Hani nerdesin özgeeeeekaydirigubbakcemile3tuğbaaaa............
gelcem msn e işim bitsin aklımda......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hani nerdesin özgeeeeekaydirigubbakcemile3tuğbaaaa............
gelcem msn e işim bitsin aklımda......
sağol tubacım koklamazmıyım hiç hele bi gelsin sağlıkla
inş güzel haberlerle gelirim canım çok sağol
inş canım sağol
çok sağolun kızlar korkuyorum biraz bana dua edin :gitme:
çok tepkisizim nedense herkes benden daha heyecanlı bende öleyim ama ne bilim
sanırım ağlayamadım ondan azcık gözlerim kızarsa anam tepemde bırakmıyorki kadın ağlıyım:gitme:
nese ben gideyim artık tlf numaram yok sanırım hiç birinizde bakim msn de kim varsa bırakırım numaramı öpüyorum hepiniziŞeniz
kızlar ya artık ben doğurmak istiyorum bugün biraz korktum aslında.zeynebin bikaç gündür sancısı vardı bugün kontrol günüydüya usg de bakmış dr u nst sonuçlarına göre bugün doğum olabilir demiş.sonra doğumdan snra bilmiyorumda tam burasını kordon bebeğin boğazınamı dolandı yoksa kısalmış dedi dünür.rabbim korusun arada benimde sancım oluyo ama gitmiyorum dra.dr sancın olduğunda hemen gel demişti ama en fazla 10 dk olan,rahime ve kasığıma giren ağrılar oluyo.ya acaba bende gitsem mi böyle bi durumda*eşime söylüyorum bi an evvel doğsun diye çünkü korkuyorum eşimde bana kızıyo niye öyle diyosun diye*ya sizce ne yapılmalı*
Canım öncedende oluyordu senin sancın gitsen iyi olur bence.
İyi geceler canım.KOrkma sonuçta doktorunla her an diyalog içerisindesin.Kontrol altında olmakta fayda var tabi son zamanlarda daha sık olarak.çok korktum bügün zeynebinde böyle bi durumu olunca mehtap ya.hareketleri falan çok iyi gerçi oynayıp duruyo bi azalma yok.gizem bu sabah az hareket etmiş mesela..bilmiyorum kafam çok karışık.ama bundan sonra ağrım olursa giderim sanırım.
kızlar biz yatmaya gidiyoruz.iyi geceler.öptük siziopuyorumnanaktan
ii geceler kızlar.aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgelmişler..yine sevindirici haberler aldım zeynep ve nazlıcım meleklerine kavuşmuş gözümüz aydın allah analı babalı büyütsün kuzucukları.zeyneple güya sezeryan tarihimiz aynıydı bak geçiverdi beni.deemekki her an herşey olabiliomuş.hakkımızda hayırlısı olsun.bende perşembe günkü kontrolümü bekliorum bakalım değişen bişe olcakmı
Hoşgeldin hayriyeciğim.Seninle sezeryan günlerimiz aynı.Bakalım değişiklik olcak mı?
canım hayırlı doğumlar şimdiden sana o zamn inşallah eve geldiğinde bebişinle olacaksın öyle düşün o zaman canımcım görüşmek dileğimle:1hug::asigim:
hadi güle güle kirlensin derlerya canım halletmişsiniz temzilik işinizi bence canım iyi düşün son anda hastahane değişimi konusunu bence sen ilk doktorunla görüş bakalım o ne diyecek ebenin yaptıklarına belki af dilerler canım hayırlısı ne ise o olsun artık:1hug:
canım ben ilk nsteme 35. haftamda girmiştim canım o zamn seni kesin sokması lazım nsteye bu arada hoşgeldin inşallah bundan sonra bebişler hakkında konuşurken katılırsın aramızaa.s
nazlıyla şimdi konuştuk kızlar
epidural sezeryan olmuş
3550 gram, 51 cm doğmuş ada bebek.
çok rahat çok ağrısız oldu herşey dedi sesi de çok iyiydi
suni sancıyı hiç denememişler doktoru bebek yukarda ve hiç açılma yok boşuna bebeği sıkıntıya sokmayalım demiş.
hastaneye bilgisyaarını bile götürmüş ama internet yokmuş.
yarın mutlaka resim eklicem dedi. ada bebek doğum yorgunluğuyla uyuyomuş sürekli.
maşallah cimcimeme:asigim:
:roflol: :roflol: kaann cidden ama çık artık o kaptanKAPTAN KAAN SESLENİYOR, KAPTAN KAAN SESLENİYOR: '' ÇIKARIN BENİ BU KAP---TAN !!''
MADE BY CEM TARHANkaydirigubbakcemile3
OĞLUM ÇIK ARTIK ŞU KAPTANkaydirigubbakcemile3
canımmm.. Rabbim sağ salim yavrunu sorunsuz kucağına almayı nasip etsin.. :Saruboceq: hayırlı doğumlar inş :Saruboceq:kızlar haber vereyim dedim oğluşum beklemiyor
yarın sezeryana giriyorum inş dualarınızı esirgemeyin
inş bu gece gelmez:)
yarın saat 11 kadar doğmuş olacak inş
:Saruboceq: yaklaşıyorum da bi de bana sor :bbo: karışığım... ama Rabbim sağ salim sorunsuzca doğurup koklamayı nasip etsin inş. bana da sizlere de :Saruboceq:refiye saatler geçtikçe yaklaşıon kuzuna kavuşmaya ne güzel.benim kontrol gününde senin meleğin kollarında olcak darısı hayırlısıyla başımıza inşallah