2010 Nisan Anneleri

şükürler olsun hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında onun da. sen de hiç feyz almıyon dimi bacım şu olan bitenden kaan da benim oğlan gibi rahat desene içerde maşallah
ay şekerim zaten bunalımdayım, stresliyim, doğuramıyom diye ortalığı ayağa kaldırdım.
daha da ileri gidip günü benden sonra olupta doğuran herkesi küsmekle tehdit ettim.kaydirigubbakcemile3
yürüyüşler yaptım, misafirler ağırladım, grip oldum, hurma yedim. hala tık yok. sende feyz al diyon valla oturup ağlıcam şimdi:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

nazlıcım hoşgeldin canım burdayım ve doğurmadım. ne istikrar dimi:)
sen nasılsın heyecanlımısın canım yoksa hala 5 tane doğurmuş gibi rahatmısınkaydirigubbakcemile3

nazlıcım hoşgeldin canım burdayım ve doğurmadım. ne istikrar dimi:)
sen nasılsın heyecanlımısın canım yoksa hala 5 tane doğurmuş gibi rahatmısınkaydirigubbakcemile3

bi tek eve giresim yoktu pek heyecandan mıdır bilmiyorum ama rahatım yaa... dün akşam biraz sancı gibi bişiler oldu ama gazla sonuçlandı bilmiyorumkismile o sırada heyecanlandım. inşallah artık bu satten sonra kendisi gelmezde sakin sakin gideriz hastaneye. orda ne olacaksa olsun artık sempatiksalakcinni

ben geldim gezmekten.....

varmı doğuran tuğba hala burdasın gördüm:)))

özge naptı?? geçmişe bakayım ben bari..

hg nazlıcım nabersin bakalım sen hala doğurmamışsın onu görüyoruz. bi niyet içinde misin peki?

ay şekerim zaten bunalımdayım, stresliyim, doğuramıyom diye ortalığı ayağa kaldırdım.
daha da ileri gidip günü benden sonra olupta doğuran herkesi küsmekle tehdit ettim.kaydirigubbakcemile3
yürüyüşler yaptım, misafirler ağırladım, grip oldum, hurma yedim. hala tık yok. sende feyz al diyon valla oturup ağlıcam şimdi:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

tamam tamam küsme ben demedim. karnın aşağı indimi peki? bende bi değişim yok belim ağrıyo yalnızca içten içten böyle onun dışında bende 9 aydır eğilmedim bile bu 1 haftadır yerden kalktığım yok bğdaş kurup oturmalar yerlerde eşya yerleştirmeler falan filan ayakta kaldığım zaman dilimini telaffuz bile etmiyorum yani

ya bu arada jale face de fototlarını koydum kk ya yazmış ahmet için nerde bilen var mı?

nazlı sezeryan mı olacak? ya senin dr değil miydi suni sancıyla getirticez olmazsa eğer 30una kadar diyen. yoksa suni sancıyla normal mi olacak?

nazlı sezeryan mı olacak? ya senin dr değil miydi suni sancıyla getirticez olmazsa eğer 30una kadar diyen. yoksa suni sancıyla normal mi olacak?

evet canım yarın suni sancıyla normal başlatıcaz.... inşallah başarırım. sezeryana dönmek daha bi ürkütüyor beni.

sen? belli değil mi daha

evet canım yarın suni sancıyla normal başlatıcaz.... inşallah başarırım. sezeryana dönmek daha bi ürkütüyor beni.

sen? belli değil mi daha

hadi hayırlısı bakalım bugün dualarımız seninle inşallah sağ salim hayırlısıyla alırsın minik kızını kucağına. allah bi avazda kurtarsın derler ya suni muni inşallah bi avazda doğuverir miniş. yok tatlım ya beni de daha belli değil dr a göre daha 2 haftam var yani bebeğin duruşuna istinaden öyle demişti ama belli de olmaz tabi artık bu saatten sonra bakalım.

slm canlarım nasılsınız herkeste bi telaş maşallah sezeryan olacakların günleri belli ne güzel nazlıda yarın doğğuracak inşallah oh ne güzel benle tuğba son günü bekleyecez galiba kaanla zzeynep rahat buldular yerlerini.... dün doktora giitik heran gelebilir dedi eğer bu hafta doğum başlamazsa sezeryana alcaz mecburen dedi her an kakasını yapabilirmiş çarşambada nstye çağırdı tabi ozamana kadar doğurmazsamkaydirigubbakcemile3 ara ara sancı vuruyo sanki ama bakalım ne olacak korkuyorumda doktor yürü sıksık banyo yap dedi allahım kolaylık versin hepimize inşallah

slm canlarım nasılsınız herkeste bi telaş maşallah sezeryan olacakların günleri belli ne güzel nazlıda yarın doğğuracak inşallah oh ne güzel benle tuğba son günü bekleyecez galiba kaanla zzeynep rahat buldular yerlerini.... dün doktora giitik heran gelebilir dedi eğer bu hafta doğum başlamazsa sezeryana alcaz mecburen dedi her an kakasını yapabilirmiş çarşambada nstye çağırdı tabi ozamana kadar doğurmazsamkaydirigubbakcemile3 ara ara sancı vuruyo sanki ama bakalım ne olacak korkuyorumda doktor yürü sıksık banyo yap dedi allahım kolaylık versin hepimize inşallah

hg buketcim hayırlısı olsun canım sizin de hakkınızda. valla nisan anneleri aceleci diyenlere en güzel cevap sizlersiniz aslında kaydirigubbakcemile3 ama herşeyin hayırlı bir vakti zamanı vardır bizimkiler de inşallah hayırlı zamanda gelecekler

kızlar ben geldim.
herkese merhaba.doğum yapan var mı?
ben bi geçmişe gideyim.
2 gündür çatladım meraktan.

slm kızlar....
hepiniz beni çok merak etmişiniz ,hepiniz dular etmişiniz allah razı olsun...
dünden beri çok zor dakikalar gecirdim korku dolu bekleyişlerdi....karaciğer ve böbrek enzimlerim çok yuksek çıktı,doktorum tansiyonda forlayınca ve kalp atışlarım tavan yapınca gebelik zehirlenmesinden şüphelendi...bunu anlamamız için de 24 saatlik idrar biriktirmem gerekiyo ...tansiyon ilaçları serumlar ile benim tansiyon asağı indi,fakat bebeişte sancı çoktu onuda durdurmak için hemen sancı kesici serum yaptılar...gece bir dakika uuymadım ,her gelen gebenin bebeği oldu her odadan bebek sesleri geliyordu,psikolojimi siz düşünün,öle fena oldum ki,serumlar zaten beni sersem gibi yapmıştı....
geceyi atlattık...sabah nst de gene sancım tavan yapmıştı ve nöbetçi doktor açılmam olabilceğini ve doğumun basladığını düşünüp beni doğum haneye aldıi,tesadüf haftasonu diye belki bomboştu,ebe de uyuyıordu hatda,aman allahım nası bir kadındı o öle,45 yaslarında beline kadar uzun siyah saclı ve aüzında diş yok,üstünü çıkar masaya uzan dedi....uzandım hasta bakıcı yardımcı oldu...işte doğum masası çok farklı,ilk doğumun mu kaç hafalık falan diye sordu ama hiç nazik değildi....
ve eliyle vajinal muayne yaptı ben çığlık çığlığa kaldım,nasıl ağlıyorum canım çok yandı,suyumu patlacak sandım,bana hiç yardımcı olmadı...üç dört kez denedi,kayganlaştırıcı jel sürdü ve bidaha denedi,çatımın çok dar olduğunu,böle kendimi kasarsam zaten normal doğum yapamıycamı,ve de açılmamın hiç olmadığını söledi...okadar sancı cekmeme rağmen gram acılma yoktu...
nese ağlayarak hasta bakıcı giyinmemi sağladı odama çıktım,eşim gelmişti,ben gitmek istyrm dedim ,olanları anlattım....çok tepki verdi oda....nöbetci doktor burda beklememin gereksiz olduğunu söledi ve beni taburcu etti yarın sabah sekizde kendi doktorumla konuşup herseyi belirliycez dua edin kızlar hakkmızda hayırlsı.....pazartesi gelebilir bebeğim.....

İnanmıyorum çok sinirlendim.Demek ki seni aradığımda bu yüzden ağlıyordun.Şerfsz çok sinir oldum yaaa...Çok geçmiş olsun valla ne dicemi bilemiyorum.Manyak yaaa.Valla delirdim...

3367.jpg
kızlar işte oğluşumm fotoğraf makınasının tarihi yanlışmış gerçi:) ama işte erinç alp

canım benim...:nazar:
rabbim nazarlardan korusun.Maşallah maşallah....

özgecim çok geçmiş olsun.yarın da doğum alacakmış galiba.
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
refiyecim günün belli olmuş.kavuşuyorsun sonunda oğluna.
hayatsn oğlun çok tatlı maşallah.Allah nazarlardan saklasın.
derindeniz de doğum yapmış.hayırlı uğurlu olsun. sana da .
efklz senin de hayırlı olsun.tatlı tatlı büyüsün inşallah.
nazlı yarın gidiyormuşsun doğuma.Allah bir nefeste kurtarsın canım.

ozgecım canım cok gecmıs olsun
hayatsın maasallah erınc alpe cok tatlıı
nazlıcım allah bı avazda kurtarsın cnm
derındenız de ıns bebısını saglıkla kucagına almıstır
erkflz senınde gozunaydın cnm allah saglıkla buyutmek nasıp etsın

3367.jpg
kızlar işte oğluşumm fotoğraf makınasının tarihi yanlışmış gerçi:) ama işte erinç alp

mansallah canim bebisinie :nazar:

artık bugün için hiiiiççççç niyetim yok sinemcim. nasıl olsa yarın sabah 7 de herşey başlamış olacak -tatlicadiarzu-

bayiliyorum senin su rahatligina lülülülülülükaydirigubbakcemile5

tebrık eden herkese tekrardan tes.edıyorum kızlar...hepınızın yazısını okudum sagolun.banyo yaptırdık sımdı uyuyo...

Back
X