Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlarr herkes sezeryan oluyor yaa
topiği ben kapatıcamm en son doğuraraktann sanırımm
ben sezeryandan çok korkuyorumm sezeryan olmak istemiyorummmmmm
biz iyiyiz canım.sen de utku da çok iyisinizdir inşallah...iyi geceler teyzoşlar :) kızımı ve oğlumu uyutunca bi bakayım dedim.. herkes iyidir umarım...
slm canım.iyiyiz biz de.sende normal bekliyorsun heralde.bu bilinmezlik geriyor beni ya.slm kızlar dicem ama kimsecikler yok tabiki bende budebe gibi bi türlü uyuyamadım zaten son zamanda bu hep böle oğlum gelmeyi düşünmüyor banda uyku gelmiyor:)
bebeklerin hepsi çok tatlı maşallah resimlere baktım Rabbim korusun hepsini bakalım bizimde bu hafta perşembe net bişi der heralde doktorumuz
iyiyiz sen nasılsın?evet doğum yapan var bayağı.hergün de artarak devam ediyor.ben sonlara kalacağım galiba...Gunaydin guzel anneler, bayadir giremiyordum, baya bebisimiz olmus masallah, Allah geride kalanlarada kolayliklar versin diyorumm..
Nasilsiniz bakalim bugun?
günaydım kızlar.
tahmin ettiğiniz gibi beni uyku tutmadı.gece 1.30ta falan yattım.4.30 ta da gözlerimi açtım.dö dolaş uyku yok bi buraya merhaba diyeyim dedim.
hepiciğinizin dualarını bekliyorum.......
merhabaaa...
ben doğru düzgün giremiyorum sarılığımızdan dolayı... normal seviyedeymiş ama korkutuyor işte.
dün göbeğimiz düştü buarada:)) bu gün banyo yapıcak kuzum:))
tuğbaaaaa daha doğurmadın mı?????
eee o heyecanla uyumak ne mümkün:))
hayatın değişecek
canım benim ne güzel bugun kuzunaa kavuşuyorsun allah yardımcın olsun inşallah...
oyy maşallahh demek göbek bagından da kurtuldunuz çok sevindim bide banyonuzu yapıp misler gibi kokarsınız şimdi...ohh bizim yerimizede bol bol kokla bebişini
merhabaaa...
ben doğru düzgün giremiyorum sarılığımızdan dolayı... normal seviyedeymiş ama korkutuyor işte.
dün göbeğimiz düştü buarada:)) bu gün banyo yapıcak kuzum:))
tuğbaaaaa daha doğurmadın mı?????
ayyyyyy bende yarın doğuma giriyorum öğleden sonra.biliyorsunuz bebeğim zayıf mlesef.plesanta yaşlanmasında yediklerim bebişime geçmedi tam.2200 dü en son 10 gün önce kuzucuğum.ne kadar doğacak bakalım.ne olur dua edin bebişim sağlıklı olsun.küvöze falan girmeden evimze gelelim sağ salim kızlar.
canım rabbim ağrısız sancısız doğumlar nasip eğlesin canım hiç canını sıkma canım bebişimiz gayet sağlıklı bir şekilde annesinin kollarında olacak yarın canımcım opuyorumnanaktan
amşn canım inşallah.kızınada maşşallah ya çok şeker.
ayyyyyy bende yarın doğuma giriyorum öğleden sonra.biliyorsunuz bebeğim zayıf mlesef.plesanta yaşlanmasında yediklerim bebişime geçmedi tam.2200 dü en son 10 gün önce kuzucuğum.ne kadar doğacak bakalım.ne olur dua edin bebişim sağlıklı olsun.küvöze falan girmeden evimze gelelim sağ salim kızlar.
slm teyzoşlar nasılsınız bizde dün ilk banyomuzu yaptık kızım misler gibi oldu teyzoşları birazcık emme problemi yaşıyoruz bu arada hayırlısıyla onuda atlatsak sorunumuz kalmayacak geçmişi okuyamıyorum buraya fırsat buldukca yazacağım inşallah kızımbugün itibariyle 1 hafta yaşında oldu teyzoşları