- 15 Ocak 2010
- 342
- 47
- 298
mrb kızlar nasılsınız keyifler nasıl.benim canım sıkkın yine keşke sadece bebişimi düşünebilseydim heyecanımı bile yaşayamıyorum başka dertlerden.
mrb cnm bi sorunmu var CADIARZU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb kızlar nasılsınız keyifler nasıl.benim canım sıkkın yine keşke sadece bebişimi düşünebilseydim heyecanımı bile yaşayamıyorum başka dertlerden.
ya kızlar ya.çatladım yaaaaaaaaaaa.
hiç yoktu ya.sabah kremlenirken gördüm.2 tane çatlağım olmuş bikini bölgeme yakın.
umarım çoğalmazlar yaaaaaaa
mrb cnm bi sorunmu var CADIARZU
yavas yavas azalmaya basladık kımse yok boshayallersmile haftaya bız olmayız inşallahh bebeişlerimizle ılgılenıo oluruzv
burada acısıyla tatlısyla çok şey paylaştık arkadaşlar..
ilk kalp atışlarımız , ikili , üçlü testlerimiz..
vee ilk tekmecilklerimiz..
dokuz ay boyunca her korkumda danışacağım bir sürü
arkadaşım vardı ne güzel..
sağolsun oğlumda beni üzmedi.. rahat bir hamilelik yaşattı annesine.
o kadar rahat ki 40 haftamız bitti , suyumuz bitti , plesantemiz yaşlandı
ama gelmeye niyeti yok :))
ne kadar normal doğum istediğimi biliyor arkadaşlarım
ama malesef olmadı.. ( bu gece sancılanmazsam )
doktorum çarşamba günü günübirlik
kontrollerle pazara kadar mühlet vermişti . mühletimiz doldu.
yarın sabah sezaryan ile oğlumuza kavuşuyoruz.. içimde garip bir burukluk var nedense
oğlumu sancılarla annem beni nasıl doğurduysa bende öyle doğurmak isterdim.. ama nasip..
belki bir daha giremeyebilirim.. hakkınızı helal edin canım arkadaşlarım..
doğumdan sonra görüşmek üzere..
hoşçakalın...
burada acısıyla tatlısyla çok şey paylaştık arkadaşlar..
ilk kalp atışlarımız , ikili , üçlü testlerimiz..
vee ilk tekmecilklerimiz..
dokuz ay boyunca her korkumda danışacağım bir sürü
arkadaşım vardı ne güzel..
sağolsun oğlumda beni üzmedi.. rahat bir hamilelik yaşattı annesine.
o kadar rahat ki 40 haftamız bitti , suyumuz bitti , plesantemiz yaşlandı
ama gelmeye niyeti yok :))
ne kadar normal doğum istediğimi biliyor arkadaşlarım
ama malesef olmadı.. ( bu gece sancılanmazsam )
doktorum çarşamba günü günübirlik
kontrollerle pazara kadar mühlet vermişti . mühletimiz doldu.
yarın sabah sezaryan ile oğlumuza kavuşuyoruz.. içimde garip bir burukluk var nedense
oğlumu sancılarla annem beni nasıl doğurduysa bende öyle doğurmak isterdim.. ama nasip..
belki bir daha giremeyebilirim.. hakkınızı helal edin canım arkadaşlarım..
doğumdan sonra görüşmek üzere..
hoşçakalın...
budebeee korku varmı cnm ayy benımkı korkumu heyecanmı anlayamıom artık karmakarısıgım zemuszemus
yok canım korkum.ya ben hep şunu diyorum kendime bu çocuk bi şekilde çıkacak ordan normaşden korktuğuma göre en acısızı tabi şimdilik snal sezaryan.Allahım inşallah hepimizin doğumu kolay geçer.seninkide salı dimi?
evet cnm genel sezeryan benim oyle yarım olamam heyecanı kaldıramam boshayallersmile bılmıorum neyle karsılasacagımı bılmedıgım ıcın bı tedırgınlık var özge zorunlu olmadıkca kımse sezeryan yapmasın dıodu dunn ayy bılmıom gercı normal hıc yapamam mecbur bı sekılde katlancaz ama korkum sezeryandan deıl bebegı kucagıma alınca ne olacagından kaydirigubbakcemile2:Saruboceq:
herkes yavaş yavaş kavuştu kuzularına
topik sessizz biz beklemedeyiz budebe ve diğer
doğum yapacak arakdaşların Allah yardımcısı olsun
bu arada tarhan doğum yaptımı yosun doğum yaptı
diye okudum normal mi sezeryan mıı neden bilenler yazmıyorkine
kızlar bugün kontrole gittim.ilk defa jinekolojik muayene yapıldı ve nst ye bağlandım.herşey iyi çok şükür.normal düşünüyorum.çatım da müsaitmiş.39 haftalığız.beklicez bakalım.