canım dünürümm... biz iyiyiz tatlımmm.... ama sen yormuşsun yine kendinii.. bak ben hastanenin camlarını bile slmeden doğurdum geldim kızz kaydirigubbakcemile3 ayy valla ya mehtapla deniz de aynı senin dediğini dedi vallaa :roflol: ama çok şükür onca işe rağmen bebeğim sağlıkla geldi :Saruboceq: gelinim gelene kadar otur koltuklarını bekle madem siparişi verilmiş artık.. sadece bekle de koltuksuz eve zırt diye çıkagelmesin DİLA'mız kaydirigubbakcemile3 hadi kuzunu öptük canımm.. oğluşta sol kaşını kaldırıp gamzesini ortaya bi çıkardımı biticek senin kızz yaa valla görmelisiin.. zemuszemus face var sanırım artık.. bakarsın ordan canımm.. iyi bak kendine de gelinime de.. opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan ben senin yerine ısırırım teyzesii zemuszemus ama az daha ele avuca gelsiin.. daha koklamaya kıyamıyorum yavrumu :asigim:

amiiin canım iyi dileklerin için.. uçtan al istersen zaten çok ucuz bişeyy .. emmeleri kolay oluyo böylecee.. bulunsun istersen.. bana hast.deki bebek hemşirresi göğüslerime bakıp emer uçları çıkar dedi ama işte eve gelipte normal yemeye başlayınca uçlarımız da şişti biraz.. ama şükür böyle emiyo şimdilik.. inş. hiçbir sorun yaşamayız.. sütümüz bol olur.. hepimiziiinn.. :Saruboceq:
inşallahh canım.. uzuunca bir vaktim olursa mutlakaa... kaydirigubbakcemile3
:Saruboceq: çok sağol güzelim.. amiinn inşallahh... dualarımızsizinle ve melklerinzle canım.. siz de bize edin amaolurmu? ananemiz bol bol okuyo oğlumu teyzesii.. babannemiz bugün gitti köye ama o da sabaha kadar uyumadı okurken :Saruboceq: Rabbim hepinizi sağ salim kurtarsın.. hayırlı doğumlar versin inş.. iyi gecelerr..
kaydirigubbakcemile3 kızz ne demekkk... ekle buraya da nolurr.. ben yapamam ordan alıp buraya eklemeyi kaydirigubbakcemile3 sen yaparsan sevinirim canımm... doğduğu günküler onlar yüzümüz biraz şiş halde :) şu an çekik ve göçük gözlerimiz normale döndü ama olsun.. sen buraya sadece utku mun res,imlerini ekleyebilirsin.. altına uygun bi yazıyla olumunekankayizsmile çok öperiz seni opuyorumnanaktan
:sinifsinif: bakalım canım.. inşallah sorusuz atlatırız bu dönemi.. birde sürekli kucağında tutsun istiyo..öpsün sevsin.. onu da bi anlatabilsek daha zamanının olduğunu.. güzellikle konuştum bugün ben vermeden kendisinin asla kendi başına beşiğinden almaması gerektiğini.. ama inş. çabuk ve sorunsuz atlatırızz.. :Saruboceq:
bebeğimiz.. canım iyi dileklerin için çok sağol.. aminn.. biz nst de sırt üstü de sola yatınca da kalp sesi alabiliyoduk.. hatta sola yatınca daha net alınıyodu.. ama sorun yoktur sanırım onda yani.. sanmıyorum kalp sesi alınıyo sonuçta.. denk gelmiyodur sanırım kalbine yakın noktaya ..