doğuma giden arkadaşlara allah kolay doğumlar nasip etsin melekleide sağlıklı sıhatli olsun inşallah.
hosgeldin canim seninle muhtemel dogum tarihlerimiz ayniymis simdi görüyorum kaydirigubbakcemile3
normal mi olucaksin sende canim ´?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğuma giden arkadaşlara allah kolay doğumlar nasip etsin melekleide sağlıklı sıhatli olsun inşallah.
yok canım pazartesi en geç salı sezeryana giriyorum ben.normal olmuyor malsesef bebeğim zayıf tehlikeye atmak istemiyorlar.
tugbisinki gibi seninkide rahat yerinde sanirim annesi kaydirigubbakcemile3
hayirlisi canim cumaya hic bisey kalmadi valla
ben dogumu 04.04 istiyordum sen al bari o güne benimki beni mayis annesi yapacak herhalde :roflol:
ne bir sanci ne bir agri var yha boshayallersmile
fundacim dün banada sordular sezaryen olmak istiyomusun diye yok mok dedim ama ben epidural normal istedim ordan bi hemsire senin isteginle degil o anki duruma bagli yapiliyor dedi ,ayy o kadar moralim bozuldu ki
valla kafama geliyorlar gidip oluvercem sezaryen :dilcikar:
fundacim fulyancim nasilsiniz kizlar
sizin dogurmaya niyetiniz yok mu anacim kaydirigubbakcemile3
offff ya çok bunalıyorum ben bir an önce doğurmak ve evimde yalnız kalmak istiyorum.bunu söylerken bencillik ediyorum biliyorum ama......bilen bilir 2 haftadan fazladr belki kayınvalidem yanımda.sağolsun her işimi yapıyo fazlada üstüme düşüyo ben alışkınım değilim öyle fazla üstüme düşülmesine.kadın konu yaratmak istiyo ben az konuşkanım.telefonda konuşurken başımda bekliyor.başka odaya gitsem ayıp oluyor.bazen insanın özel konuşacağıda oluyor.dün yarım saate yakın ablamla konuştum öylece beni diliyor.bişey mi diyeceksin dedim anlasın diye yok diyor ama gitmiyorda başımdan.sabah dünürün telefonuna uyandım diyoki oğllum mu aradı yok dedim bende neyse sanırım beni dinlemişki telefonda konuştuklarımı soruyor bana.annem aradı az önce baktım yatak odasının kapısında beni dnliyo ya içinde kötülük yok bunu biliyorum ama ben 2 çift gözün beni takip etmesine alışkın değilim.çok bunaldım çooooookkkkkkkk.biliyorum bbu dediklerim çok normal değil ama böyle işte ya.ne yapcam bilmiyorum doğum yaptığımda biraz annem kalsın istiyorum annemle bu tür sıkıntılarımız olmaz en azından bunaltmaz beni
bende hergün gebelik haftamı hesaplıorum 37+4 şimdi dünde 37+3 dü geçmio zaman beyaaa bende doğursam şöle sancım tutsada gitsem aslında karnım bi sertleşio kas katı sonra ağrı girio arada doğurcam galiba
ben geldim kızlar.....
test sonucun yüksek çıktı yani preeklamsi teşhisim doğrulandı...
karaciğerde tahribat baslamış ama en cok böbrekte....
tedavisi de doğumdan sonra olcak işlh,şimdilik kesin çözüm doğurmam...
beni çok üzdü kuzey bey dokuz boyunca çok korkuttu,çok ağlattı....
annemin değerini anladım ...
analık hakkı hayatda hiçbirşeyle ödenmezmiş...
bugunde nst de sancım çıkmadı ama küçük beyin kalp atışları biraz yavastı...
bişiler yedim biraz yukseldi....
ama gene annesini çok korkuttu....
kesin tarih 2 nisan cuma gunu sabah erkenden....
tabş bugune kadar nst ye deva cil bişi oluncada müdahale edilecek....
ben iyyim ,oğluma kavuşacağım için hem sevinçli hem heyecanlıyım....
ben geldim kızlar.....
slm kızlarrr... bende tuba gibi sancı bekleyenlerdenim :)))
hiç doğum sancısını bu kadar heycanla ve mutlulukla bekleyeceğimi tahmin etmemiştim :))bayanssulusmile
ama artık ağrımak istiyorum ya..alsanaalsanasmile ağrısın belim kasığım gelsn oğluşum bana..yarın 40. haftaya giriyoruz tık yok...
buarda tuba girmemiş sabahtan belli doğuma mı gitti acaba ? kaptan kaan kap-tan çıkmaya karar mı verdi yokkaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan çok sağol canımm... amiinn inşallahh :Saruboceq: hepimize nasip etsin Rabbim :Saruboceq:refıyecım guzelımmm rabbım saglıkla kucagına almak nasıp etsın ınsallah....cok duygulandım yazdıklarından...duam senınle..
helal olsun canımm.. sende etmişsindir mutlaka :) Rabbim kolaycacık sorunsuz sağlıkla doğurmayı nasip etsin gül kokulunu :Saruboceq:hadin kizlar ben cikiyorum artik telefondan girme olanagim olursa girerim
dualarinizi eksik etmeyin
güzel haberler vermek ve almak üzere
öptüm hepinizi
hakkinizi helal edin
ayy cidden bu kuzey seni pek bi üzdü canım.. ama olsun özgecim.. az kaldı.. inşallah cuma günü sağlıkla doğduğunda,onu kokladığında hepsini unutturucak sana.. zemuszemus çook dikkat et kendine güzelimm.. opuyorumnanaktanben geldim kızlar.....
Oyy canım.Hepsi geçecek inşallah utkumuzu kucağına aldığında.Uyku konusuna bişey diyemeyeceğim tabii:))herkeseee yağmurlu bir bursa sabahından günaydınlarr ve iyi günlerr...
sabaha kadar milyar tane rüya ve uykusuzlukla döndüm durdum yatakta... daha doğrusu dönemedim de :) kocişi uyandırdım adam sabaha kadar döndürdü durdu beni :))) hava dünden beri soğuk.. bilg. başına gelmekte istemedi canım o yüzden.. bu gece nasıl uyuyruz hiiiç bilemiyorum... heyecanımız hat safhada... hayırlısını diliyorum Rabbimden... :Saruboceq:
a.s Sedacığım.Artık bekliyoruz sizlerdende bebişleri:)slm kızlarrr... bende tuba gibi sancı bekleyenlerdenim :)))
hiç doğum sancısını bu kadar heycanla ve mutlulukla bekleyeceğimi tahmin etmemiştim :))bayanssulusmile
ama artık ağrımak istiyorum ya..alsanaalsanasmile ağrısın belim kasığım gelsn oğluşum bana..yarın 40. haftaya giriyoruz tık yok...
buarda tuba girmemiş sabahtan belli doğuma mı gitti acaba ? kaptan kaan kap-tan çıkmaya karar mı verdi yokkaydirigubbakcemile3
Kuru kayısı yiyebilirsin canım sabahları aç karnına.Eğer yiyemezsen kayısı suyuda içebilirsin.Suyuda biraz ılık içersen daha faydalı olur.:lepi:sedacım gerçekten çok sıkıldım bağıra çağıra ağlamak istiyorum.off sanki boğazıma bastırıyolar.gündüz olmasa akşam bitmese istiyorum.dışarıda çıkamıyorum dr dan yasaklıyım.inşallah bu günlerimizde geçecek.
birde bişey sormak istiyorum kızlar sizlere birz kabızlığım var biraz dediğim bugün 3.gün .bol su içiyorum ama acaba başka ne yapabilirim
özge 2 dk fox a bak ne kaadar sana benziyo ordaki bayan
anovvvvvvvvvvv funda bende ne kadar benziyor demiştimm
biliyomusunn şu amasyalı kız dimi