2010 Nisan Anneleri

ben kk da son dogum olarak nısan ayında tarıhe gecıcem kızlar hepınız buyutmus olcaksınız bıle canım ya kuzeyde geldı ne guzel sırada kım var ??

canım merak etme bende varım nisan sonunu bulacagız galiba .Normal dogum bekliyorum sata göre Dogumumuz 26 nisan
Artık dediğin gibi biz dogurana kadar arkadaşlar büyütmüş olacak
canım faceden baktık.

ya ben de özgenin bebişini göremedim...********una baktım yok.Nisan annelerine baktım ordada yok ?

nazlıcım bebegını gulegule buyut Allah analı babalı buyutmek nasıp etsın.nasıl bebış.zorluk cekıyomusun.bız emmede zorlanıyoruz bıraz.facede gordum resımlerı

sağol cnm. seninde hayırlı olsun bebeğin. biz emmede hiç zorlanmadık çok şükür çok kolay emiyor. biraz acıttık başta ama... şimdi geçicek diye bekliyorum katlanılmaz değil ama. başta zor oluyor biraz:)) sarılığımız var biraz. onu atlatmaya çalışıyoruz zaten kuzum çok sık emmek istiyor. inşallah bir an önce atlatırız. sizde oldu mu
?

kızlar bende pazartesi inşallah öğlen gibi doğuma gireceğim.çok mutluyum çok heyecanlıyım.artık yavruma kavuşmama az kaldı.dr un odasından çıkarken resmen ağzım kulaklarımdaydı.sağolsun dr umda kırmadı beni sondamı ben uyuştktan sonra takacak.inşallah Allahım ın izniyle pazartesi mis kokulum,uğruna çok savaşlar verdiğim kuzum,rabbimin emaneti yanımda olacak.:nazar:

bugün geçmişi okumaya fırsat bulamadım arkadaşlar.
hasta olanlar varsa geçmiş olsun.dr dan gelen arkadaşlar varsa inşallah herşey yolundadır.benim gibi tarih alanlar varsa gözleri aydın şimdiden.......

bi de bugün funda doktora gidecekti..
ne oldu ki, haber vermemiş hala..

ay acaba doktor yatırdı mı hemen mi doğuracak n'apcak ki..

yok canım doğurmadım.inşallah pazartesi doğum yapacağım.çok heyecanlandım zeynepcim çok.dr un odasından çıktım koşuyorum eşim dur diyo banakaydirigubbakcemile3.
ayyyyyyy ya ne yazacağımıda bilemiyorum.rabbimden tek dileğim sağlıkla doğsun.:Saruboceq:

ayyyyyy bu akşamda kk ya kimse girmedi,kimse mutluluğuma tanık olmadı.sanırım herkes tolu doğumda yaw?bari bende gideyim sessiz topiğimboshayallersmileiyi gecelerrrrrrrr

Arkadaşalr şuan ebde şuan 1a ylık hamileğimm aralık annesi olacağımmm
şuan doğum sırası nisan annelerinde hayırlı doğumlar olsunn

günaydın kızlar topiği ben kapatıp ben açtım...........
eeeeeee sizde farkına varmışsınızdır heyecandan uyuyamıyorum

günaydın kızlar topiği ben kapatıp ben açtım...........
eeeeeee sizde farkına varmışsınızdır heyecandan uyuyamıyorum

canım merhaba inş. güzel bir doğum yaparsın bişey sorcam kaç kıloyla hamıle kaldın su an kaç kılosun bende kasım annesı olcam inş.merak ediyorum

Back
X