canım hayırlısı olsun.inşallah sağlıkla kavuşursun kuzuna:Saruboceq:
sağol canım.şafak 6 bir an önce gelsin istiyorum ama tık yok bizimkinde.sancı falan da yok.bekliyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hayırlısı olsun.inşallah sağlıkla kavuşursun kuzuna:Saruboceq:
merhaba fulyan gerçi çıkmışsın netten ama kususra bakma bende uyuyordum yeni geçtim netin başına.ben kadirlideyim 7 mart hastesine gidiyorum dr.burak bozdoğan ama dr.çarşambaya kadar italyaya gitti resmen ödüm kopuyo buarada doğuracam diye
canım ya sıkma canını sen sıkılsdıkça bu konu daha büyür dua et inşallah en kısa zamanda düzeliriyi akşamlar arkadaşlar
sırayla herkes doğuma gidiyor rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
doğum yapan arkadaşlarıma da hem geçmiş hemde gözleri aydın olsun Alah uzun ömürler versin kuzularına
bizde hala emme sorunuyla uğraşıyoruz bugün 17. gün ve hala sıkıntıdayız ve moralim bozuluyor arkadaşlar resmen her emzirme döneminde savaş halindeyiz oğlumla o ağladıkça da bende ağlıyorum .
ve yetemiyorum bebeğime mama vermek zorunda kalıyoruz
bu durumu nasıl çözeceğiz bilmiyorum bana dua edin olur mu
normal sanırım canım yaa öle okudum nette tuğba daha yapmadı sanırım biz hala beklemedeyizherkes yavaş yavaş kavuştu kuzularına
topik sessizz biz beklemedeyiz budebe ve diğer
doğum yapacak arakdaşların Allah yardımcısı olsun
bu arada tarhan doğum yaptımı yosun doğum yaptı
diye okudum normal mi sezeryan mıı neden bilenler yazmıyorkine
ama normal doğum yapan yokmu hep sezeryan görüyorum bende 38+5 ama hala karar veremedim nasıl doğum yapacagıma.normal doğum yapan arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak isterdim doğrusu
slm teyzoşlar kızım doğdu doğalı pek uğrayamadım buraya gelenim misafirlerimde oluyo gerçi annem yanımda sabah gelip akşam gece dönüyo sağolsun bir türlü vakit bulup yazamadım doğum yapan teyzoşlarımızın gözleri aydın olsun yapacak olanlarada rabbim bir avazda kolay doğum nasip eğlesin inşallah biz kızımla jaleciğimin de dediği gibi emme problemiyle uğraşıyoruz memeyi tutmaya alıştırıyoruz kızımı hergün tabikide mama takviyesi oldu çünkü sezeryan olduğu için sütüm ilk 3 gün gelmedi daha sonrada kızım alışamadı şükürler olsun bugün 6. günümüzü doldurduk kızımla evimize ayrı bir ışık heyecan geldi herşey bir anda o kadar güzel olduki eskiden kafama taktığım şeylere gülüp geçiyorum bu güzelliğe sahip olunca rabbime şükürler olsun fırsat buldukca yazacağım hatta doğum hikayesinide yazmak istiyorum ayrıntılı olarak neler yaşadığımı falan fırsat bulabilirsem inşallahboshayallersmile
canım ya haftaya bizde inşallah bebişlerimizle oluruz.eşime diyorum karnımdayken son hafta sonum.ama haftaya kuzucuğum yanımızda olcak hayırlısıyla....
mrb canım ne oldu hayırdı*sıkma tatlı canını........bebeğine odaklan*
burada acısıyla tatlısyla çok şey paylaştık arkadaşlar..
ilk kalp atışlarımız , ikili , üçlü testlerimiz..
vee ilk tekmecilklerimiz..
dokuz ay boyunca her korkumda danışacağım bir sürü
arkadaşım vardı ne güzel..
sağolsun oğlumda beni üzmedi.. rahat bir hamilelik yaşattı annesine.
o kadar rahat ki 40 haftamız bitti , suyumuz bitti , plesantemiz yaşlandı
ama gelmeye niyeti yok :))
ne kadar normal doğum istediğimi biliyor arkadaşlarım
ama malesef olmadı.. ( bu gece sancılanmazsam )
doktorum çarşamba günü günübirlik
kontrollerle pazara kadar mühlet vermişti . mühletimiz doldu.
yarın sabah sezaryan ile oğlumuza kavuşuyoruz.. içimde garip bir burukluk var nedense
oğlumu sancılarla annem beni nasıl doğurduysa bende öyle doğurmak isterdim.. ama nasip..
belki bir daha giremeyebilirim.. hakkınızı helal edin canım arkadaşlarım..
doğumdan sonra görüşmek üzere..
hoşçakalın...
slm teyzoşlar kızım doğdu doğalı pek uğrayamadım buraya gelenim misafirlerimde oluyo gerçi annem yanımda sabah gelip akşam gece dönüyo sağolsun bir türlü vakit bulup yazamadım doğum yapan teyzoşlarımızın gözleri aydın olsun yapacak olanlarada rabbim bir avazda kolay doğum nasip eğlesin inşallah biz kızımla jaleciğimin de dediği gibi emme problemiyle uğraşıyoruz memeyi tutmaya alıştırıyoruz kızımı hergün tabikide mama takviyesi oldu çünkü sezeryan olduğu için sütüm ilk 3 gün gelmedi daha sonrada kızım alışamadı şükürler olsun bugün 6. günümüzü doldurduk kızımla evimize ayrı bir ışık heyecan geldi herşey bir anda o kadar güzel olduki eskiden kafama taktığım şeylere gülüp geçiyorum bu güzelliğe sahip olunca rabbime şükürler olsun fırsat buldukca yazacağım hatta doğum hikayesinide yazmak istiyorum ayrıntılı olarak neler yaşadığımı falan fırsat bulabilirsem inşallahboshayallersmile
iyi akşamlar arkadaşlar
sırayla herkes doğuma gidiyor rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
doğum yapan arkadaşlarıma da hem geçmiş hemde gözleri aydın olsun Alah uzun ömürler versin kuzularına
bizde hala emme sorunuyla uğraşıyoruz bugün 17. gün ve hala sıkıntıdayız ve moralim bozuluyor arkadaşlar resmen her emzirme döneminde savaş halindeyiz oğlumla o ağladıkça da bende ağlıyorum .
ve yetemiyorum bebeğime mama vermek zorunda kalıyoruz
bu durumu nasıl çözeceğiz bilmiyorum bana dua edin olur mu
kızlar başta zeynep sana sorayım doğum hikayeleri için nisan anneleri olarak ayrı bi yere mi yazacaz herkes ayrı topic mi açıyo
amin canım benim rabbim inşallah bütün doğum yapacak annelerimize kolay doğumlar nsip eğlesin inşallah kuzucukları kollarınıza alınca herşey bitmiş oluyo inanın canımmaşallah canımya allahım bizlerede nasip etsin o günleri yaz en kısa zamanda doğum hikayeni olurmu çok merak ediyoruz tecrübelerinizi... gizemimizide öp bizim içinnn çok tatlı maşallah
kızlar sizin de allah yardımcınız olsun. tatlıms senin de salı günüydü demi canım. inşallah sorubsuz geleceksiniz siz de merak etmeyin panik yapmayın tabi heyecan normal ama öncelikle doğum ruhsal yönden olumlu ölçütler gerektiriyo bebeğiniz için.
zeynepcim hg canım. gizem nasıl? demek emme problem oluyo genel olarak inşallah en kısa zamanda atlatırsınız. sen nasılsın. ağrın çok mu
kızlar başta zeynep sana sorayım doğum hikayeleri için nisan anneleri olarak ayrı bi yere mi yazacaz herkes ayrı topic mi açıyo
amin canım benim rabbim inşallah bütün doğum yapacak annelerimize kolay doğumlar nsip eğlesin inşallah kuzucukları kollarınıza alınca herşey bitmiş oluyo inanın canım
hoşbulduk canımcım benim sesini duydum hastahanede daha bir iyi oldum canım çok teşekkür edrerim canım benim radın moral verdiğin için canım bu başlığıda sen aç istersen nisan annelerinin doğum hikayeleri olsun hatıra olarak en kısa zamnda inşallah yazarım fırsat bulunca artık çok zor oluyo pcye girmek vakit bulamıyosun kuzucukla ilgilenmektenboshayallersmile
canım benim senin sesini özellikle de heyecan ve mutluluk dolu sesini duymaktan ben daha bir keyif aldım inan bana. allah hep iyi haberler vermek için kavuştursun bizleri birbirimize ve sevdiklerimize. Açtım zeynepcim doğum öykülerinin altında 2010 Nisan annelerinin doğum hikayeleri başlığının altına yazabilirsiniz artık. sağol hatırlattığın için benden de bir hatıra kalır böylece. sayende zemuszemus
canım ellerine sağlık iyi oldu topiği açtığın doğrayım bende yazacağım inşallah