2010 Nisan Anneleri

sağol tubacım koklamazmıyım hiç hele bi gelsin sağlıkla

inş güzel haberlerle gelirim canım çok sağol

inş canım sağol

çok sağolun kızlar korkuyorum biraz bana dua edin :gitme:
çok tepkisizim nedense herkes benden daha heyecanlı bende öleyim ama ne bilim
sanırım ağlayamadım ondan azcık gözlerim kızarsa anam tepemde bırakmıyorki kadın ağlıyım:gitme:
nese ben gideyim artık tlf numaram yok sanırım hiç birinizde bakim msn de kim varsa bırakırım numaramı öpüyorum hepiniziŞeniz

canım yarın mı doğumun*erken mi gelmek istedi kuzun?canım korkma sakın.bak zeyranınki ne güzel geçmiş hiç ağrı hissetmedm diyor herşey çok güzeldi diyor.rabbim hepimize kolay doğumlar versin canım.hayırlo doğumlar......

kızlar ya artık ben doğurmak istiyorum bugün biraz korktum aslında.zeynebin bikaç gündür sancısı vardı bugün kontrol günüydüya usg de bakmış dr u nst sonuçlarına göre bugün doğum olabilir demiş.sonra doğumdan snra bilmiyorumda tam burasını kordon bebeğin boğazınamı dolandı yoksa kısalmış dedi dünür.rabbim korusun arada benimde sancım oluyo ama gitmiyorum dra.dr sancın olduğunda hemen gel demişti ama en fazla 10 dk olan,rahime ve kasığıma giren ağrılar oluyo.ya acaba bende gitsem mi böyle bi durumda*eşime söylüyorum bi an evvel doğsun diye çünkü korkuyorum eşimde bana kızıyo niye öyle diyosun diye*ya sizce ne yapılmalı*

kızlar ya artık ben doğurmak istiyorum bugün biraz korktum aslında.zeynebin bikaç gündür sancısı vardı bugün kontrol günüydüya usg de bakmış dr u nst sonuçlarına göre bugün doğum olabilir demiş.sonra doğumdan snra bilmiyorumda tam burasını kordon bebeğin boğazınamı dolandı yoksa kısalmış dedi dünür.rabbim korusun arada benimde sancım oluyo ama gitmiyorum dra.dr sancın olduğunda hemen gel demişti ama en fazla 10 dk olan,rahime ve kasığıma giren ağrılar oluyo.ya acaba bende gitsem mi böyle bi durumda*eşime söylüyorum bi an evvel doğsun diye çünkü korkuyorum eşimde bana kızıyo niye öyle diyosun diye*ya sizce ne yapılmalı*

Canım öncedende oluyordu senin sancın gitsen iyi olur bence.

Canım öncedende oluyordu senin sancın gitsen iyi olur bence.

çok korktum bügün zeynebinde böyle bi durumu olunca mehtap ya.hareketleri falan çok iyi gerçi oynayıp duruyo bi azalma yok.gizem bu sabah az hareket etmiş mesela..bilmiyorum kafam çok karışık.ama bundan sonra ağrım olursa giderim sanırım.

kızlar biz yatmaya gidiyoruz.iyi geceler.öptük siziopuyorumnanaktan

çok korktum bügün zeynebinde böyle bi durumu olunca mehtap ya.hareketleri falan çok iyi gerçi oynayıp duruyo bi azalma yok.gizem bu sabah az hareket etmiş mesela..bilmiyorum kafam çok karışık.ama bundan sonra ağrım olursa giderim sanırım.

kızlar biz yatmaya gidiyoruz.iyi geceler.öptük siziopuyorumnanaktan
İyi geceler canım.KOrkma sonuçta doktorunla her an diyalog içerisindesin.Kontrol altında olmakta fayda var tabi son zamanlarda daha sık olarak.
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

ii geceler kızlar.aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgelmişler..yine sevindirici haberler aldım zeynep ve nazlıcım meleklerine kavuşmuş gözümüz aydın allah analı babalı büyütsün kuzucukları.zeyneple güya sezeryan tarihimiz aynıydı bak geçiverdi beni.deemekki her an herşey olabiliomuş.hakkımızda hayırlısı olsun.bende perşembe günkü kontrolümü bekliorum bakalım değişen bişe olcakmı

tubacım senin paşanın keyfi pek yerinde çıkası yok.ben seni jaleden sonra doğurusun diye düşünmüştüm ama bak ummadıklarımız bile geçiverdi seni..aman kaan paşa sağlıklı olsunda azcık geç geliversin..

refiye saatler geçtikçe yaklaşıon kuzuna kavuşmaya ne güzel.benim kontrol gününde senin meleğin kollarında olcak darısı hayırlısıyla başımıza inşallah

özgecim içimizde gebeliği en zor geçen sensin kuzum yaa ne çektin hala da öle..üzülüorum ve dua ediorum senin için..son günler canım az kaldı dayan.hayırlısıyla unutacaksın yaşadıklarını meleğine kavuştuğun anda..

fundacım hemen panik yapma.akla gelen başa gelirmiş derler allah korusun.herkezde aynı olcak die bişe yok.sen yine dikkatli ol.sancın sıklaştığın anda su geldiği anda elbette ki gideceksin doktora..

nazcım bugün sen ve meleğinin günü desene..hayırlı doğumlar diliorum sana.ii haberlerle gel aramıza canım allah yardımcın olsun

ii geceler kızlar.aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgelmişler..yine sevindirici haberler aldım zeynep ve nazlıcım meleklerine kavuşmuş gözümüz aydın allah analı babalı büyütsün kuzucukları.zeyneple güya sezeryan tarihimiz aynıydı bak geçiverdi beni.deemekki her an herşey olabiliomuş.hakkımızda hayırlısı olsun.bende perşembe günkü kontrolümü bekliorum bakalım değişen bişe olcakmı

Hoşgeldin hayriyeciğim.Seninle sezeryan günlerimiz aynı.Bakalım değişiklik olcak mı?

Hoşgeldin hayriyeciğim.Seninle sezeryan günlerimiz aynı.Bakalım değişiklik olcak mı?

hoşbulduk canım..sezeryan günlerimiz aynı deemek.bakalım aynı günmü doğurcaz gerçekten.yoksa birimiz diğerini geçecekmi?hakkımızda hayırlısı olsun tatlım ii geceler[/B]

kızlar ben nazliozger in arkadaşıyım.. bu sabah ada bebeğimiz sağlıklı dünyaya geldi :ecrin_bebek:allahım bütün bekleyenlerin kucağına sağlıklı almasını nasip etsin...:emir_bebek:bir görsenizşekerliğini pembişimin:)))

canım hayırlı doğumlar şimdiden sana o zamn inşallah eve geldiğinde bebişinle olacaksın öyle düşün o zaman canımcım görüşmek dileğimle:1hug::asigim:

hadi güle güle kirlensin derlerya canım halletmişsiniz temzilik işinizi bence canım iyi düşün son anda hastahane değişimi konusunu bence sen ilk doktorunla görüş bakalım o ne diyecek ebenin yaptıklarına belki af dilerler canım hayırlısı ne ise o olsun artık:1hug:

canım ben ilk nsteme 35. haftamda girmiştim canım o zamn seni kesin sokması lazım nsteye bu arada hoşgeldin inşallah bundan sonra bebişler hakkında konuşurken katılırsın aramızaa.s

hoşbulduk zeyracım inşallah bebişlerisağ salim alalımda kucağımıza::ecrin_bebek:ya bugün doktorumuza gittik herşeyi normal dedi suyu falan yalnızdoğum kanalında değil dha dedi 39 . hafta gelmemi söyledi nst yi sorunca ben gerek görmüyorum herşeyin normal gösteriyor bence gereksiz dedi ama istersen bi bağlayabiliriz dedi valla ben anlamadım doktorumu ya benim doktor çok rahat yada gerçekten nst ye gerek duyulacak bir durum yok anlıyamadım artık ama herkes nst ye bağandığından bahsedşyor kafam karıştı:bbo:

naz_24 hayırlı doğumlar canım sana allah yardımcın olsun..
zehir ve etelane bebişleriniz büyümüş oh ne güzel hayırlısı olur işallah canlarım...
budebe sorun değil canım benim nasılsa görüşürüz :)) birimiz doğum yolunu tutmadığı sürece hergün burdayız nasılsa :))

bu arada maşallah gizeme ne tatlı o öyle yerim ben onu ya.. tebrikler tekrar zeyra cım.. işallah bir sorun çıkmadan gelirsiniz evinize..

budebe canım herkeste aynı sorun olmaz takma kafana işallah bebeqin sağsalim gelicek kucağına şimdiden stres yapma kendine :) iyi bak meleqine :)) allah hepimizin yardımcısı olsun..

herkeseee yağmurlu bir bursa sabahından günaydınlarr ve iyi günlerr...

sabaha kadar milyar tane rüya ve uykusuzlukla döndüm durdum yatakta... daha doğrusu dönemedim de :) kocişi uyandırdım adam sabaha kadar döndürdü durdu beni :))) hava dünden beri soğuk.. bilg. başına gelmekte istemedi canım o yüzden.. bu gece nasıl uyuyruz hiiiç bilemiyorum... heyecanımız hat safhada... hayırlısını diliyorum Rabbimden... :Saruboceq:

nazlıyla şimdi konuştuk kızlar
epidural sezeryan olmuş
3550 gram, 51 cm doğmuş ada bebek.
çok rahat çok ağrısız oldu herşey dedi sesi de çok iyiydi
suni sancıyı hiç denememişler doktoru bebek yukarda ve hiç açılma yok boşuna bebeği sıkıntıya sokmayalım demiş.
hastaneye bilgisyaarını bile götürmüş ama internet yokmuş.
yarın mutlaka resim eklicem dedi. ada bebek doğum yorgunluğuyla uyuyomuş sürekli.
maşallah cimcimeme:asigim:

:nazar: maşallah ada bebeğe yaa.. çok sevindim herşeyin iyi olmasına.. Rabbim hepimize nasip etsin sorunsuz doğumlarr inş.. :Saruboceq:
KAPTAN KAAN SESLENİYOR, KAPTAN KAAN SESLENİYOR: '' ÇIKARIN BENİ BU KAP---TAN !!''
MADE BY CEM TARHANkaydirigubbakcemile3
OĞLUM ÇIK ARTIK ŞU KAPTANkaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: kaann cidden ama çık artık o kaptan :oklava: :roflol:
kızlar haber vereyim dedim oğluşum beklemiyor
yarın sezeryana giriyorum inş dualarınızı esirgemeyin
inş bu gece gelmez:)

yarın saat 11 kadar doğmuş olacak inş
canımmm.. Rabbim sağ salim yavrunu sorunsuz kucağına almayı nasip etsin.. :Saruboceq: hayırlı doğumlar inş :Saruboceq:
refiye saatler geçtikçe yaklaşıon kuzuna kavuşmaya ne güzel.benim kontrol gününde senin meleğin kollarında olcak darısı hayırlısıyla başımıza inşallah
:Saruboceq: yaklaşıyorum da bi de bana sor :bbo: karışığım... ama Rabbim sağ salim sorunsuzca doğurup koklamayı nasip etsin inş. bana da sizlere de :Saruboceq:

canım sıkılıyooo... içim daralıyoooo... karnım aç ama iştahım yookkk... ağlayasım var ama tutuyorum kendimiiii.... acaba tutmasammı :) aklımda bin türlü soru .. bugün son hazırlıklarımı yapıcam... kuaförümle bi görüşüp geliyim de kıl-tüy olayına noktayı koyalım... artık bir sonraki görüşmemizi de ben gidemesemde o gelir de evde halleder :) bugün çantamın hazırlığına dair bi eksiğim kalmadı... sadece eda okula gidince kendi bakımımı halledicem o kadarr...

akşam eltim geldi sağolsun... daha önce de konuşmuştuk ama yine de sorıyım demiş... biz hastaneden çıkmadan evi bi süpürüp silicek.. süpürgenin yerini viledayı fln gösterdim :) yatağımı hazırlıycak.. çarşaf ve pike takımım hazır ütülü ama kat izi olmuştur ben bi ütü geçerim dedi. ütüyle ütü masasını da çıkardım orta yere :) biz gelmeden çorba da yapıcak sıcacık :) içim az da olsa rahatladı.. tek düşündüğüm eda :sinifsinif: ama onu hiiç düşünme sen kendini ve bebeğini düşün dedi .. o önce Allah'a sonra bana emanet.. gözün arkada kalmasın dedi :gitme: edayla ilgili tüm bilmesi gerekenleri söyledim.. gerçi eşim de evde olucak ama o benim yanıma gelip gidiceği için :) eltim bakıcak ikisine de :)

soonra kayınvalidemlere kesin günü söylememiştik.. onları da aradık akşam.. çarşamba geleyim dedi :) dedim bebiş perş. olucak boşuna gelme:)) olsun seni görürüm kızım diyo.. normal doğum olsa hiç korkmıcak da işte ameliyat ya aklım sende diyo :sinifsinif: kıyamam yaa... geçen geldiğinde sezeryanla doğumu izletmiştim nette.. ondan beri bi tuhaf oldu kadın kaydirigubbakcemile3 ayy bide kayınpederim oğlana babanın adını koyun dedi kaydirigubbakcemile3 dedim bizde yok öyle dede ismi koymak falan.. eda da da kaynanaımın adını koymak istemişlerdi koydurmamıştım kaydirigubbakcemile3 kaldı ki kaynatamla babamın adı aynı :)) mehmet :))) ve eltimin oğlunun adı da :))) sempatiksalakcinni

Back
X