aldattıda ondan konuşuyorduk.ne olursa olsun diyoruz hiçbir eş naldatılmayı hak etmez.bi taraf anne oluyosa diğer tarafta baba oluyor diyoruz.her iki tarafında karı kocanın birbirlerine hassas davranması gerekir dimi şekerim*

haklısın canım ama fikretin kocası sadece öpüştü aldatmakmı.aldatmak bence çok basit bir kelime sadakatsizlik güvenini kötüye harcama desek daha doğru olur.bence sadece öpüşüp sızdılar.adam sarhoştu o şarkıcı kadın ayıktı ama adamı burakmadı baktı iyi adam.niyeti yuvasını yıkmak değil belki ama bir gece güvendiği birirnin yanında kalmak istedi.aman neyse yaptıkları şeyin savunulacak bir tarafı yok.
geçenlerde canım bende eşimle tartıştım.eskisi gibi değilsin eskiden yapmadıklarını yapıyorsun diye kızdım bağırdım.bende stresliyim dedi.paronaya yapıyorum ben biraz ama.yani psikolojim çok bozuk.ama eşlerinkide normal değil onuda anladım.

ay benim cümle kurmalarım ne kadar değişmiş ya ne kadar devrik cümleler kuruyorum.özellikle hastaneden çıktıktan sonra bunu farkettim.derhal cümlelerime özen göstermem lazım

Merhaba kızlar kaç gündür giremedim int. O kadar çok işim vardı ki anlatamam bu 2 gün de giremeyebilirim. Umarım herkes iyidir. Ben de birazdan dr a gidicem nst miz var. Hepinizi çok öpüyorum kib

canım bende senin gibi sanırım ay gün sancılarını çekiyorum.belim kopuyor ağrıdığı zaman resmen.bacaklarımda da ağrı oluyor.acaba bacak ağrısıda doğumun habercisimi ya hiç bilmiyorum.belim 4-5 gündür ağrıyor ama ağrıların süresi artmaya başladı ve sanki daha çok ağrıyor öncekilere nazaran.neyse yarın gitcemya sabır ediyorum.

canım ben bugün tıpta bir hocaya gidicem önceden hiç gitmediğim bakalım sorarım ama erkek ne bilsin sancı nasıl yinede sorarım belki nts ye falan girersem ordanda belli olur doğum yaklaştımı diye.ben hep diyordum bizimki 1 nisan şakası yapacak diye bakalım hayırlısı olsun.daha yarından sonra dolu dolu 3 haftam var ama.hamile için bebeğin,doktor için hastanın,ev için hırsızın ne zaman geleceği belli olmazmış bakarsın şakasını yapar sıpacım.:emir_bebek:

Merhaba kızlar kaç gündür giremedim int. O kadar çok işim vardı ki anlatamam bu 2 gün de giremeyebilirim. Umarım herkes iyidir. Ben de birazdan dr a gidicem nst miz var. Hepinizi çok öpüyorum kib
Merhaba sinemciğim.Herşey yolunda gider inşallah.Kolay gelsin işlerin içinde.

canım ben bugün tıpta bir hocaya gidicem önceden hiç gitmediğim bakalım sorarım ama erkek ne bilsin sancı nasıl yinede sorarım belki nts ye falan girersem ordanda belli olur doğum yaklaştımı diye.ben hep diyordum bizimki 1 nisan şakası yapacak diye bakalım hayırlısı olsun.daha yarından sonra dolu dolu 3 haftam var ama.hamile için bebeğin,doktor için hastanın,ev için hırsızın ne zaman geleceği belli olmazmış bakarsın şakasını yapar sıpacım.:emir_bebek:
yapar mı yapar bu veletler:)))))kaydirigubbakcemile4

haklısın canım ama fikretin kocası sadece öpüştü aldatmakmı.aldatmak bence çok basit bir kelime sadakatsizlik güvenini kötüye harcama desek daha doğru olur.bence sadece öpüşüp sızdılar.adam sarhoştu o şarkıcı kadın ayıktı ama adamı burakmadı baktı iyi adam.niyeti yuvasını yıkmak değil belki ama bir gece güvendiği birirnin yanında kalmak istedi.aman neyse yaptıkları şeyin savunulacak bir tarafı yok.
geçenlerde canım bende eşimle tartıştım.eskisi gibi değilsin eskiden yapmadıklarını yapıyorsun diye kızdım bağırdım.bende stresliyim dedi.paronaya yapıyorum ben biraz ama.yani psikolojim çok bozuk.ama eşlerinkide normal değil onuda anladım.

canım bence gözle yapılan bakma işlemi bile aldatmak.öpüşmesin tabi canım fikret yapıyomu öyle*mutluluğu dışarıda aramadı belki kocası ama braz olsun sorunlarından uzaklaşmak için böyle bi yolu tercih etti.anaaaaaa bizde sosyologların işini ellerinde alcaz heeeeeohaoldumsmile

canım öyle bizde tartışıyoruz.dün akşam dedimki eşime çok sıkıldım annesi yanımızda bi kaç gündür.biraz konuşsak kadın hop lafın içinde bu akşam biraz uyumadan sohbet edelim dedim.mesela fotoğraf makinasını ve video yu ayarlamamış hala almamış arkadaşından bende ne olur ne olmaz acil doğum olur al diyorum adam diyoki sancın tutarsa yoldan giderken alırız oldu dedim ben çığırırken seni bekliyeceğim dedim.ben işlerimde biraz garanticiyimdirde.......bunları konuşurken biz herkes konuşmayı kesiyo bizi dinliyor üstüne bide gülüyolar beni dedli ediyolar.çok meraklılar ne konuştuğumuzu çok merak ediyolar çoookkk

belli olmaz canım ne zaman gelecekleri.ama ne zaman gelirlerse gelsinler başımızın üstlerinde yerleri olduğu kesin kuzucukların.gamyoncuiremsu

slm kızlar....
şimdi uyandık bebişimi gene hıçkırık tutmuş hık hık gecmek bilmiyo:)
nese biz azcık kahvaltı edelim oğluşumla bugun almanyadan halan geliyor doğum için....
dün misafirlik hazırlık yapmıştım ama yemek olayları var,uçağı akşam 7 de burda olcakmış...
bikaç işim var dışarda halletmem gerek inşlh derman bulurum da hallederim.....
bu sabah ilk kez cok acayip bi kasık ağrısı cektim on dakika sğrdü ve arada girdi çıktı sanki...

slm kızlar....
nese biz azcık kahvaltı edelim oğluşumla bugun almanyadan halan geliyor doğum için....
dün misafirlik hazırlık yapmıştım ama yemek olayları var,uçağı akşam 7 de burda olcakmış...
bu sabah ilk kez cok acayip bi kasık ağrısı cektim on dakika sğrdü ve arada girdi çıktı sanki...

a.s canım.Kolay gelsin sana.Gözün aydın şimdiden.opuyorumnanaktan

slm kızlar....

özgecim ikimizin sat aynı ve bende bugün çok tuhafım inanırmısın öyle tuhaf sancılar hissediyorumki.şimdi hocalarla konuştum bebekleri hep 10 gün erken olmuş bizimkilerde öyle yapmasın ya.valla ben daha sezeryan olucam gün alıcam karar verdim veremedim derken bu sabırsız kuş çıka gelirse kaynanamda yok köye erzuruma gitti.annem zaten 3 hafta hazırlıkları yapıp gitmişti haberi alır almaz gelicem dedi.yaaaaaaaaaa korktum bak iyice.

canım bence gözle yapılan bakma işlemi bile aldatmak.öpüşmesin tabi canım fikret yapıyomu öyle*mutluluğu dışarıda aramadı belki kocası ama braz olsun sorunlarından uzaklaşmak için böyle bi yolu tercih etti.anaaaaaa bizde sosyologların işini ellerinde alcaz heeeeeohaoldumsmile

ya canım hepsi aynı inanki ben sabah hareket bekliyorum bebekten eşim diyoki ya diyo uyuyordur ne bu telaşın.şunu yapalım ya diyor acele etme.bunu yapalım acele etme.yani canım bunlar işin ciddiyetinde değiller.bizde hormon salgılanıyor bunlarda oda yok.haliyle böyle olmaları normal.telaşlı erkekte hiç çekilmez valla dokuz doğurtur insana hani şu geniş ailedeki mürsel gibi alsanaalsanasmile

slm kızlar bugün annemler bende kahvaltıdaydı gerçi anlamadım benmi onlardaydım onlarmı bende sağolsun anacığım artık hiçbişey yaptırmıyo bana gitmeden yemeğimide yaptı bende baya bir ağırlaştım artık yürürken sanki kasıklarıma bişey giriyo bıçak gibi dün akşam sitede sorun vardı giremedim lohusalıktan konuşulmuş ayyy ne bileyim mart annelerinde bazıları eşlerinin ilgisizliğinden yakınmış ben sanırım şanslı guruptanımboshayallersmile eşim sağolsun bebk konusunda hiç bir ikiletme yaşatmaz iş konusunda bilmem ama bebiş konusunda sağolsun eminim bakacağından sonuçta doğal olanıda bu sadece altını alamam diyo ama uyutur bakar yani o kadar hasrretini çekince sanırım yanındanada ayrılmaz benim yine uykum var yaa ne olacak bu halim dünürcüğüm gülme ama bu akşam yine dayımlardayız biz bulancaktayız:)))ayyy harbi ben gezmeyeceğim diyorum ama dayımda ayağını incitmiş bu gidişle bizim kızı arabada doğuracağım eşime diyeceğim bizim çantalar artık arabada kalsın diyeceğimkaydirigubbakcemile3

özlemciğim canım online gözüküyosun hayırlı olsun bebişimiz canım nasılsın nasıl oldun bebişimiz nasıl annesi fotolarını bekliyoruz artık canımcım

özgecim ikimizin sat aynı ve bende bugün çok tuhafım inanırmısın öyle tuhaf sancılar hissediyorumki.şimdi hocalarla konuştum bebekleri hep 10 gün erken olmuş bizimkilerde öyle yapmasın ya.valla ben daha sezeryan olucam gün alıcam karar verdim veremedim derken bu sabırsız kuş çıka gelirse kaynanamda yok köye erzuruma gitti.annem zaten 3 hafta hazırlıkları yapıp gitmişti haberi alır almaz gelicem dedi.yaaaaaaaaaa korktum bak iyice.

canım valla ne diyim allah yardımcımız olsun tatlım,bu saatden sonra tek yardımcımız allah,ben diyorum hep sana emanet diye...
inan normal yada sezeryan ben acısını cekerim,her sekilde zaten yıpranan anneler ,hem fiziksel hem ruhsal,bebişlerimiz sorunsuz,sağlıkla,ayıpsız,kusursuz gelsinlerde ne sekiilde olursa olsun....
banada erken doğuracakmışım gibi geliyor sanki bu oğlan gunünü beklemiycek hem bide zaten bizim 4-5 nst deneyimimiz oldu her serefinde doktorun ve ebenin hoşuna gitmeyen sonuçlar cıktı,bide benim tansiyonum çok yuksek buda etken olabilir bende erken bekliyorum canım......

slm kızlar nasılsınız??kımler dogurdu neler oldu haberım yok okuyımda gelıım

Back
X