herkese iyi günler ve hayırlı cumalar bayanlar... a.s. inşallahh herkes normal ağrı,sancıların dışında iyidir :) biz de klasik bel ağrımız ve ara kasılmalarımız dışında iyiyiz :Saruboceq: oğlumu da hıçkırık tuttu
ayy yavrum nasıl rahatsız nasıl sıkılıyo bu durumdan hissedebiliyorum :sinifsinif: tam 20 dakikadır geçmedi.. neyse az kaldı yavrum sabret kaydirigubbakcemile3
maşallah oğluşuna canımm

ne güzel büyümüş annesi.. sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallahh.. yeni cicilerini de güle güle kullan canım :)
opuyorumnanaktan çok sağol canımcıım.. bakalım yarınki kontrolümüzde neler olucak :) bebişim kaç kilo olmuş.. kesin günümüz nisanın kaçı? zemuszemus doğum yaklaştıkça hepimizde var o endişe ve korkudan canım ..
opuyorumnanaktan çok sağol cnım .. dinlendim dün bol bol.. sanırım o yorgunluk çıktı dediğin gibi:) ama dinlenince geçiyo şükür.. artık full istirahat zemuszemus

bebeğine maşallah canım.. artık gelsin ama yaa... kızz senden sonra olanlar doğuruyo bakk kaydirigubbakcemile3 hayırlı haberini bekliyoruz canım zemuszemus
güle gülekullanın canımm.. bu arada halan geldii. gözün aydınn... opuyorumnanaktan
uygun olduuğumda bakıp halledicem canım kaydirigubbakcemile5 hayırlı olsun yeni hesabın... olumunekankayizsmile
saat 7 de başlayıp een geç 10 a kadar doğar senin meleğin diye tahminim canım.. hayırlısıyla gelsin inşallahh anesini zorlamadann... :Saruboceq:
opuyorumnanaktan canım hayırlı olsun tarihinizz.. demekki ben 1 inde de doğursam, 2 sinde de doğursam kader arkadaşlarım olucak o günde yanımda zemuszemus

kızına maşallah canım.. ne güzel bak her ayrıntıyı öğrendin bu kez.. hayırlısıyla zamanında gelsin meleğin inşallahhh sağlıkla :Saruboceq: