2010 Nisan Anneleri

ii geceler,
ben yarın 39. haftayı dolduracağım kontrolüm var.(sat a göre tahmini doğum günü 10 nisan) merak ettiğim bişey var doğum yapan arkadaşların kç haftalık olduklarını bilen biri var mı uyumayan?

iyi gcler bn 2009 nisan annesıyım
normal dogum tarıhı 12 nisandı ama sbırsız oglum 1 nisanda dünyaya geldii
saglıklı dogumlar

Son düzenleme:
kızlar nasıl güzel heyecanla beklıyorsunuz değılmı,meleklerınızıkucağına aldığınız anda bıtecek tüm ağrınız sancınız,yepyenı bır güne uyanacaksınız sızde bızler gıbı bende 2009 nısan annesıyım bızım sayfaya gırecekken gırdım yanlışlıkla ama olsun,ınşallah sağlıcakla alacaksınız kucaklarınza meleklerınızı,bende son ana kadar hep tedırgındım bır sürü soru ışaretı vardı kafamda ama hepsı kızım Nısan Eceyı gördüğüm anda uçtuuuuu gıtttı,en ıyı sız bakar en ıyı sız anlarsınız onları çünkü sız annesınız,öpüyorum sızı çok,rabbım normal doğuracakları bır avazda benım gıbı sezeryan yapacaklarıda göz açıp kapayıncaya kadar kurtarsın hepınıze tatlı rüyalar

bir de kafasıyla napıyorsa artık idrar kesem mi artık bilmiyorum bi acı oluyor bağırttırıyor beni yaramaz.maşallah çok hareketli ya.çıkınca da böyle olucak galiba:)

canım kafasıyla vuruyodur.bazen benim yaramazda yapıyor zıplatıyor beni yerimden.ah ne yaramaz olcaklar bunlarrrr valla ısıralım hep totolarınıkaydirigubbakcemile3

slm annişler..bi bebeğimiz daha olmuş gözümüz aydın allah ömrünü uzun eder inşallah..akşama doğru girdim bi aara ama ymek hazırlıodum yazamadım.sarı melek arkadaşımızda yarın doğuma gidiomuş.hayırlı olsun allaha emanet bebeğine kavuşur inşallah..herkez iidir umarım bende yarın doktora gidecem.ne diycek tarih değişikliği olcakmı çok merak ediorum.bide kızlar sizdede oluyomu bugün çarpıntım çok oldu kalbim fırlayacak sandım.nedenini merak ediorum

slm canım.inşallah yarın bizlere güzel haberlerle gelirsin.doğum zamanınızı ileri almaz belki ama öne çekebilir.bende sabırsızlıkla oğlumu bekliyorum.beşiğini falan hazırladık yengeleriyle.ayyyyyy uyku setinide yerleştirince insan daha bi mutlu oluyor.rabbim hepimizin bebeciğini sağlıkla dünyaya getirsin inşallah:Saruboceq:AMİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::nazar:

slm kızlar yarın sezeryan için olmamaız gerekn tahliller var onları yaptırcaz...
son kez nstye bağlancaz.....
inşlh sonuçlarımız guzel çıkar...
cuma sabahta doğumumuz var.....
tek temennim doğuma evimden gitmek,inşlh yarınıda sorunsuz atlatırım....
kendinize ii bakın kızlar....
genede hakkınızı helal edin ,hamişlik bu ne olacağı belli olmaz...
ben hep tedirgin gidiyourm çünkü...
siziöpüyorum meleklerinize ii bakın .....

günaydın nisan annişleri.
kızımla bizi uyku tutmadı bu sabah.
biz de hemen kkya geldik.
biraz sonra da kahvaltımızı yaparız.

slm kızlar yarın sezeryan için olmamaız gerekn tahliller var onları yaptırcaz...

özgecim helal olsun.
inşallah sonuçların iyi çıkar.sorunsuz bir şekilde atlatırsın doğumu.
gittikçe artacak doğumlar.
beni de bi heyecan basıyor ya.

hadi hayırlısı güzel sonuçlarla gel.bu arada epidural mi olacaksın.

Allah kolaylık versin cnmm aklına kötü şeyler getirme
gönlüne göre olur inşallah dualarımm seninlee

kızlar bu cumartesi doktora gidicem tam 39 haftalık olcam.muhtemelen vajinal muayene yapacak.bu muayene yapılırken alt bölgeniz çırılçıplak mı oluyo en azından örtü gibi birşey örtülüyor mu.çok merak ettim cevaplarsanız sevinirim.

günaydın kızlar..

özgecim güzel haberlerini bekliyoruz canım benim..

sarımelekcim senin sezaryen ne zamandı ??

elifcim komple çıplak olmuyorsun güzelim. kocaman bir çarşaf örtüyorlar üzerine. doktor muayene esnasında örtüyü hafifçe kaldırıp bakıyor, öyle cırcıbıl bir durum yok yani, için rahat olsun :)
ilk muayenense heyecanlanman çok normal, ama derin nefes al, başka bir yerde olduğunu düşün, bebeğini hayal et, gözlerini kapat ve çekinmemeye çalış..

kızlar bu arada benim damadım da bugün geliyor yaaa

refişim napıyor acaba çok merak ediyorum.
dün konuştuğumuzda sezaryen saati belli değildi, sabah netleşecekti.
acaba girdi mi, şimdi mi giriyor, utkumuz doğdu mu, ne alemdeler çok merak ediyorum.

saat biraz ilerlesin de ariycam, aklımdalar..
inşallah yolundadır her şey..
inşallah kolaycacık atlatır, oğluş sağlıkla doğar ve dünürümün de sütü bol olur...

fundacım bu arada online görünüyorsun :)

günaydın.. nasılsın ?

zeynep nasıl ? fıstık hanım ne alemdeymiş, emiyor muymuş annesini :)

senin oğlan ne zaman görecek gelinini, doktora ne zaman gideceksin ?

günaydın.. nasılsın ?

ayyy refiye'nin arkadaşından mesaj geldi şimdi.

kuzum doğurmuş ya
oyy gözlerim doldu.
her doğan bebek haberi ağzımı kulaklarıma vardırıyor da, damat haberi de bi başkaymış canım :))

utkucuk sağlıklıymış, iyiymiş çok şükür.. ablası eda'ya benziyormuş :)
refiyecim henüz odaya çıkmamış..bekliyorlarmış..

Allah'ım hayırlısıyla çıkmasını nasip etsin onun da..
darısı bizlerin başına

canım benim benden yana helal olsun.sende hakkını helel et.sayende çok şeyler öğrendim bitkiler konusunda.....inşallah sağlıkla yavrunu kucağına alırsın.bütün sıkıntıların oğlunu kucağına aldığın zaman biter inşallah........kendi evindendoğuma gitmek sana çok iyi gelecektir canım.kendine iyi bak.Allaha emanet ol

kızlar bu cumartesi doktora gidicem tam 39 haftalık olcam.muhtemelen vajinal muayene yapacak.bu muayene yapılırken alt bölgeniz çırılçıplak mı oluyo en azından örtü gibi birşey örtülüyor mu.çok merak ettim cevaplarsanız sevinirim.

vajinal muayene yapılırken üzerine bi örtü veriyolar.rabbim meleğine sağlıkla kavuştursun inşallah...

günaydın.. nasılsın ?

canım günaydın.
iyiyim tatlım sen nasılsın*
yaın gidiyoruz Allah kımet ederse.ayyyyy bu hafta hiç geçmedi sanki yaaaaaaaa.yarın belli olacak ya.artık bende oğlumu kucaklamak istyorum.
gizem sultanda zeynepte iyi şükür.bi doğsada paşam görse müstakbel hatununukaydirigubbakcemile3

Back
X